tatlım zaten hemen hemen her erkek sevmez gezmeyi..
zaten bu zamana dek sadece beraber yapabildiğimiz tek farklı şey gezmeydi.
konuştuğumu söyledim.
iş yerinde çok yoruluyorum,çok uykum var,yapacak başka bir şeyim yok!! hep bunları söylüyor.
ne yapabilirim ki diyor.
anlatsam da kafasına girmiyor işte
yemin ederim ondan,hayatımdan,cinsellikten,herşeyden soğudum artık.
heyecanla bebeğimi bekliyorum sadece..
o bana yaşam hevesi veriyor zaman zaman..
Canım senin evdeki halin nasıl bilmiyorum ama bir örnek vermek istiyorum; Benim bir arkadaşımın durumuda aynı senin gibiydi 3 aylık evliyken hamile kaldı bir de maddi durumları kötü olmadığı halde eşi bebekleri olacağı için gelecek kaygısına kapıldı malum erkekler maddiyat işin içine girince biraz daha asosyal olurlar kafaları çok rahat olmaz, Arkadaşım sürekli ilgisizliğinden şikayet ediyordu.Eşinin söylediği hem maddiyat kaygısı hemde karısının kendisini çok salması yani bakımsız görünmesiymiş.Erkekler bu konulara çok önem veriyor çıkarken onun için gözterdiğimiz özeni evlenince kaybedebiliyoruz, tabi ki hergün bakımlı özenli olamazsın ama yapmıyorsan haftada en az bikaç kez onun için hazırlandığını gözter ona. Eve geldiğinde özel olduğunu hissettir. Belki biraz işe yarar...
canım vajişnismusu sanki öyle kansızlık gibi düzelmese de olur,çok da önemli olmayan bir durum gibi belitmişsin.zaten kaç mesaj sonra yazmışsın bu durumu.senin için çok önemli bir yerde olmadığı belli ama sorunlarınızın ana kaynağı bu.Allaha şükret seninkinde ilgisizlik olmuş ,agresiflik kavgacılık şeklinde zuhur etseydi senin için daha kırıcı olurdu.bence eşin seni çok seviyor bu sorunu içinde bastırmak için uykuyla falan kendini oyalıyor.
hiç öyle eski kız arkadaşına da ilgisizmiş demek ki sorun ben de değil" moduna girme.sen karısısın,sen her an yanındasın bu kadar ilgisizliği sana zarar vermemek için bence.
öncelikle bu sorunu senin için en önemli mesele haline getir.hamile de olsan egzersizler var burada yapabilirsin (yine de doktora danış,utanma sakın).sonuçta sen cinselliği daha önce yaşamadığın için senin için olsada olmasa da bir olabilir ama o erkek ve illa ki bunu yaşamak ister evliliğin en önemli amacı da budur zaten.
bir an önce tedavi yöntemlerini araştır.bu erteleme hastalığıdır zaten sakın erteleme.
benim abim gezmekten nefret ederdi.evden dışarı çıkmazdı hatta oturan boğa diye dalga geçerdik.üstelik 36 yaşında.adam bir evlendi fellik fellik gezer oldu sırf karısı gezmeyi seviyor diye karısına yok diyemiyor.valla bazı kadınlar bunu nasıl başarıyor adam bambaşka farklı bir insan oldu evlenince ya.kayananasına yemeklere gitmeler,milleti davetler,köyü hiç sevmezdi haftasonları köye turlar,piknikler,şehirlerarası geziler,hatta müze kartı bile çıkarttılaryapan yapıyor aşkım ama nasıl yapıyor bilmiyorum.bu kadar büyük bir değişim bütün sülale ağzı açık izliyoruz.
benim eşimle kafalarımız uyuyor o bakımdan sorun yaşamıyoruz bazen geziyor bazen evde takılıyoruz.evde film falan da izleriz,balkon sohbetlerimiz meşhurdur saatlerce sürer.
bu kadar uykulu ve yorgun olması da çok garip bir hastalığı olmasınAllah korusun bir tahlil yaptırın bence.yazık genç yaşında hayattan tat almayı bilmiyor.işte çalışmaktan başka yapacak bir şey olmadığını düşünüyor.halbuki ben 77 yaşında gezen tozan,eşyaları yenileyen,sindy bebek kıyafeti gibi giyinen bir anneanneye sahibim ve ben de ilerde öyle olmak isterim.
cnm ben kışın ortasında evlendim ve evlendiğim ilk günden beri asker gibiydim.
evimin temizliği,kendi temizliğim bakımım,makyajım,saçım,çeşit çeşit yemeklerim,tatlılarım,dolu dolu süprizlerim..
ama işte herşey sekse kadar oluyor.sonrasında kalkıp gidip tv.izler uyuklardı.bnde saatlerce uğraşmalarıma üzülürdüm,kahrolurdum.
işte bu yüzden yapmıyorum artık,değmiyor boşa gidiyor.yaşıycaksma artık kendim için yaşamak istiyorum.
bir erkeğin yapması gerekenleri de ben yaptım ona defalarca.hem bekarken,hem de evliyken.
iş yerinde çalışırken,o gececiydi uyuyordu 15-30 tane msj atardım,şiirli güzel sözlü msjlar.
ne bilim nişanlıyken,sözlüyken falan özel 1-2 resmimi çeker gönderirdim,sırf o çalışırken ona heyecan ve pozitif enerji versin diye.
süpriz pastalar yapardım,hediyeler alırdım.
zaten evlenirken bende ailem de çok bişi istemedik,birazda bu rahatlık şımarttı onu sanırım.
yerlerim,koltuklarım eski püskü,banyom wc m iğrenç..kapılarım hurda ya daha ne eksikler var
ya şimdi var onunda yaptığı harika şeyler.
evlenme teklifi ederken ve nişanımızın dönüşünde evimin önünde attırdığı havai fişekler.
aldığı süpriz hediyeler,çiçekler,götürdüğü harika yerler.
dinlettiği şarkılar,şiirler,mutluluktan ağlamalar.
ama işte son buluyor çok çabuk,ben buna yanıyorum.
yapmadı demiyorum,neler neler yaptı bana,zaman zaman elbette güzel şeyler yaşattı.
ama şu uyumaları beni öldürüyor işte!
kzlar 7 aylk evliyim ve evliliğimizin ilk gününden beri hep aynı şey.
çok skldım artk.tmm yorucu bir işi var eşimin ama saat 3 de evde.
tmm hadi geçtim biyere çıkalım gezelim edelim demesini,sürekli uyuyor!
evlenmeden önce gece çalışıyordu,evlendikten sonra gündüze geçti ve ara sıra vardiyalar değişiyor.
bi zaman sabah 8 akşam 6 idi,şimdi de sabah 7 akşam 3 çalışma saatleri.zaten çok sık değişmiyor vardiya.artk böyle çalışıyor yeni yıla dek.
inanın çok sıkıldım artık.dışarı çıkıyorduk önceden, o binbir surat.sıkılıyor ne bilim bişeye sinirleniyor ya da sürekli gördüğümüz insanları eleştiriyor.
ya yemin ederim bıktım artık.cicim aylarım o kadar iğrenç geçtiki.evliliğimden hiçbir tad alamadım alamıyorum da.
sanki eşim 27-28 değilde 40-45 yaşında!
şimdi bile yanımda yatıyor,surat astım tınlamıyor beni.
bi de iş yeri bize çok yakın.yürümeyle 5-10 dk.hani yol da gidip gelmiyor onu yorsun bu kadar çok.
o kadar bunaldım ki artık.
hiçbir sosyal hayatımız yok bunun uykuları yüzünden.
3 de geliyor yatıyor ,sonra ne zaman uyanırsa gidip yatağına yatıyor bu sefer.tabi hep böyle değil ama genelde böyle.
ben napıcam? yapayalnız yaşıyorum evliliğimi.yarın bigün bebeğim olucak.hem ona hem bana nasıl vakit ayırıcak?
konuşuyorum da,yapma böyle nolur diyorum.ee başka ne işim var ki? diyor.
bi dizisi ya da maçı varsa uyumuyor.ya da ben evde olmıyayım uyumuyor.
ama ben olunca bnmle hiç ilgilenmiyor..
fikir verin lütfen,sizlerinde eşleri böylemi acaba?
Daha önceki sayfalarda yazmıştım hatırlarsın belki, hani eve gelirken koşa koşa gelmeli, bunun için de bütün kıyafetlerini yenile, saçlarını değiştir, evde dekorasyon değişikliği yap, devamlı yenilik çok önemli, ilk başlarda çok uğraştım artık uğraşmıyorum dedin diye yazıyorum şimdi bunu, bu dediklerimi yaparsan sadece erkeğin tatmini değil kendini de tatmin etmiş olursun, sabah uyandığında şöyle gidip hemen köpüklü bir banyo, sonra saçlarını yap sonra giyin güzelce hemen makyajını yap, evde asla bol pijama terlik tv moduna girme, evdeyken bile giyin, saçların her an şahane olsun, böyle her an her zaman dışarı çıkabilecekmiş gibi ol evde, kendine saygın artar, kendi görüntünden tahrik olmak diye bir şey var ya hani, kendine baktıkça aynadan, sekse yakınlığın artar. Bunları sadece onun için değil, kendin için de yapıyorsun
Elbet tedavi olman gerekiyor, ama her şey sende bitiyor, kafanda halletmeden zaten tedaviye de cevap veremezsin. Kadınlar kulübünde vajinismusla ilgili pek çok paylaşım var, buluşma topikleri var, çözümler bulmaya çalış canım.
Seks de sadece erkek için değil, kadın için de çok önemli, senin tatmin olman erkekten daha önemli. Dünyanın en güzel heyecanlı nimetlerinden biri buYaratıcıdan bize tatlı bir sürpriz hediye gibi
Unutmadan yatmaya hazırlanırken bile saçlarını tara, mümkünse bir gece duşu al temiz kokulu duj jelleri ile, kremlerini sür, güzel güzel gecelikler al, her gece ayrı bir gecelik, zamanla alışkanlık haline gelir ve davranışın olur. Bak gör o zaman sana sınırsız anlayışlarla gelmiyor mu ? İpeksi yumuşacık saçlarını okşaya okşaya ısıtmıyor mu içiniHer daim bakımlı, narin, güzel.... Bak görmeden daha ben bile aşık oldum sana
Unutma bunlar sadece eşin için değil, kendin için de...
sen anlattıkça eşinin davranışlarının sekse bağlı olduğunu anlıyorum.başkasının yanında belli edemez ne kendine nede sana yakıştıramıyor cinsellik de ki yetersizliğinizi ondan ortamda canım cicim şüphe duyulsun istemediğinden.tek çareniz vajinusmusla savaşmak.bak ne güzel anlatmışsın nişanlıyken sevgiliyken böyle değildi diye.seninde elinde değil elbette ama doktor tedavisi işe yarayabilir.forumda ki vajinusmus rahatsızlığı olanlarla balantıya geç nasıl olmuş neler yapmışlar öğren.umarım bir an önce sende iyileşir ilişkinin güzelliğini yaşarsın.eşin bunu rahatsızlık olara görmediği için sana tavrı bu şekilde kesinlikle doktora birlikte gidin o da bir şeylerin farkına varsın.bu dertten kurtulduktan sonra güzel bir hayat sizi bekliyor ben buna inanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?