Ama o konkoo!

Öyle düsünen kadinlar önlerine her cikan erkegi "acaba sevgili/koca olur mu?" Gözlen glrüyorlar da ondan. Yoksa erkek ve bayan arkadaslari gayet mümkün. Ben hatta bir arkadasimin nikah sahitligini de yaptim.

Psikoloji okuyanlar bilir , davranışçı ve kimya ve genom üzerine açıklamalarını yapan psikologlar her zaman şunu der bir kadın ve bir erkek asla dost olarak kalamaz, bilimsel açıdan iki farklı cins üremek için farklı fakat çift üzere yaratılmıştır, uzun süren yakın temas sonucu muhakkak birinden birinde bir duygusal bağ başlar cinsel olarak , bu doğaldır. Ha kişi karşısındakini farkeder ve bağı keser korkusuyla her zaman rol yapar maske ile TEMA’sı devam ettirmeye çabalar bu da doğaldır. Yani demem o ki psikoloji bilimi asla iki farklı cinsiyetin konko olamayacağını söyler.

Dogru buluyorum
Kocamin ilkokul birden beri yani tam 40 yillik kankasi bir kadin
Gayet de normal karsiliyorum iliskilerini
Benimde kankam bir erkek bu oglen yemek yedik mesela kankamla
Esimi arayip selamini ilettim falan bizim icin cok normal

Mesele kardeşim, kankam demekte değil, karakterde..
Aynen öyle, bir olay daha anlatayım buna örnek, kızımında çok arkadaşı vardır, bir tanesini gerçekten kardeş gibi sevdi, yıllar sonra o çocuk kızıma flört etmeyi teklif etmiş, kızım kibarca paylayıp her yerden engelledi, delikanlı bir daha aramaya bile cesaret edemedi, karakteriniz, duruşunuz çok önemlidir.

Ay cok fena, cok gecmis olsun Astoria

Bu toplumda yıllarca ateşle barut yakıştırması yaparak karşı cinsle aramıza nifak tohumu ekmediler mi zaten?
Bu toplumun cinsel açlığı (belli kesimde) neden bitmiyor sanıyorsunuz?

İnsani ilişki kurmak tarafların hal ve hareketlerine göredir zaten..
Bir adam/kadın karakter fukarası ise heramlık selamlık da otursa yapacağını yapar..

En yakın arkadaşlarımdan biri erkek, fotoğraf paylaşırım onunla o da paylaşır. Benim nişanlım,onun kız arkadaşı kıskanmaz, nişanlımın böyle bir yakın arkadaşı olsa bende kıskanmazdım

Normalde "3 şey saklanmaz ateş, aşk, para" denir. Ama ben buna niyeti de ekliyorum artık..
O da saklanamıyor bir yerden patlak veriyor..

Ha ama seninle fotoğraf paylaşmamış hiç yeni gördüm, bence sorun kızla fotoğraf atması değil,seninle fotoğraf atmaması olmalı..

Benim de erkek olarak gercekten arkadaslarim oldu ama karsilikli saygi ve mesafe vardi.

Sadece konusma olurdu aramizda sakayla temas bile olmazdi bence kisi kendini bilirse sorun cikmaz ama iki taraftan biri farkli dusunur ve yakinlasirsa olay degisiyor.

Bazilari icin her sey ne kadar basit Allah boylelerinden korusun okuyunca uzuldum.

Şu takıntılardan vazgeçseniz neden kardeşi gibi görmesin neden kankası olmasın ya ben eşimle çıkıyordum ama eşimden de önce tanıdığım erkek kankalarım arkadaşlarım vardı .çıkıyorduk bir yerde oturuyorduk dertleşiyorduk eşimde biliyordu yani siz bir erkeğe kardeşim kankam diyemezsiniz diye karşınızdakinin de öyle olmasını bekliyorsunuz.

Kızın niyetini ne bilicem demişsiniz istese zaten onlar çıkıyor olurdu değil mi? 3 senedir çıkıyorsunuz kızın ne niyeti olabilir başka bir şüpheli durumda yok kimse arkadaşıyla fotoğraf paylaşamaz mı sıkmayın bu kadar yani çok kafanızda soru varsa bir gün görşüşelim beraber dersin

Arkadasi olabilir. Ama ben olmadan bulusamazlar oyle basbasa. Benim olmadigim bir fotografida paylasamaz. Eger rahatsizsan tepkini koy. Cok yakin bir arkadasimin sevgilisninde kankasi vardi. Simdi onunla sevgililer hepsi bir olmaz tabi

Iki taraftan birinde durus varsa zaten olmuyor birinin bunu yapmasi lazim yapmazsa baska sonuclar oluyor.

Burada anlatilan kotu olaylarda iki taraf da ayni olunca durusu olmayinca oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…