- 14 Eylül 2015
- 96
- 149
- 93
- Konu Sahibi limonatakek21
-
hemen bir konkooo yapar foto koyarım ondan sonra da noktayı koyarım mevzuyaMeraba kizlar
Sinirden patlıcam. Sevgili kişisi instagraminda instagraminda kardesim gibi dedigi bi kızla fotografini paylasmis. 2 yıldır sevgiliyiz. Bu konularda rahat olmadigimi bilir. Arkadasi olmasina bisey demem normal konusabilir tabi kizlarlada ama kardes demek bana gore degil. Ben hic bir erkege kardesim diyecek kadar yakin olmadim en fazla arkadasim olur konusurum ama o benim konkooom demedim simdiye kadar. Ona göre boyle degil durum. Daha bizim beraber fotografimiz yokken niye ikisinin fotografini hoş karsilamayacagimi bildigi halde sormadan paylasiyosa anlamadim. Bide kizdin mi diyo sanki 1 haftadir beni taniyo gibi. Bu sebeple ayrılmayı bile düşündüm farkli bakiyoruz boyle durumlarda. Aynisini ben yapsam bu kadar hosgorulu davranacaginida sanmiyorum. Size sorum esinizin sevgilinizin karsiniza gecip ama o kardesim cok yakiniz dedigini dusundugunuzde ne tepki verirdiniz? Kardeş denecek kadar yakin olmayi dogru buluyomusunuz?
Evet aynen öyle, kızım arkadaş konusunda seçicidir, ilk defa hayal kırıklığı yaşadı, tanıyamamışım, yanlış seçim yapmışım diye hayıflandı ama bu diğer arkadaşlarına tavrının değişmesine neden olmadı, çünkü böyle bir niyetle yaklaşan olursa nasıl davranacağını bilen bir kız.Normalde "3 şey saklanmaz ateş, aşk, para" denir. Ama ben buna niyeti de ekliyorum artık..
O da saklanamıyor bir yerden patlak veriyor..
Boylede kendimden odun vermis olmazmiyim?Aynısını yap .
Doğru bulmuyorum.Sevgili kocama lisede bende kardeşimsin ben seni o gözle görmüyorum demiştim.Sonuç buMeraba kizlar
Sinirden patlıcam. Sevgili kişisi instagraminda instagraminda kardesim gibi dedigi bi kızla fotografini paylasmis. 2 yıldır sevgiliyiz. Bu konularda rahat olmadigimi bilir. Arkadasi olmasina bisey demem normal konusabilir tabi kizlarlada ama kardes demek bana gore degil. Ben hic bir erkege kardesim diyecek kadar yakin olmadim en fazla arkadasim olur konusurum ama o benim konkooom demedim simdiye kadar. Ona göre boyle degil durum. Daha bizim beraber fotografimiz yokken niye ikisinin fotografini hoş karsilamayacagimi bildigi halde sormadan paylasiyosa anlamadim. Bide kizdin mi diyo sanki 1 haftadir beni taniyo gibi. Bu sebeple ayrılmayı bile düşündüm farkli bakiyoruz boyle durumlarda. Aynisini ben yapsam bu kadar hosgorulu davranacaginida sanmiyorum. Size sorum esinizin sevgilinizin karsiniza gecip ama o kardesim cok yakiniz dedigini dusundugunuzde ne tepki verirdiniz? Kardeş denecek kadar yakin olmayi dogru buluyomusunuz?
Ne kötü bir durum ya ne büyük rezillik hemde kendi evinizde karaktersizler! Okuyunca sinir oldumSeni gaza getirmek istemiyorum ama eski erkek arkadaşımı aynen bu şekilde "kankam, kardeşim gibi" dediği kızla kendi evimde yatakta bastım. Kanka ayağı sakat bu işlerde, tabi ki hepimizin karşı cinsten arkadaşları olacak ama bu kadar samimiyetin altından iyi şeyler çıkmadığını kötü bir şekilde bizzat tecrübe ettim.
Valla açıkçası ben o yakınlığı doğru bulmuyorum ve taraflardan birinin duygularının yanlış yöne kayabileceğini düşünüyorum. Ne kardeşi elin adamıyla, kızıyla yahu. Bana ters geliyor. Eşiminde üniversite döneminde bol miktarda kızarkadaşları vardı, rahatsız olurdum bazılarından, ancak ortak arkadaş alanında bulununca hissedilen rahatsızlıkta sona eriyor. Bu yüzden bu kardeşi olarak gördüğü can ciğer arkadaşıyla sizi tanıştırmış olmalı, tanıştırmadıysa siz teklif edin bunu. Sizle henüz fotoğraf eklememişken onunla eklemesi de rahatsız edici olmuş, ancak en enteresanı iki yıldır beraber olmanıza rağmen sosyal mecralarından sizi saklaması.Meraba kizlar
Ne kötü bir durum ya ne büyük rezillik hemde kendi evinizde karaktersizler! Okuyunca sinir oldum
Umarım sizin için her şeyin en güzeli en hayırlısı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?