ama daha yeni evliyim ben...

İyi de,vajinismusu halletmeden neden hamile kaldın ki ?

Asıl sorun cinsellikle alakalı olabilir.Eşin depresyon yüzünden uyuyor olabilir.

konu boyut değiştirdi arkadaşa hak veriyorum.erkeler için cinsellik çok önemli olabiliyor.doğru düzgün bir cinsel hayat olmadan hamilelik tabi bu süreçte yine cinsellik yok.zor bir iş.kimse beni kınayarak yazmasın ama evli olanlar daha iyi bilir ki cinsellik evliliğin temel taşıdır.
biran önce çare bulursunuz inşALLAH.

süper tavsiyeler başkalarınında işine yarayacaktır

maşallah hemen kestirip atmışsın bukadarcık şey için kadına boşan denirmi yahu

kzlar konu değişti biraz,umarım kimsenin kafasını karıştırmamışımdır.
evet hamileliğimi planlamamıştık.
hem benim gebelik psikolojisi ile de ilgili değil bu durumum,tekrar söylüyorum evlendiğimiz günden beri var hep.
bazen düşünüyorum da,aslında hep mi böyleydi yoksa ben mi sonradan fark ettim.
aşk bi dönem gözümü kör etti de mi göremedim?
çünkü eşimin eski sevgilisine yazdığı bi mailini okumuştum msn adresinde.
eşim ona 2008 mi ne o yılda atmış bu maili ve sürekli ona ilgisiz davrandığı için af dilemiş.
tabi mail aramızda sıkıntı yaratmadı,hatta ona neden öyle şeyler yazdığını sorduğumda ona karşı çok ilgisizdim,çok seviyordum ama yeterince ilgi gösteremiyordum demişti.
böylede bir olay var hani..
acaba böyle şeyleri beceremiyor mu?
yoo romantik olduğu,süprizler yaptığı zamanlarda çok oldu.

bugün 4.30 da yattı 6.30 da uyandı ve peşimde dolanıyor 2 saattir.
bnde o uyanınca pc.başından kalkıp çamaşırlarımı topladım,kilimlerimi silkeledim,börek sarmıştım onları kızarttım falan.
soramıyor da biliyor neden soğuk davrandığımı.
hatta afedersiniz ben banyo yaparken o da girmek istedi,abdest alıcam diyip bahane ettim hiçbişi demedi.
dediğim gibi vajinismusum yüzünden sabırlı olamadığı için beni cinsellikten soğuttu.
az biraz tenimi de,sohpetimi de,güler yüzlülüğümü de özlesin diyorum

CANIM BENIM BENDE ESIMIN ILGISIZLIGINDEN SIKAYETCIYIM ONA SORSAN COK ILGILI AMA BANA GORE DEGIL BIZ EVLENELI YAKINDA 3YIL OLUCAK BEN DURUMU COZMUS DURUMDAYIM KOCALARIN ILGISIZLIGI TAMAMIYLE BIZDEN KAYNAKLANIYOR COK USTLERINE DUSUYORUZ COK CIVIL CIVILIZ KENDILERINI SULTAN SULIMAN GIBI HISSETMELERINE SEBEP OLUYORUZ BENIM ESIMDE UYKUYU COK SEVER SENIN ESIN GENE EVE ERKEN GELIYOMUS BENIMKISI 12 SAAT CALISIYOR EVDEDE 1 2SAAT YUZUNU GOREBILIYORUM ODA YEMEKLE ICMEKLE GECIYOR ZATEN
HERSEY YOLUNDAYMIS GIBI DAVRANMAMAK LAZIM BU KONUDA COK ARASTIRMA YAPTIM ERKEK EVLENINCE NIYE DEGISIR DIYE ERKEK HERDAIM KOVALAMAK ISTERMIS YANI EVLENINCEDE PESIMIZDE KOSTURMAMIS LAZIMMIS YOKSA ICGUDUSEL OLARAK BASKA KADIN ARAYISINA GIRERLERMIS ELLERININ ALTINDA OLDUGUMUZU HISTTIRDIGIMIZ AN BITTIGIMIZ ANDIR YA VARYA HERSEYIN BILINCINDEYIM AMA UYGULAMAYA GECEMIYORUM BEN YA EN UFAK SEYDE YELKENLER FORA BENDECANIMK NASIL FLORT DONEMLERINDE KENDIMIZI AGIRDAN SATIYOSAK GENE OLE OLMAK LAZIMMISAYNI EVIN ICINDE BEN PEK BECEREMIYORUM AMA YAPTIMMIDA SAHANE OLUYOTV IZLEYEN ADAM NOLDU ASKIM NEDEN BOLESIN SUNUMU YAPALIM BUNUMUJ YAPALIM DEMEYE BASLIYORAMA BENIMKI COK KISA SURUYOR ERKEKLERE KISKANDIGIMIZI BELLI ETMEMEMIZ COK FARKLI YAPILARI VAR YAPILARINDA TEK ESLILIK OLMADIGINDAN EVLENINCE BUNALIMA GIRIYOLAR 1SENE ONCESINE KADAR BEN ESIMIN COK UYUMALARINA OKADAR COK KIZIYODUM KI ANLATAMAM COK KAVGA ETTIGIM OLDU SIMDILERDE OKADAR UYUMUYOR COK SUKUR CANIM BELKI COK YORULUYODUR ONDAN COK UYUYODUR YADA BIR RAHATSIZLIGI VARDIR COK UYUMAK PEK NORMAL DEGIL UMARIM ESIN SENIN ISTEDIGIN GIBI BIR ES OLUR EGER OLURSA BENI DURUMDAN HABERDAR EDERSEN SEVINIRIM

aynısını bende yaşıyorum hatta benim eşim 12 saat çalışıyor cumarteside çalışıyor pazar arkadaşlarıyla felan geziyor eve gelince hmn uyuyor ben sıkılmayımda kim sıkılsın?*

evde ev arkadaşı gibiyiz aynı yatakta yatıyoruz o kadar..

evililigin ilk senesine giricez ama ne anladın ne hatırlıyorsun de hiç bişi hatırlamıyorum bişide analamadım derim üstüne üstlük bu anlamamadanda hamileyim

benimki mi dert seninkimi en azından seninki 3 de evdeymiş

cnm ya nnediceğimi bilemedimm allah yardımcın olsunn..
bende 3.senelik evliyim ve şuan 2.aylık evliyim ya allatan eşim böle değill bnde çok sıkılırdımmm
ya bazenn eşim arkadaşlarıyla vakt geçirdiği zman yalnız kaldığım zamamn ertesi gün yada sonra kesinlikle benide gezmeye götürür yalnız
bırakmaz bide hamilesin bnm eşim de bazen 12 saat çalıştığı oluyo ozaman bile beraber bişeyler yapıyoruz tv izliyoruzz cnm nediyimm üzülme ne güzel bak hamilesinnn gelçi üzülme demek bile boşş..allah yardımcın olsun bebeğiniz olduğu zaman inş..herşey düzelir

benim abim gezmekten nefret ederdi.evden dışarı çıkmazdı hatta oturan boğa diye dalga geçerdik.üstelik 36 yaşında.adam bir evlendi fellik fellik gezer oldu sırf karısı gezmeyi seviyor diye karısına yok diyemiyor.valla bazı kadınlar bunu nasıl başarıyor adam bambaşka farklı bir insan oldu evlenince ya.kayananasına yemeklere gitmeler,milleti davetler,köyü hiç sevmezdi haftasonları köye turlar,piknikler,şehirlerarası geziler,hatta müze kartı bile çıkarttılaryapan yapıyor aşkım ama nasıl yapıyor bilmiyorum.bu kadar büyük bir değişim bütün sülale ağzı açık izliyoruz.

benim eşimle kafalarımız uyuyor o bakımdan sorun yaşamıyoruz bazen geziyor bazen evde takılıyoruz.evde film falan da izleriz,balkon sohbetlerimiz meşhurdur saatlerce sürer.

bu kadar uykulu ve yorgun olması da çok garip bir hastalığı olmasınAllah korusun bir tahlil yaptırın bence.yazık genç yaşında hayattan tat almayı bilmiyor.işte çalışmaktan başka yapacak bir şey olmadığını düşünüyor.halbuki ben 77 yaşında gezen tozan,eşyaları yenileyen,sindy bebek kıyafeti gibi giyinen bir anneanneye sahibim ve ben de ilerde öyle olmak isterim.

abinizin eşi ile tanışıp tüyo almak istiyorum yok ben ne desem yapmaz hatta sordum birine sözün mü var eşimin sözünü,istediğini yapmayacağım diye:44: ama olmuyor olmuyor hep ben şımartıp ilgilencem alıştırdım da adamı yapcak pek bir şey yok
anam derdi ki bazıların şeyi altından kaplama yada ballıdır.bazısının ki de tenekedir kızım haklıymış anacım.

canım vajişnismusu sanki öyle kansızlık gibi düzelmese de olur,çok da önemli olmayan bir durum gibi belitmişsin.zaten kaç mesaj sonra yazmışsın bu durumu.senin için çok önemli bir yerde olmadığı belli ama sorunlarınızın ana kaynağı bu.Allaha şükret seninkinde ilgisizlik olmuş ,agresiflik kavgacılık şeklinde zuhur etseydi senin için daha kırıcı olurdu.bence eşin seni çok seviyor bu sorunu içinde bastırmak için uykuyla falan kendini oyalıyor.

hiç öyle eski kız arkadaşına da ilgisizmiş demek ki sorun ben de değil" moduna girme.sen karısısın,sen her an yanındasın bu kadar ilgisizliği sana zarar vermemek için bence.

öncelikle bu sorunu senin için en önemli mesele haline getir.hamile de olsan egzersizler var burada yapabilirsin (yine de doktora danış,utanma sakın).sonuçta sen cinselliği daha önce yaşamadığın için senin için olsada olmasa da bir olabilir ama o erkek ve illa ki bunu yaşamak ister evliliğin en önemli amacı da budur zaten.

bir an önce tedavi yöntemlerini araştır.bu erteleme hastalığıdır zaten sakın erteleme.

tripolı senınle aynı seylerı dusunuyoruz canım evlılık sans ısı gercektende kımıne kavun kımıne kelek hesabı
bakıyorumda sole bır etrafıma hıcbır becerısı olmayan aynı zamanda dogru duzgun kısılık sahıbı olmayan okadar cok bayan varsa hepsı kocaları tarafından el ustunde tutuluyorbende kendı kendıme sınırlenırım mılletın ... Altından mı derımevlılık kumar gıbı ıyı dersın kotu,kotu dersın adam ıyı cıkar

alışırsın zamanla o uykulara. sen de free takıl, göbeğiniz bir değil ya canım. sıkma canını bu kadar, çevrende eş dost akraban varsa onlarla gez toz. yoksa çok sıkılırsın, bunalırsın. eşim 4 yıl bitti hala aynı, diyorum bazen ben de keşke erkek olaymışım ya da feminist.

ALLAH iyilerle karşılaştırsın cümlemizi.dimi ya kadına baksan iş bilmez,oturmasını kalkmasını bilmez adam onun ağzına bakar.desede yapsam.bizde bin türlü işve beceri adam dediğimizi yapmaz :) şans mı yoksa gerçekten altın,bal meselese mi?

bende arkadasa katılıyorum .. kesınlıkle altta yatan sebeb cınsellık oncelık bunun ustesınden gelmek emınım bu durum duzelınce hersey yoluna gırecek esın bu durumu bastırmak ıcın senden uzaklasıo devamlı uyuyor kesınlıkle tedavı gor destek al cnm bak hersey daha guzel olacak...

Son düzenleme:

Bu erkeklerin hepsi aynı....

siz bütün hayatınızı ona göre ayarlamışsınız ama sizinde istekleriniz var sizde bireysiniz bunu unutmuşsunuz sanırım

Evet arkadaş gibi düşünüyorum bende. Vakti zamanında bir gazetede psikolog birinin köşe yazısına rastlamıştım, kadınlara "kocalarınızı dünyanızın merkezi yapmayın" diyordu. Neticede onlarda bir insan, yanlışları hataları olacak, ve her zaman eşlerinin istediği doyumu onlara yaşatamayabilirler. Ama senin uğraşırken mutlu olacağın ve başka birşey düşünemeyeceğin bir işin uğraşın hobin vs olursa çok daha rahat hissedersin ve sürekli eşinin seni mutlu etmesini beklemezsin sen zaten kendi halinde de mutlu olursun. Demek istediğim şey, eşinle vakit geçirme mutlu olma değil, o olmadan da birşeyler yapabildiğini mutlu olabildiğini başka uğraşıların olduğunu görsün.

Bunu bende kendi içimde şöyle yaşadım bir dönem, hep eşim işten gelsin de birşeyler yapalım diye bekliyordum, tüm gün bunu düşünerek kendimi ayarlıyordum ama onun durumu hep piyango olurdu bi geliyordu o gün işyeri çok yorucu geçmiş direkt seriliyordu koltuğa, bi geliyordu enerjik vs. bir türlü tam ayarlayamadım düşündüklerimi. Sonra ben bir arkadaşla haftanın 2 günü dışarda başka insanlarla ilgilenmemizi gerektiren bir çalışmaya başladım,o kadarcık şeyde bile evde de kendimi daha iyi hissetmeye başladım eşime de sarmamaya başladım niye öyle niye böyle diye

bebekten öncede böyleydi malesef
gebelik Allahın emriyle oldu,zaten vajinismusum ben.
daha onu çözemeden birsürü şey yaşıyoruz.

zaten bitti gibi bişi cinselliğimiz..
başlamadan bitti diyeyim

Cnm bu da çok önemli bir mevzu, sakın ihmal etme. Bu işi yoluna koyarsanız diğer herşey daha kolay çözülür genellikle...

Yengenizden taktik öğrenip kk bayanlarıyla paylaşsanız çok güzel ve yararlı bir kamu hizmeti olmuş olur cnm

cok kısa surede evlenmissiniz. daha 7 aylık evlisiniz ve siz 16 haftalık hamile...bu ne hız? daha yasınız da genc...bu yuzden hep derim mumkun mertebe en az 1 yıl cocuk yapmasın yeni evliler. once bi evlilik otursun, birbirinizi tanıyın...bence bu kadar hızlı bi sekilde hayatının degismesine adapte olamamıs.. sonucta bunların hic birini siz tek basınıza yapmadınız..ama cok acele olmus bence her seyiniz..

aynı sorunlar bendede var malesef,evliliğimn 6 ayı vajınısmusla ugraştım.yendim sonrasında ama hiç bişey hissetmiyorum ilişkide.zamanla düzelir diyorlarya bakalım.şimdi 9 aylık evlyim.hafta sonları gezeriz.hafta içide aynı senın dediğin gibi,işten gelir yatar sabah kalkar işe gider.böyle geçer.hafta sonları gezeriz dediğimde.ma aile pikniğe gitmelerden ibaret şu son 1 aydır.ama üzerine düşmüyorum çok.sorun etmiyorum.tabiki daha çok vakit geçirmek isterim ama düzeltebileceğimi zannetmiyorum.

Bir takım sorunlar var ama bir de şu açıdan bakmak lazım

Sürekli uyku hastalık belirtisidir, özellikle uykudan şikayetinize bakarak söylüyorum bunu

Depresyon ya da vücudunda bazı şeylerin yolunda olmamasından dolayı fazlaca uyuma ihtiyacı hissedebilir, iyi gözlemleyin sadece tembellik ya da ilgisizlik olmayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…