Ama o konkoo!

Bu durum aslında ilişkide birbirinizi koyduğunuz yere , karşınızdaki insana ve kendinize olan güveninize ve arkadaş kişisinin karakterine göre değişkenlik gösterebilecek bir durum.
Misal ; nişanlımın da kız ve erkek arkadaşları var benim de . Tek te görüşürüz , hep beraber de . İçlerinde bekar olanlar da var evliler de . Tanıştıklarım da var henüz fırsat olup yüzyüze görmediklerim de . Ben nişanlıma güvenirim , saygı duyarım . O da bana . Sosyal olmak güzel şey , sosyalleştikçe kültürün artar . 3. 4. kişilerle paylaşımda bulundukça eşinle de konuşacak daha çok şeyin oluyor.

Lakin bi arkadaşı vardı mesela , gözüm tutmamıştı kızı , açıkça da söylemiştim. Sonra kız farklı sebeplerden kendi çıktı hayatımızdan zaten. ( şüphelerimde yanılmamışım - ilişkimiz sebebiyle onu sinir bastığına inanıyorum )

Velhasılı bence kızla tanışmak istediğinizi söyleyin , tanışın bi bakın kız kimdir necidir , belki siz de arkadaş olursunuz - aksi bir elektirik alırsanız da bunu sevgilinizle konuşursunuz zaten. Ama 2 senedir bu kadar yakın bi arkadaşını sizinle tanıştırmamış olması + fotoğraf konusu ilginç.

ya sosyal medyaya bu kadar anlam yüklemek son zamanlarda çok popüler oldu. daha içi dolu şeylerle ilgilenmekte fayda var aslında.

şimdi bu konuya farklı farklı noktalardan bakılabilir. kardeşim gibi diyor ama ilişkileri nasıl? gecenin bir vakti arıyor mu, uzun uzun konuşuyorlar mı sürekli, ikidebir mesajlaşıyolar mı, başbaşa mı zaman geçiriyolar vs vs? yoksa instagrama birlikte resim koydular diye bunun altında bişey arıyamayız. benim de nişanlımın çok eskiden tanıdığı bir iki kız arkadaşı var, kardeş sayılırız der, ben de bir aşırılık görmedim bugüne kadar. görürsem ve sezersem uyarırım. nasıl ki benim bir erkekle çok fazla samimi olmamı istemiyorsa ben de onun bir kadınla çok fazla samimi olmasını istemiyorum.

hemen bir konkooo yapar foto koyarım ondan sonra da noktayı koyarım mevzuya

Normalde "3 şey saklanmaz ateş, aşk, para" denir. Ama ben buna niyeti de ekliyorum artık..
O da saklanamıyor bir yerden patlak veriyor..
Evet aynen öyle, kızım arkadaş konusunda seçicidir, ilk defa hayal kırıklığı yaşadı, tanıyamamışım, yanlış seçim yapmışım diye hayıflandı ama bu diğer arkadaşlarına tavrının değişmesine neden olmadı, çünkü böyle bir niyetle yaklaşan olursa nasıl davranacağını bilen bir kız.

Arkadaşlıklar kıymetlidir ama kimi arkadaş diye seçeceğiniz çok daha önemli, zaten zamanla hayat tecrübeniz arttıkça söze dökmese bile tavırlarından niyeti anlayabilir hale geliyorsunuz, yaklaşımınızda ona göre oluyor.

Kimseyle can ciğer olmasına gerek yok, mesafe iyidir herkes yerini bilsin.

Erkek arkadaslarimin bir kismi yani samimi olduklarım benle farkli anlamda ilgilendiklerini gosterince muhabbeti kestim ..benim hic samimi erkek arkadasim yok cunku asiliyorlar sevgilim baska bir kizla fotograf paylasiyorsa bundan da rahatsiz oluyorsam soylerim..dinlemiyorsa mutluluklar dilerim kankasiyla ilgilensin

Doğru bulmuyorum.Sevgili kocama lisede bende kardeşimsin ben seni o gözle görmüyorum demiştim.Sonuç bu

Kızın erkeğe yada erkeğin kıza "o benim kadeşim gibi" dediği bir durumdan hayırlı birşeyin çıktığını ben görmedim.
Seviyeyi koruyacaksın arkadaş.
Kaldıki hayatındaki insan bu yaptığından rahatsız oluyorsa zaten ortada bir problem var demektir.
Burada bir konu vardı böyle, konuyu açan kızın "kardeş" gibi (yersen!) olduğu bir erkek vardı. Ve ikisininde sevgilileri vardı. Hatta konu sahibesi kız ilişkisine çok değer! veriyordu bla bla bla
Herneyse, kızın *kardeşi* gibi olan erkek sürekli böyle birlikte çekilmiş fotoğrafları falan yüklüyordu, kızın sevgiliside doğal olarak buna kızıyordu bunun sende gözü var bilerek yapıyor diye, konuyu açan hanım kızımızda "soçmolomo oşkom, o bonom kordoşom gobo!" falan diyordu. Tabi sevgili kişisi bu kardeş ayağını yemedi bundan gayriresmi ayrıldı. İşte açtığı konuda bununla alakalı tabi, sevgilim sizce haklımı diye soruyordu konuda. Ben asla ölsem dünya yıkılsa o çocukla öyle bişey düşünmem, o benim kardeşim! gibi bla bla bla...
Sonrasında "kardeş" gibi olan erkek kıza açıldı! Sevgilisi varken! Artı açıldığı kardeşi! gibi olan kızda sevgilisinden tam ayrılmamış sadece bir kopukluk var gibi.
Herneyse olaylar gelişiyor ve konu sahibesi hanımın yeni konusu "etkiledi"!
Asla olmaz dediği kişiden etkilenmiş! üstelik halen kızın ayrılma aşamasında olduğu sevgilisi ve kardeş! kişisininde halen devam eden bir ilişkisi var.
Bu sadece bir örnek.
Hadi herşeyi çöpe at. Fakat insanın hayatındaki kişiye bir saygısı olmalı ve buna göre hareket etmeli.

O kadar sevdiğim erkek arkadaşlarım var ki. Bir çoğuyla fotoğraf da koyarım, dışarı da çıkarım. Eşim tanıdıktan sonra ne diyecek. İzin mi alıcam arkadaşlarımla gezerken? Şimdi evliyim ama eğer sevgiliyken eşim bana erkek arkadaşlarıma laf etseydi direkt ondan ayrılırdım. O yokken arkadaşlarım vardı çünkü.
Allah sevgilinize veya gelecekteki sevgilinize, eşinize vs yardım etsin.

aslaaaaa kabul etmem ne demekmiş o
çok samimiyse bende tanışırım görüşülücekse
hep beraber görüşürüm tek başına yemeğe gitmek dışarda görüşmek
heleki resim paylaşmak hiç bana göre değil asla da olamaz öyle bişey
görüşebilir görüşmeyi kes demem ama haddini bilerek mesafeli bir
şekilde.

Samimiyete bağlı. Hep aynı örneği veririm iki erkek kanka olduklarında kol kola girip yürüyor ya da el kol atıp foto çekiyorlar mı hayır. Peki kız erkek olunca bu arkadaşlık neden oluyor? Demek ki bir çekim oluyo arada ateş ve barut. Samimiyet derecesini abartmadıkça dokunma vs olmadıkça normal gerisini ben normal karşılamıyorum.

Not: çevremde iki yakın arkadaşım kankalarıyla evliler

Ne kötü bir durum ya ne büyük rezillik hemde kendi evinizde karaktersizler! Okuyunca sinir oldum
Umarım sizin için her şeyin en güzeli en hayırlısı olur

Benim var böyle bir erkek arkadaşım. Ailem de tanır. Üniversitedeyken bi yere gidildiğinde "x yanında olacak mı? öyleyse tamam" derlerdi. Hatta hep derim abimlerle bir tutuyorum seni diye. Şu an başıma bi iş gelse ilk ulaşacağım insanların içinde yer alır. İlk tanıştığımızda eşim kabullenemedi bir türlü. Ama ben arkadaşımdan olmak istemedim. Zamanla o da nasıl biri olduğunu görüp kabullendi. Eskiden (sevgililik zamanı, eşimle aynı şehirde değildik) kalabalık bir grupla bile olsa beraber bi yerlere gitmemize laf eden adam şu an benim arkadaşımla arkadaş. Memlekete gittiğimde çocuk gelip beni alır (daha sonradan yakın arkadaşımla sevgili oldular) ben o ve sevgilisi olan yakın arkadaşım beraber takılırız ve eşim buna laf etmez.

Demem o ki niyete bakmak lazım. Sevgilinizin de arkadaşının da davranışlarını inceleyin, iyi niyetle mi davranıyorlar anlayın. Benim eşim niyetimizden emin olunca arkadaşıma olan tavrı değişti.

Valla açıkçası ben o yakınlığı doğru bulmuyorum ve taraflardan birinin duygularının yanlış yöne kayabileceğini düşünüyorum. Ne kardeşi elin adamıyla, kızıyla yahu. Bana ters geliyor. Eşiminde üniversite döneminde bol miktarda kızarkadaşları vardı, rahatsız olurdum bazılarından, ancak ortak arkadaş alanında bulununca hissedilen rahatsızlıkta sona eriyor. Bu yüzden bu kardeşi olarak gördüğü can ciğer arkadaşıyla sizi tanıştırmış olmalı, tanıştırmadıysa siz teklif edin bunu. Sizle henüz fotoğraf eklememişken onunla eklemesi de rahatsız edici olmuş, ancak en enteresanı iki yıldır beraber olmanıza rağmen sosyal mecralarından sizi saklaması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…