ama daha yeni evliyim ben...

durumun için çok üzüldüm , 9 aylık evliyiz aramızda fazla bir zaman yok fakat sizin tam tersiniz biziz. Umarım düzelirsiniz canım ilgisizlik çok ktörü bir şey. Bir saniye bile ilgisizlik gostermıyor her erkek farklı yani . Benim eşim haftanın 6 gunu calısıyor aksam 9 da eve geliyor uyumak istemez birlikte vakit geçirmeyi çok seviyoruz eşinin değişmesi lazım

Canım senin evdeki halin nasıl bilmiyorum ama bir örnek vermek istiyorum; Benim bir arkadaşımın durumuda aynı senin gibiydi 3 aylık evliyken hamile kaldı bir de maddi durumları kötü olmadığı halde eşi bebekleri olacağı için gelecek kaygısına kapıldı malum erkekler maddiyat işin içine girince biraz daha asosyal olurlar kafaları çok rahat olmaz, Arkadaşım sürekli ilgisizliğinden şikayet ediyordu.Eşinin söylediği hem maddiyat kaygısı hemde karısının kendisini çok salması yani bakımsız görünmesiymiş.Erkekler bu konulara çok önem veriyor çıkarken onun için gözterdiğimiz özeni evlenince kaybedebiliyoruz, tabi ki hergün bakımlı özenli olamazsın ama yapmıyorsan haftada en az bikaç kez onun için hazırlandığını gözter ona. Eve geldiğinde özel olduğunu hissettir. Belki biraz işe yarar...

kzlar dün yürüyüş yaptık,başkaları hakkında konuşuyor bıdı bıdı.
bizim hakkımızda konuşmak,bi çözüm bulmaksa put kesliyor.
dönüşte arkadaşlarımıza uğradık,nasl sarılıp öpüyor onların yanında,hep böyle hangi arkadaşlarımızı görsek bana sevgi bombardımanına tutuyor.
neyse sonra eve geldik.
ben yine ilgilenmiyorum konuşmuyorum tabi.
sonra yattık ve bişiler oldu işte.
hani ben kendimi tutucaktım ya tutamadım,ilişki öncesi dua ettim Rabbim nolur bu defa olsun diye.hamilelerin duları kabul olurmuş ya..
ve oldu! hiç olmadığı kadar içimdeydi afedersiniz.
tabi biz yapmaya deniyoruz ama yine yer yer sinirleniyor ofluyor pofluyor hareketleri kabalaşıyor hiç sabrı yok,bi de hemen bi tepkim oldumu koşup gidip abdest alıp uyumaya çalışıyor.
kaç kere söyledim böyle yaparak bnm gururumu,onurumu kırıyorsun.
ee noldu,tabi biz kavga ettik yine.bnm ağlamalarım,boşa konuşmalarım,odalardan odalara girip çıkmalarım ve gece 3 te yattık.
11 gibi girdiğimiz yatağımızda 3 de uykuya varabildik.hep böyle oluyor,anlat anlat dilimde tüy bitti,yüreğim tükendi artık.
dün oldu ya,ama tabi tam yapamadık kavga etmekten.inanın ben onun o hareketlerini görünce o kadar açılmışken geri kasılıyorum,cnm hiç yanmıyorken birden yanmaya başlıyor.
ama ben buldum,ilgisiz davranıcam ve konuşmıycam da pek.
herşeye alınır,kız gibi nazı vardır,kincidir hiçbirşeyi unutmaz,artık ağlamalarım da onu üzmüyor.eskiden beni üzmemek için kırk takla atan adam şimdilerde ağlamaktan gözlerim pörtlese bile tınlamıyor.ya eskiden dediğim 7 ay öncesi yaaaaaaaaa!!!!!!!

cnm ben kışın ortasında evlendim ve evlendiğim ilk günden beri asker gibiydim.
evimin temizliği,kendi temizliğim bakımım,makyajım,saçım,çeşit çeşit yemeklerim,tatlılarım,dolu dolu süprizlerim..
ama işte herşey sekse kadar oluyor.sonrasında kalkıp gidip tv.izler uyuklardı.bnde saatlerce uğraşmalarıma üzülürdüm,kahrolurdum.
işte bu yüzden yapmıyorum artık,değmiyor boşa gidiyor.yaşıycaksma artık kendim için yaşamak istiyorum.
bir erkeğin yapması gerekenleri de ben yaptım ona defalarca.hem bekarken,hem de evliyken.
iş yerinde çalışırken,o gececiydi uyuyordu 15-30 tane msj atardım,şiirli güzel sözlü msjlar.
ne bilim nişanlıyken,sözlüyken falan özel 1-2 resmimi çeker gönderirdim,sırf o çalışırken ona heyecan ve pozitif enerji versin diye.
süpriz pastalar yapardım,hediyeler alırdım.
zaten evlenirken bende ailem de çok bişi istemedik,birazda bu rahatlık şımarttı onu sanırım.
yerlerim,koltuklarım eski püskü,banyom wc m iğrenç..kapılarım hurda ya daha ne eksikler var

ya şimdi var onunda yaptığı harika şeyler.
evlenme teklifi ederken ve nişanımızın dönüşünde evimin önünde attırdığı havai fişekler.
aldığı süpriz hediyeler,çiçekler,götürdüğü harika yerler.
dinlettiği şarkılar,şiirler,mutluluktan ağlamalar.

ama işte son buluyor çok çabuk,ben buna yanıyorum.
yapmadı demiyorum,neler neler yaptı bana,zaman zaman elbette güzel şeyler yaşattı.
ama şu uyumaları beni öldürüyor işte!

ya inanırmısın dün arkadaşların yanında yani evli bir çift arkadaşımız kapı önünde konuşuyoruz böyle,bi konu geçti işte.
diyorki ben 4 sene biriyle çıkmamıştım eşime kadar,şimdi ona nasıl davranıcağımı unutuyorum,bilemiyorum dedi.şok oldum nasıl bir cümle bu ya :26:
vajinismus içinde ben kendim parmka egzersizleri yapıyordumçkendimi geceye hazırlıyordum ama bana diyorki hep; sana dokununca hemen tatmin olmak istiyorum.
işte olamayınca sinirlerniyor,kadınlar daha geç tatmin oluyor ya işte bnm rahatlamama bile katlanamıyor burnunda soluyor.
hep böyle yarım kaldı ilişkilerimiz 7 ay boyunca,bişi başaramadık bunun sinirinden,sabırsızlığından ve bencilliğindne dolayı.
bazen kendi tatmin olup gider abdest olurdu,hiç acaba ***** de rahatlamak istiyor mu diye bir düşünce yoktu.
zar zor onuda öğrettim ama hala aynı tavırları gösteriyor.
yoruldum artık uğraşmaktan.
7 aylık evliyiz ama sanki 7 yıldır evliyiz ya.
öyle uzağız,öyle yorgunuz..

sen anlattıkça eşinin davranışlarının sekse bağlı olduğunu anlıyorum.başkasının yanında belli edemez ne kendine nede sana yakıştıramıyor cinsellik de ki yetersizliğinizi ondan ortamda canım cicim şüphe duyulsun istemediğinden.tek çareniz vajinusmusla savaşmak.bak ne güzel anlatmışsın nişanlıyken sevgiliyken böyle değildi diye.seninde elinde değil elbette ama doktor tedavisi işe yarayabilir.forumda ki vajinusmus rahatsızlığı olanlarla balantıya geç nasıl olmuş neler yapmışlar öğren.umarım bir an önce sende iyileşir ilişkinin güzelliğini yaşarsın.eşin bunu rahatsızlık olara görmediği için sana tavrı bu şekilde kesinlikle doktora birlikte gidin o da bir şeylerin farkına varsın.bu dertten kurtulduktan sonra güzel bir hayat sizi bekliyor ben buna inanıyorum.

Anneannene sana eşine gelininize ve ağbine bayıldım, harikasınız. Yüzümde tebessümle okudum vallahi, ne güzel ya, çevren çok iyiymiş, kıymetlerini bil, tabi kendi kıymetini de bil

Erkeklerin beklentileri ve bizimkiler. Farklı rahatlarına düşkünler karışmasın kimse modunda benimde esim öle cok konuştum değişeceğine. Cok inanmıyorum ama hayırlısı canım

Daha önceki sayfalarda yazmıştım hatırlarsın belki, hani eve gelirken koşa koşa gelmeli, bunun için de bütün kıyafetlerini yenile, saçlarını değiştir, evde dekorasyon değişikliği yap, devamlı yenilik çok önemli, ilk başlarda çok uğraştım artık uğraşmıyorum dedin diye yazıyorum şimdi bunu, bu dediklerimi yaparsan sadece erkeğin tatmini değil kendini de tatmin etmiş olursun, sabah uyandığında şöyle gidip hemen köpüklü bir banyo, sonra saçlarını yap sonra giyin güzelce hemen makyajını yap, evde asla bol pijama terlik tv moduna girme, evdeyken bile giyin, saçların her an şahane olsun, böyle her an her zaman dışarı çıkabilecekmiş gibi ol evde, kendine saygın artar, kendi görüntünden tahrik olmak diye bir şey var ya hani, kendine baktıkça aynadan, sekse yakınlığın artar. Bunları sadece onun için değil, kendin için de yapıyorsun

Elbet tedavi olman gerekiyor, ama her şey sende bitiyor, kafanda halletmeden zaten tedaviye de cevap veremezsin. Kadınlar kulübünde vajinismusla ilgili pek çok paylaşım var, buluşma topikleri var, çözümler bulmaya çalış canım.

Seks de sadece erkek için değil, kadın için de çok önemli, senin tatmin olman erkekten daha önemli. Dünyanın en güzel heyecanlı nimetlerinden biri bu Yaratıcıdan bize tatlı bir sürpriz hediye gibi

Unutmadan yatmaya hazırlanırken bile saçlarını tara, mümkünse bir gece duşu al temiz kokulu duj jelleri ile, kremlerini sür, güzel güzel gecelikler al, her gece ayrı bir gecelik, zamanla alışkanlık haline gelir ve davranışın olur. Bak gör o zaman sana sınırsız anlayışlarla gelmiyor mu ? İpeksi yumuşacık saçlarını okşaya okşaya ısıtmıyor mu içini Her daim bakımlı, narin, güzel.... Bak görmeden daha ben bile aşık oldum sana

Unutma bunlar sadece eşin için değil, kendin için de...

Wala benkı de oyle

cnm haklısın da işte dediğim gibi kaç ay böyleydim.
eşim çok istekli ee ilişki olur öyle veya böyle e sonra dediğim gibi yine uyku,pc,tv..............
ben buna çözüm arıyordum.
bugün yine öyle olsam,yine aynısı olucak,aynı şeyler yaşanıcak.
eşimde herhangi bir hastalık yok çok şükür.
ben kendim hast.de çalıştığım için evlenmeden önce,onu da kontrole bi sokmuştuk.dr arkadaşım şekerden şüphelenmişti,çok terliyordu falan..
hiçbişi çıkmadı yani çok şükür.
bnce şimdiki durumu da tembellik,başka hiçbişi değil.

cnm hallettik onu sanırım.
bu bir mucize olmalı
ben dua ettim,hamileliğe bağlık olarak açılmalar da var sanırım..
ben bu başlığı açtıktan sonra 2 gün yaptık.2 sinde de oldu
henüz kanama yok,esneğim sanırım annem ve anneannem gibi.zamanla da kanıyacak sanırım onlarınki gibi
dr.a hiç gitmedik zaten bu sebeple.ilk başta eşim istemedi,kıskançlığına,sonra kabul etti bu sefer ben gitmeye korktum muayeneden ötürü.
şimdi tamam heralde :26: yine denemeli

bu sorun tmm ama bundan sonrada diğer sorunlarımızın hallolucağını zannetmiyorum.
bebişimiz gelince artık zaten hala yakınırmıyım yalnızlıktan onuda bilemiyorum :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…