ya kızlarrr
harbi gıcık olmuş bi durumdayım akannehir
bana bişe dediği ya da kımseye bişe dediği yok amaa
bi arkadaş var...
kızın göğ.ler harbi 90 fln belki daha buyuk...askılı giyip salınıo haliyle ortalıkta :S ben olsam öle gezmem de o öle :S
bı de her fırsatta --ayy benımkiler cok buyuk-- der bişi olsa direk kendıne pay cıkarıo fln...
ya tamam da Allah vergisi sonuçta sanki kendi bişe yapmiş gibi anlatp duruyor :Syok eskıden daha dikmiş aman kilo verse de küçülmezmiş vs vs....
kız da 23 yaşında fln
aaa
bunalıma sokmaya mı çalişio napıo sinir oldum bugun yıne
O daha 23 yaşındaki kız arkadaşına kocaman bir "hah hah hayyyy" diyorum laelaelaelaelae
30'una geldiğinde yere eğilince memelerinin üstüne basacak o lülülülülülü
ayrıca 90 hatta belki daha bile büyük bir göğüs bedenine sahip olmak güzel bi durum muymuş:) kim bilir içinde ne fırtınalar kopuyordur kızcağızın sırnaşık şey
sırnaşık şeykaydirigubbakcemile3:roflol:
oha diyorum bunlar gerçek mii???
Evet kızlar çok bunaldığınızda bu resme bakıp şükredelim bence..
Memelerimize kurban olalım be kaydirigubbakcemile3
kurabiyecim ben işte bahsettiğim modellerin ince süngerlilerin 75/b sini kullanıyorum
bu modellerin durşuna hiç alışamdım
resimdeki iyi bide
bazılarının dolgusu taş gibi oluyokaydirigubbakcemile3
canım o resmi zaten 90 beden örneği olarak koymadık biz de... göz var nizam var..
en ideal göğüs ölçüsü 80/B diyorum :lepi:
aynen bende buna katılıyorum.
4sü göğüs arası çizgisi biz de yoktur (doğal olrk) ve bu olmasından emin olun çok daha iyi... geçnde dergide madonnayı gördüm kadın çok hoş yaşına rağmen ancak o çizgi o kdr kötü göstermişti ki anlatamam...
olumunekankayizsmile
o ölçüm hep yanlış çıkıyor zaten benim mesela arada 10-12 fark varken 75b den taşıyordu ama birçok kişi 13-14 fark olduğu halde 75b yi doldurmadığını söylüyor hani birde göğüs üstünden yapılan ölçüm var geçen gün birisi yazmıştı benim o hesaba göre doğru çıktı birde onu dene istersen
...belki cinsel anlamda evet...
bence kücük gögüsler herzaman fazla iri gögüslerden iyidir :)
ayrıca kalcası genis olan bayanlarn genellikle gögüsleri daha kücüktür ve kalca istenildiği gibi genişletilemez ama göğüs istenilen şekle sokulabilir kaydirigubbakcemile2
yapmayın kızlar allah aşkına göğsü büyütmenin yolları varda kalça büyütmenin yokmu ayrıca her kalçası geniş kadın küçük göğüslü değildir benim kalcam 90 göğsüm 85 ve ben hiç bi erkek görmedimki küçük göğüslü bi kız hayal etsin öle bi kızla evlenmek istesin bazı yorumlarda yok terler psi kokar demiş o büyüklükten değil pis olmaktan kaynaklanır kendinizde olmayan bişey yüzünden başkalarını küçümsemeye kusurunuzu iyi bişey gibi göstermeye çalışıyosunuz küçük göğüs bi kusurdur kadınlık hormonunun düşüklüğünden meydana gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?