Merhaba arkadaşlar,
Yaşım 25,gencim, akıllıda sayılırım, üniversite bitirdim, öğretmenim, 2 yabancı dilim var ama ben bu dili anlamıyorum.
''yapıo, yapıyo yada ypyo''
Biri bana bunun hangi dilin, yazım dili olduğunu söyleyebilir mi?:26:
Türkçe olmadığına eminim.
chat dili ne yazık ki.. ama benim için yazması en zor olan sesli harfleri olmayan kelimeler, yani anlayamıyorum bir insan hızla yazarken sesli harfleri nasıl atlar
dünyadaki geçerli bütün dillerden meydaaane gelmiştir..bu dili genellikle sosyetenin 14-15 lik kızları bulmuştur..Merhaba arkadaşlar,
Yaşım 25,gencim, akıllıda sayılırım, üniversite bitirdim, öğretmenim, 2 yabancı dilim var ama ben bu dili anlamıyorum.
''yapıo, yapıyo yada ypyo''
Biri bana bunun hangi dilin, yazım dili olduğunu söyleyebilir mi?:26:
Türkçe olmadığına eminim.
160 karakterli mesaja daha fazla kelime sığdırma çabası içinde olan ergenlerin genelleme yaparak foruma da taşıdığı bir dil
Anlıyorlardır herhalde.O ergenler benim zamanımda da vardı ama hiç böyle yerlerde kullanmazlardı.
Acaba kendileri yazılarını okuyunca rahatsız oluyorlar mı çok merak ediyorum?
dünyadaki geçerli bütün dillerden meydaaane gelmiştir..bu dili genellikle sosyetenin 14-15 lik kızları bulmuştur..
Anlıyorlardır herhalde.
Küçükken kuş dili diye her kelimenin başına B harfi getirirdik gayet de güzel anlaşırdık onun gibi bu da
Ve bu kısaltmalarla nickleri olanlar da var yanlış bilmiyorsam forumdaevet bir de bunun ingilizce versiyonu var ki evlerden ırak2morrow, 2night, 4eva (forever), det (that) gibi
Hecelerin sonuna getirirdik pardon.Onuda hiç beceremezdim
evet bir de bunun ingilizce versiyonu var ki evlerden ırak2morrow, 2night, 4eva (forever), det (that) gibi
Hecelerin sonuna getirirdik pardon.
Şöyle BE-BEN ÇO-BOK GÜ-BÜ-ZE-BEL BE-BE-CE-BE-Rİ-BİR-Dİ-BİM
Anaaammm çocukluğuma döndüm ya la
Geçen gün bende birine rastladım, bir saat düşündüm ancak buldum.
Cümle aynen şu ''i hpe u r fien''
Anlamadığın için mi gıcık olurdun yoksaben bunu hiç yapamadımdahası yapana da, allahım ne gıcık olurdum Çince gibi konuşurlardı
dünya üzerinde kısaltmaya uğramayan dil yok gibi birşey herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?