İyi de,vajinismusu halletmeden neden hamile kaldın ki ?
Asıl sorun cinsellikle alakalı olabilir.Eşin depresyon yüzünden uyuyor olabilir.
Eve geldiği zaman yemek yiyorsa,fazla ağır yemekler yapma.
Yemekten sonra çay veya kahve faslı olsun.
Her akşam vitamin verirsen iyi olur.Belki vitamin veya demir eksikliği vardır.
Bir daha doktora gittiğinde,doktor yürüyüş yapmamı tavsiye etti dersin.Gündüz sıcak oluyor,akşamları beni yürüyüşe çıkar dersin.
Aşermeye başlasan iyi olur:) Canım dondurma çekti,hadi hemen çıkalım diyebilirsin mesela :))
Biraz sosyalleşebilirsiniz,arkadaşlarla ev oturması olabilir.
canım bende senin gibiydim zamanla dediğin gibi gülmeyen asabi sinirli birisine dönüştüm vallahi kimse kızmasın ama bu böyle devam edecekse yaşın gençken boşan gitsin şimdiki aklım olsa arkama bile bakmadan çeker giderdim ilgisi kalmak çok zor bir süre sonra dahada zorlaşmaya başlıyor
ALLAH yardımcın olsun
kzlar 7 aylk evliyim ve evliliğimizin ilk gününden beri hep aynı şey.
çok skldım artk.tmm yorucu bir işi var eşimin ama saat 3 de evde.
tmm hadi geçtim biyere çıkalım gezelim edelim demesini,sürekli uyuyor!
evlenmeden önce gece çalışıyordu,evlendikten sonra gündüze geçti ve ara sıra vardiyalar değişiyor.
bi zaman sabah 8 akşam 6 idi,şimdi de sabah 7 akşam 3 çalışma saatleri.zaten çok sık değişmiyor vardiya.artk böyle çalışıyor yeni yıla dek.
inanın çok sıkıldım artık.dışarı çıkıyorduk önceden, o binbir surat.sıkılıyor ne bilim bişeye sinirleniyor ya da sürekli gördüğümüz insanları eleştiriyor.
ya yemin ederim bıktım artık.cicim aylarım o kadar iğrenç geçtiki.evliliğimden hiçbir tad alamadım alamıyorum da.
sanki eşim 27-28 değilde 40-45 yaşında!
şimdi bile yanımda yatıyor,surat astım tınlamıyor beni.
bi de iş yeri bize çok yakın.yürümeyle 5-10 dk.hani yol da gidip gelmiyor onu yorsun bu kadar çok.
o kadar bunaldım ki artık.
hiçbir sosyal hayatımız yok bunun uykuları yüzünden.
3 de geliyor yatıyor ,sonra ne zaman uyanırsa gidip yatağına yatıyor bu sefer.tabi hep böyle değil ama genelde böyle.
ben napıcam? yapayalnız yaşıyorum evliliğimi.yarın bigün bebeğim olucak.hem ona hem bana nasıl vakit ayırıcak?
konuşuyorum da,yapma böyle nolur diyorum.ee başka ne işim var ki? diyor.
bi dizisi ya da maçı varsa uyumuyor.ya da ben evde olmıyayım uyumuyor.
ama ben olunca bnmle hiç ilgilenmiyor..
fikir verin lütfen,sizlerinde eşleri böylemi acaba?
benim abim gezmekten nefret ederdi.evden dışarı çıkmazdı hatta oturan boğa diye dalga geçerdik.üstelik 36 yaşında.adam bir evlendi fellik fellik gezer oldu sırf karısı gezmeyi seviyor diye karısına yok diyemiyor.valla bazı kadınlar bunu nasıl başarıyor adam bambaşka farklı bir insan oldu evlenince ya.kayananasına yemeklere gitmeler,milleti davetler,köyü hiç sevmezdi haftasonları köye turlar,piknikler,şehirlerarası geziler,hatta müze kartı bile çıkarttılaryapan yapıyor aşkım ama nasıl yapıyor bilmiyorum.bu kadar büyük bir değişim bütün sülale ağzı açık izliyoruz.
benim eşimle kafalarımız uyuyor o bakımdan sorun yaşamıyoruz bazen geziyor bazen evde takılıyoruz.evde film falan da izleriz,balkon sohbetlerimiz meşhurdur saatlerce sürer.
bu kadar uykulu ve yorgun olması da çok garip bir hastalığı olmasınAllah korusun bir tahlil yaptırın bence.yazık genç yaşında hayattan tat almayı bilmiyor.işte çalışmaktan başka yapacak bir şey olmadığını düşünüyor.halbuki ben 77 yaşında gezen tozan,eşyaları yenileyen,sindy bebek kıyafeti gibi giyinen bir anneanneye sahibim ve ben de ilerde öyle olmak isterim.
abinizin eşi ile tanışıp tüyo almak istiyorumYok ben ne desem yapmaz hatta sordum birine sözün mü var eşimin sözünü,istediğini yapmayacağım diye:44: Ama olmuyor olmuyor hep ben şımartıp ilgilencem alıştırdım da adamı yapcak pek bir şey yok
anam derdi ki bazıların şeyi altından kaplama yada ballıdır.bazısının ki de tenekedir kızımHaklıymış anacım.
kzlar 7 aylk evliyim ve evliliğimizin ilk gününden beri hep aynı şey.
çok skldım artk.tmm yorucu bir işi var eşimin ama saat 3 de evde.
tmm hadi geçtim biyere çıkalım gezelim edelim demesini,sürekli uyuyor!
evlenmeden önce gece çalışıyordu,evlendikten sonra gündüze geçti ve ara sıra vardiyalar değişiyor.
bi zaman sabah 8 akşam 6 idi,şimdi de sabah 7 akşam 3 çalışma saatleri.zaten çok sık değişmiyor vardiya.artk böyle çalışıyor yeni yıla dek.
inanın çok sıkıldım artık.dışarı çıkıyorduk önceden, o binbir surat.sıkılıyor ne bilim bişeye sinirleniyor ya da sürekli gördüğümüz insanları eleştiriyor.
ya yemin ederim bıktım artık.cicim aylarım o kadar iğrenç geçtiki.evliliğimden hiçbir tad alamadım alamıyorum da.
sanki eşim 27-28 değilde 40-45 yaşında!
şimdi bile yanımda yatıyor,surat astım tınlamıyor beni.
bi de iş yeri bize çok yakın.yürümeyle 5-10 dk.hani yol da gidip gelmiyor onu yorsun bu kadar çok.
o kadar bunaldım ki artık.
hiçbir sosyal hayatımız yok bunun uykuları yüzünden.
3 de geliyor yatıyor ,sonra ne zaman uyanırsa gidip yatağına yatıyor bu sefer.tabi hep böyle değil ama genelde böyle.
ben napıcam? yapayalnız yaşıyorum evliliğimi.yarın bigün bebeğim olucak.hem ona hem bana nasıl vakit ayırıcak?
konuşuyorum da,yapma böyle nolur diyorum.ee başka ne işim var ki? diyor.
bi dizisi ya da maçı varsa uyumuyor.ya da ben evde olmıyayım uyumuyor.
ama ben olunca bnmle hiç ilgilenmiyor..
fikir verin lütfen,sizlerinde eşleri böylemi acaba?
tripolı senınle aynı seylerı dusunuyoruz canım evlılık sans ısı gercektende kımıne kavun kımıne kelek hesabı
bakıyorumda sole bır etrafıma hıcbır becerısı olmayan aynı zamanda dogru duzgun kısılık sahıbı olmayan okadar cok bayan varsa hepsı kocaları tarafından el ustunde tutuluyorbende kendı kendıme sınırlenırım mılletın ... Altından mı derım evlılık kumar gıbı ıyı dersın kotu,kotu dersın adam ıyı cıkar
canım vajişnismusu sanki öyle kansızlık gibi düzelmese de olur,çok da önemli olmayan bir durum gibi belitmişsin.zaten kaç mesaj sonra yazmışsın bu durumu.senin için çok önemli bir yerde olmadığı belli ama sorunlarınızın ana kaynağı bu.Allaha şükret seninkinde ilgisizlik olmuş ,agresiflik kavgacılık şeklinde zuhur etseydi senin için daha kırıcı olurdu.bence eşin seni çok seviyor bu sorunu içinde bastırmak için uykuyla falan kendini oyalıyor.
hiç öyle eski kız arkadaşına da ilgisizmiş demek ki sorun ben de değil" moduna girme.sen karısısın,sen her an yanındasın bu kadar ilgisizliği sana zarar vermemek için bence.
öncelikle bu sorunu senin için en önemli mesele haline getir.hamile de olsan egzersizler var burada yapabilirsin (yine de doktora danış,utanma sakın).sonuçta sen cinselliği daha önce yaşamadığın için senin için olsada olmasa da bir olabilir ama o erkek ve illa ki bunu yaşamak ister evliliğin en önemli amacı da budur zaten.
bir an önce tedavi yöntemlerini araştır.bu erteleme hastalığıdır zaten sakın erteleme.
ah ah onları da yaptım,yapmadım mı sanki?
surat asarım,ya da yatakta ilgisiz olurum veya hiç konuşmam neden küstüğümü belli etmemeye çalışırım.
bir süre peşimde dolanıyor..sonra ya barışıyoruz ya da istediğini alınca (anlayın işte) yine aynı öküz oluyor afedersiniz.
siz bütün hayatınızı ona göre ayarlamışsınız ama sizinde istekleriniz var sizde bireysiniz bunu unutmuşsunuz sanırım
bebekten öncede böyleydi malesef
gebelik Allahın emriyle oldu,zaten vajinismusum ben.
daha onu çözemeden birsürü şey yaşıyoruz.
zaten bitti gibi bişi cinselliğimiz..
başlamadan bitti diyeyim
benim abim gezmekten nefret ederdi.evden dışarı çıkmazdı hatta oturan boğa diye dalga geçerdik.üstelik 36 yaşında.adam bir evlendi fellik fellik gezer oldu sırf karısı gezmeyi seviyor diye karısına yok diyemiyor.valla bazı kadınlar bunu nasıl başarıyor adam bambaşka farklı bir insan oldu evlenince ya.kayananasına yemeklere gitmeler,milleti davetler,köyü hiç sevmezdi haftasonları köye turlar,piknikler,şehirlerarası geziler,hatta müze kartı bile çıkarttılaryapan yapıyor aşkım ama nasıl yapıyor bilmiyorum.bu kadar büyük bir değişim bütün sülale ağzı açık izliyoruz.
ya inan bekarken 1 saatlik uykuyla bütün gün yanımda olduğunu biliyorum
deli olurdu bana..bazen hiç uyumadan gelirdi görüşürdük.
zaten 8 ay görüştük
flörttü sözdü nişandı düğündü çok çabuk evlendik
inanın bilsem böyle yaşayacağımı,asla evlenmezdim!!
bnm gençliğime yazık!!
hergün çürüyorum gözgöre göre..
bnm bi arkadaşım seni alan yaşadı demişti bana,seninle çok güzel bir ömür geçer demişti.
komiğim,aktifim,eğlenceliyim,küçücük şeylerden mutlu olan,anlayışlı biriyim.
ama tamamen değişiyorum artık.
umutsuz,mutsuz,doyumsuz,memnuniyetsiz,huysuz biri oluyorum gitgide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?