ama daha yeni evliyim ben...

konuşamalısın diycem ama zaten konuşmuşsun yapabileceğin bir iki şey var
sende ona soğuk davran hatta her fırsatta çık gez dolaş ona hiç vakit ayırma bak bakalım ne diyecek eğer sitem ederse sende onun hatasını yüzüne vurursun
ama genelde bu erkekler böyleler eve gelince uzanıp uyumak tv seyretmek isterler yapılarında var benciller sen şimdi kendine ilgi bekliyorsun bir zamnalr bende senin gibiydi kendime ilgi bekliyordum şimdi 10 yaşında oğlum var kendime ilgi beklemeyi seneler önce bıraktım oğluna ilgi gösterseydi bana yeterdi

kendin çık gez, arkadaşlarınla birlikte..
onsuz da eğlenebileceğini bence göstermelisin..

haklısın,fakat ben ayrı ayrı yaşamak için evlenmedim ki?
tmm onuda yapıyorsun ama sonra bunu düşünüyorsun işte.
o arkadaşları ile olsa ben kıskanıyorum,ben olsam o da beni.
korkutmaya çalışıyorum genelde,bi çocuk olsun sana sırtımı dönücem diyorum.
hiç ilgilenmiycem diyorum seninle.
aramızda 5 yaş fark var.
tmm tarzlarımız çok farklı,hatta dün bunu dedi bana.
anlamadım ki.
içki içerken en iyisiydim onun için.
e bende ondan sıkıldım! içki yüzünden bir sürü kilo aldım,onun için takımımı değiştirdim,maç izlemeye gittim kaç kere.
ya bir süre o da bnmle ben olmaya çalıştı.
ama olmuyor,birbirimizi değiştiremesek de yine de beraber vakit geçiremiyoruz,bunu başaramıyoruz.
bnm en çok kızdığım uyumaları!!
anlamadım ki,hem beni herkesten kıskanıyor hem birileriyle görüşsem de deli gibi kıskanıyor!!!

Birbirinizi değiştirmemelisiniz zaten. Siz onun için bu kadar fedakarlık yapıyorken o ne yapıyor; hiç. Tamam işi yorucudur, işten gelince bir iki saat dinlenir kestirir ama hep uyku hep tc hep bilgisayar olmaz, biraz sohbet edebilmelisiniz.

Evlenmeden önce nasıldınız peki?

ya inan bekarken 1 saatlik uykuyla bütün gün yanımda olduğunu biliyorum
deli olurdu bana..bazen hiç uyumadan gelirdi görüşürdük.
zaten 8 ay görüştük
flörttü sözdü nişandı düğündü çok çabuk evlendik
inanın bilsem böyle yaşayacağımı,asla evlenmezdim!!
bnm gençliğime yazık!!
hergün çürüyorum gözgöre göre..
bnm bi arkadaşım seni alan yaşadı demişti bana,seninle çok güzel bir ömür geçer demişti.
komiğim,aktifim,eğlenceliyim,küçücük şeylerden mutlu olan,anlayışlı biriyim.
ama tamamen değişiyorum artık.
umutsuz,mutsuz,doyumsuz,memnuniyetsiz,huysuz biri oluyorum gitgide.

canım bende senin gibiydim zamanla dediğin gibi gülmeyen asabi sinirli birisine dönüştüm vallahi kimse kızmasın ama bu böyle devam edecekse yaşın gençken boşan gitsin şimdiki aklım olsa arkama bile bakmadan çeker giderdim ilgisi kalmak çok zor bir süre sonra dahada zorlaşmaya başlıyor
ALLAH yardımcın olsun

ama böyle şeyler için yuva yıkılmaz ki?
seviyorum diyor,böyle sevgi mi olur.
kaç kere söyledim sevgi emek ister,çaba ister diye.
seviyorsan,seviyorum diyip bir köşeye çekilmiyeceksin,mutlu etmeye çalışıcaksın.
kaç kere saçlarımı kestirdim o kısa seviyor diye ta belimdeki saçları!!
çeşit çeşit yemekler,tatlılar,hergün giyinmek,süslenmek,temizlik,afedersinzi yatakda memnun etme çabaları..
şımardımı anlamıyorum.
mutsuz gözükücem artık,zaten öyleyim de.böyle yaşamak istemiyorum ben artık!

birbiriinizle geçirdiğiniz flört,söz,nişan,düğün evreleri kısa olduğu için eşiniz henüz evliliği algılama moduna geçememiş...

siz bütün hayatınızı ona göre ayarlamışsınız ama sizinde istekleriniz var sizde bireysiniz bunu unutmuşsunuz sanırım

biraz o çalabalasın , 7 aylık evlisiniz yaşadıklarınız normal değil

canım haklısın tabiki bu kadarcık olaydan yuva yıkılmaz ama baştan nasıl giderse sonradanda öyle devam eder alışırsa ilgisizliğe hep öyle devam edecektir benim eşimde çok ilgisizdir bende zamanında çok üstüne düştüm baktım olmuyor saldım gitti ama hep içimde keşkeler var çiftleri görünce ben içimden ne güzeller keşke bizde böyle olabilseydik diyorum hissettirmesemde hep içim kırık ve üzgün
şöyle düşünen arkadaşlarımızda olabilir adam işinden evine , evinden işine gidiyor , eşini dövmüyor , aldatmıyor gibi ama zaten evlilikte iki tarafın sorumlulukları vardır bu saydıklarımız erkeğin sorumluluğu tabiki yapıcak basit gözüksede ilgisizlik zamanla çok daha büyük sorunların temelini oluşturabiliyor
bence oturup iyice konuş anlamazsa biraz ayrı kal 5 - 10 günlüğüne gezmeye git seni özlesin senin değerini anlasın belki düzelir

eşinin çalışma saatleri tam benim hayalim ama eminim benim eşimde seninki gibi yapardı bak şimdi çok sinir oldum odunlar işte odunnnn bi çare bulursa bana da haber ver lütfen

benimde aklıma geldi bi de hamilelikte hızlı olmuş

acaba bebek fikrine mi alışamadı

bebekten öncede böyleydi malesef
gebelik Allahın emriyle oldu,zaten vajinismusum ben.
daha onu çözemeden birsürü şey yaşıyoruz.
hem artık bnm bu sorunuma da katlanamıyor.
bazen yatak da sinirleniyor ben korkunca yada cnm acıyor dediğimde.
ya da tmm bırak boşver yapmayalım diyor kalkıyor giyiniyor çekip gidiyor.
gurur denilen bişi kalmadı bnde artık..

yani yoruldum ben artık.
onun bana yardımcı olması gerekirken bu konuda,ben onu sakinleştirmeye anlamasına yardımcı olmaya çalışıyorum.
zaten bitti gibi bişi cinselliğimiz..
başlamadan bitti diyeyim

ya ben ne yapayım.eşimi gecenin geç vaktinde 1 saat görüyorum sonra uyuyoruz.o gördüğüm 1 saatte zaten özel bir şeyler yaşarsak farklı ama genelde tv başında.şuan ki hayatım 4 duvardan ibaret 15 günde bir yarım günü var bana ayırdığı biraz dışarı çıkıp alış veriş yapıp geliyoruz.sosyal hayatta neymiş ben nerdeyse unuttum.arada Türkiye'ye gitmesem oda yok olup gidecek hayatımdan.şikayet ettiğim konular var ama elden gelen ve gelebilecek olanların farkındayım.eşimin beni sevdiğini biliyorum ve yalnızda olsam avunuyorum.
senin evliğinin daha başındasın adamı çek topla diycem sana yoksa zaman içinde sen sen olmaktan çıkarsın.tavır koymakla olmuyorsa sürükleyeceksin hadi kalk diyip silkeleyeceksin.kolay olmayacak elbette ama zamanla başara bilirsin.
ben yapamadım çalışma saatleri uymadı uyamadı sosyal hayata.çok yorgun olduğunu bildiğim içinde zorlamaya kıyamadım.

Eve geldiği zaman yemek yiyorsa,fazla ağır yemekler yapma.
Yemekten sonra çay veya kahve faslı olsun.
Her akşam vitamin verirsen iyi olur.Belki vitamin veya demir eksikliği vardır.
Bir daha doktora gittiğinde,doktor yürüyüş yapmamı tavsiye etti dersin.Gündüz sıcak oluyor,akşamları beni yürüyüşe çıkar dersin.
Aşermeye başlasan iyi olur:) Canım dondurma çekti,hadi hemen çıkalım diyebilirsin mesela :))
Biraz sosyalleşebilirsiniz,arkadaşlarla ev oturması olabilir.

ahahahah bunlar ne güzel taktikler böyle :) hem mantıklı hem faydalı

İyi de,vajinismusu halletmeden neden hamile kaldın ki ?

Asıl sorun cinsellikle alakalı olabilir.Eşin depresyon yüzünden uyuyor olabilir.

İyi de,vajinismusu halletmeden neden hamile kaldın ki ?

Asıl sorun cinsellikle alakalı olabilir.Eşin depresyon yüzünden uyuyor olabilir.

sanırım süpriz olmuş hamileliği
bende aynı şeyi düşündüm cinsellikten dolayı böyle davranıyor olmasın

Senin hormonların inanılmaz bir değişme döneminde, normalinden fazla ilgi beklediğin bir dönemdesin, yeni evlisiniz, bebeğin olacak inşallah, haklı olarak ilgi bekliyorsun, üstelik normalinden daha fazla ilgi beklemelisin.

Eşin evlenmeden önce senin peşinde dönüp duruyordu, evlendi tamam bitti moduna girmiş, üstelik hamilesin, erkeklerin hamilelik döneminde daha fazla ilgi göstermeleri gerekirken güzel yurdumda eşlerinden soğumaları olağan bir durum artık.

Daha erkenden alışmış, heyecanı öldürmüş, hiç olmazsa 3-4 sene bekleseydi, senin gibi neşeli şen şakrak bir kadını kaldıramıyor, depresif uyku modlarında takılıyor.
Annem anlatır hep ben evlenmeden önce hep gülerdim, neşeliydim, gezer tozardım, evlendikten sonra çok değiştim diyor, benim o eski halimi görsen tanıyamazsın anneni diyor, bizim erkeklerimiz biraz fazla soğuk, heyecansız, anti romantik, gebeş gebeş tv karşısında yatmayı biliyorlar anca. Eee kadın da eşi olmadan sağda solda güle oynaya gezip tozamıyor işte... Onu yaparsan da hemen alınıyorlar, küsüyorlar, problem oluyor...

Kadınlar onlar için adeta tırmanılacak bir dağ gibi, tırmanıp zirveyi çıkınca daha bir heyecanı kalmıyor, o ilk heyecanlı zamanlarına dönmeleri için ya önlerine yeni bir hedef tırmanılacak dağ koyacaksın ya da o tırmandıkları dağın daha önce görmedikleri yamaçlarını tanıtacaksın. Bebeğini eline aldıktan sonra inşallah, şöyle güzelce bir forma gir, saçını başını değiştir, bütün kıyafetlerini yenile, evde yenilikler yeni dekorasyonlar yap, eve gelirken koşa koşa heyecanla gelsin, o ölü balık modundan çıksın.

Bu ölü balık modunda olan bir erkeği konuşarak, küserek diriltemezsiniz. Erkek içinden gelmedikçe hiçbir şey yapmaz. İçinden gelecek. Ben bu konuları normal erkek arkadaşlarımla da hep konuştum evlenmeden önce, bilinçli olmak adına, her gün eve geldiğimizde aynı manzara olunca insanın içinden herhangi bir paylaşım gelmiyor, ya film izlersin kitaba gömülürsün tv maç... ya da gider erkenden yatar uyursun...

Seni çok iyi anlıyorum... Önemli olan yatakta ilgi göstermesi değil, ee o zaten sağlıklı bir erkekse olacak bir şey, mecburen... asıl önemli olan paylaşımlar, gülücükler, espriler yapması, önünde müziği açıp striptiz yapmasını elbet beklemiyorsun, sadece sohbet, gülücük, seni mutlu edecek sürprizler. Beraber akşam yemeği sonrası bir yürüyüş, cuma gecesi yemekten sonra hadi gel diyip arabaya atlayıp İstanbul'a gitmek, ya da bir tatil kasabasına, hafta sonunu orada geçirmek...

Dediğim gibi onun evde canlı olması için çabalaman gerekiyor. Ya da ben uğraşamam dersen kabulleneceksin ve kendi işine bakacaksın.

üzüme canım hem hamilesin hemde vajimus varmış kıyamam bak bebeğinde etkilenir
cinsellik bitti deme aksine düşün canım inanırmısın en kolayı cinsellik bir kere aşsan çok kolay olduğunu anlayacaksın oda olur inş
bu olayı söyledinde aklıma geldi acaba cinselliği istediği gibi yaşıyamadığı için sana belli etmesede içte içe belkide sana kırılıyor ve senden soğuyor bu sebeple ilgisiz olabilir
inş ondandır çünkü eğer böyleyse o sorununu atlatınca eminimki ilgi sorununuda atlatacaksınızdır
sen ona ilgisiz diye kırılıyorsun oda sen onunla olmak istemiyorsun diye kırılıyor olabilir bir kısırdöngüye girmişsiniz gibi hissettim
birlikte pskologa gitseniz inanki çok işinize yarayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…