Amaan sonra başlarsın

caytabagi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
3.736
10.131
128
32
Evet hanımlar , böyle başlık mı olur demeyin. Oluyor zira, kendisi hayat felsefem haline gelmiş durumda. Her zorlukta aman boşver sonra baslarsin. Ama yetti artık , yaz geldi millet tiril tiril giyiniyor. Çıtır kızlar kocis buldu ben kaldım göbeğimle baş başa :KK53:
Boy 161 , kilo 65:oops:
Son bir yılda ciddi kilo aldım. Verecegimi umuyorum veririm herhalde, veririm di mı ? :KK53:
Neyse. Dün yediklerim ,
Sabah bildiğimiz kahvaltı , ele dümdük. Çay şekersiz, sen bensiz dermişim. Neyse birkaç tane de hurma yedim kahvaltıda , iki de ceviz yedim. Öğleyin yaptım kahvaltıyı geç uyandım.
Akşam, çeyrek ekmek , avuç içi büyüklüğünde incecik dilimli iki parça et,zeytinyağında pişirdim. Yanında salata, birkaç kaşık da bakla içi yemeği .
Gece cozuttum tatlisizliktan. Ayva ve elma rendesi ile fırında ayva tatlısı yaptım şekersiz , az kaymakla ondan yedim.

Bugün ise, kahvaltıda çeyrek ekmek arasına beyaz peynir ve domates koydum abur cuburlara iç geçirip isirdim o ekmekten. Yarım ayva tatlısı yedim bir de. Ah nerde o çılgın kahvaltilarim,şenlik gibiydi. Uzandigim yer sucuk, diğer tarafta patates kizartmalari. Ah ah. Neyse bir süre sadeliğe devam.
Akşam ise, tavuklu pilav yedim yanında turşu ve ayranla. 6 gibi yedim o nedenle çok zararı olmaz diye düşünüyorum,inşallah olmaz. :KK48:
Fazla cozutursam az biraz cilekli kahvaltılık gevrek yerim sütle diye düşünüyorum.

Sağlıcakla kal ponçik günlüğüm, herkese selam eder küçüklerimin gözlerinden , büyüklerimin ellerinden öperim. :KK68:

Canim guzel baslangic yapmissin sonuc aldikca eski aburcuburlar aklima gelmeyecek bu kadar fazla bol su icmeyi ihmal etme gece tatli krizin cok gelirse bitki cayiyla baskilamaya calisabilirsin kuru meyve de yiyebilirsin yaninda.

Canim guzel baslangic yapmissin sonuc aldikca eski aburcuburlar aklima gelmeyecek bu kadar fazla bol su icmeyi ihmal etme gece tatli krizin cok gelirse bitki cayiyla baskilamaya calisabilirsin kuru meyve de yiyebilirsin yaninda.
Çok sağol kuzum. Gece yine tatlı isteği geldi elmayla gecistirdim gibi.kuru meyve gelmemişti aklıma bugün güzel kuru mryvecikler alayım kendime teşekkür ederim canım :KK36:

Tunaydin ponçik günlüğüm yumus pofuduk pogacamsi günlüğüm ( bkz. açlıktan günlüğü poğaça gibi gören kız ) :KK53:
Evet bu sabah daha doğrusu öğlen kahvaltımı:
Çeyrek bazlama, kibrit kutusundan hallice şekilsiz çokgen biçiminde peynir, bir yumurtadan yapılmış omlet , az süzme yoğurt, azcik tereyağ sürdüm bir de bazlamaya ama azcik .

Su ekmek işine bir el atmak lazım, sabahları ekmeksiz yumurta vs yiyebileceğimi sanmıyorum. Ama bazlamayla da olmaz. Kendime diyet ekmeği ayarlamam lazım. Bir de bol protein almam lazım. Olmazsa kasapa veresiye yazdiririm babama kitlerim ehehe :KK53:

Gözlerinden öper herkese selam ederim canım günlüğüm :KK60:

Saygıdeğer günlüğüm selamlar nasılsın,
Evet bugun ikindi gibi bir yerli muz gibi bir şey yani boyutu böyle cikitalar gibi kocaman değil de insan yer gibiydi ondan yedim. Bir de 75 kalorilik buzlu dondurma yedim.
Akşam ise bir kase yani 2 kepçe kadar mercimek çorbası. Bir tabak tavuklu pilav, turşu ve ayran.
Üstüne bir maden suyu ile bir buçuk gün kurusu.
Bunları akşam 7 den önce yedim. Az önce de dayanamadım sade kahve ile 4 tane kuş lokumu yedim. Lokumlar fındıklı ve Antep fıstıklı idi ve bir kokunun yarısı fındık idi zaten.
Şimdi form çayı icicem bakalım inşallah daha da bir şey yemeden günü kapatırım :deli:

Günlük selam anacim beş veya yedi tane leblebi verdi afiyetle yedik az önce. Sürekli su içiyorum. Ama karnımın gurultusu geçmiyor. Karnimda eşek aniriyor gibi. İnşallah gece yarısı dolabı bosaltmam. Canım çok et istiyor. Bildiğin et. Söyle uzun ve hafif ince mis gibi çok kızarmış tam istediğim gibi adı ne onun bilmiyorum biftek mı ne herhalde. Ondan istiyo canım . Pilav tok tutmuyo bence sanki bir şey yemedim gibi hissediyorum. Akşam 7, den önce akşam yemeğini yemek bi değişik geldi bana. İnsanlar hiç yemiyor akşam yemeği. Bence onların midesi halka açık konser veriyordur. İyiki varsın canım günlük :KK15:

Günlük selam,
12 ye doğru kahvaltı yaptım yine
İki dilim kepek ekmeği kibrit kutusundan büyük peynir , uç çeri domates , yarım saltalik, iki ceviz , yarım tatlı kaşığı kadar bal yedim.
Az önce de sade Türk kahvesi ve iki kuş lokumu yeidm.
Akşama et yemek istiyorum. Evdekileri tehdit Edip eğer et yemezsek onları kemirecegimi söyleyeceğim etkili olur diye düşünüyorum.
Kahve içtim ya midem kazınır yine keisn. Az sonra bir uzun galeta yiyebilirim kepekli. Akşam et yersem ekmek yememeyi düşünüyorum.
Sonra gorusuruz kendine dikkat et günlük :KK15:

Günlük selamlar,
5 gibi akşam yemeğini yedim. Yağsız bol limonlu sumaklı salata yedim. Sakatat yedim ciğer kalp dalak uykuluk falan. Ekmeksiz yedim. Light kola yanında. Trigliserid tavan yaptı herhalde :D
Bir dilim de karpuz yedim. Yılın ilk karpuzu idi mm çok güzeldi.
Şimdi acı biberli naneli cacık yiyorum. İkinci bardaktayim. Günü böyle kapatmaya calisicam. Yürüyüşe çıkmaya calisicam bir de bu akşam hadi hayırlısı.
Gorusuruz canım günlük :*

Günlük selam
Öğlen kahvaltı yaptım yine. Bir tabak menemen , biraz peynir,bir buçuk dilim ekmek yedim
Arada üç hurma üç ceviz yedim
Az önce akşam yemeğini yedim
Bir tabak yeşil fasulye zeytinyağlı, domates, kuru soğan. Çok severim kuru soğanı bol limonlu. Biraz süzme yoğurt yarım dilim beyaz ekmek.
Şimdi çay içiyorum bir tane ikram buskivi yiyecegim canım çok istedi bir tanecik yiyeceğim.
Geceye dek süzme yoğurt salatalık ve nane karışımı ile günü kapatmaya calisicam umarım başarılı olurum. Çok zorlanirsam ekmeksiz menemen yerim .
Aralarda da birkaç tane çilek bir kaç tane kriaz ve birkaç tane salatalık yedim onu de söyleyeyim günlük.
Öptüm gözlerinden :*

Ne kadar tembel bir insan oldugumu bir kez daha kanitlamisim aferin bana. Ben bir hayvan olsaydim kesinlikle miskin olurdum, bir bitki olsaydim kesin kaktus olurdum. Su bile icmeye usendigim icin. Kendimi yeterince gömdugume gore yeniden maceraya devam.

Dun tekrar saglikli yasama basladim. Dun hic ekmek yemedim. Paketli gida yemedim. Tatli olarak karpuz ve 4 tane kayisi yedim. Bir kasik da tahin pekmez karisimi ama pekmezi cok azdi.
Dun 50 dk 5 hizda yuruyus yaptim kosu bandinda. Bugun de henuz ekmek yemedim. Tatli olarak da yine 1 tatli kasigi tahin yedim. Sadece tahin. Simdi 45 dk bisiklette en dusuk hizda egzersizimi tamamladim. 100 tane de pilates gobek hareketi yapacagim.

Kilom berbat daha da sismisim. 66 olmusum boyumla enim esit oldu nerdeyse sacmaladim hepten. Boyum 160 bakalim neler olacak. Vira bismillah

Canim topiğin hayirli ugurlu olsun insallah basarirsin insan oglunun iateyibde basaramadigi hic birsey yokdur bu hayatda sana basarilar dilerim ara sira ugrar sana destek olurum sende bana gel .
Insallah zayiflariz hep beraber incecik kizlar oluruz

Canim topiğin hayirli ugurlu olsun insallah basarirsin insan oglunun iateyibde basaramadigi hic birsey yokdur bu hayatda sana basarilar dilerim ara sira ugrar sana destek olurum sende bana gel .
Insallah zayiflariz hep beraber incecik kizlar oluruz
Cok tesekkur ederim. Insallah hep beraber zayiflayalim. Yalniz birakmayalim birbirimizi , topigine gelirim ben de birbirimize destek oluruz :KK19:

Cok tesekkur ederim. Insallah hep beraber zayiflayalim. Yalniz birakmayalim birbirimizi , topigine gelirim ben de birbirimize destek oluruz :KK19:
Oluruz canim .
Evet ya burakmak yok diyeti iki elle sarilmak lazim.
Birde tatli kesinlikle diyeti en pozan seylerden biri tatli yedinse vucud direniyor kilo gitmiyor ben karar verdim tatli tuzlu yeniden hayatimdan cikarcam.
Kecen sene onlari cikardim faydasin gordum vallahi

Oluruz canim .
Evet ya burakmak yok diyeti iki elle sarilmak lazim.
Birde tatli kesinlikle diyeti en pozan seylerden biri tatli yedinse vucud direniyor kilo gitmiyor ben karar verdim tatli tuzlu yeniden hayatimdan cikarcam.
Kecen sene onlari cikardim faydasin gordum vallahi
Cok haklisin canim. Bende sekerli gidalari biraktim. Meyve yiyorum tatli ihtiyacim icin bir de bir yemek kasigi tahin pekmez yiyorum kesiyor iyi geliyor

Gunluk selam. Kendimi daha iyi hissediyorum. Sporuma dikkat ediyorum ve bu bana iyi geliyor. Gecen hafta şınav cekemiyordum, resmen beceremiyordum tis diyip yere düsüyordum. Fakat dun hece tekrar denedim ve o da ne tam 21 tane şınav cektim. Demekki agirlik, kol , sirt calismasam da yaptigim yuruyus sayesinde kuvvetlendim. Bu da beni rahatlatti. Demekki orama ayri burama ayri egzersiz yapmama gerek yok. Sadece yuruyus yaparak kaslarimi guclendirebilir ve forma girebilirim.

Ekmegi de cikardim hayatimdan. Az yiyorum ama doyuyorum. Gunde 900 kalori olmuyor yediklerim. Sebze tuketiyorum. Meyve yiyorum. Hosuma gitmeye basladi sebze yemek. Yesillik mutlaka yiyorum yumurta yiyorum. Bugun saglikli yasamin 4. Gunu. 2. Gun bir hata yaptim ve soguk kahve ictim markette satilanalrdan. Diger gunlerle ayni kahvaltiyi yapmis olmama ragmen onu ictikten sonra diger gunlerde olmayan dehset bir aclik hissettim. Resmen saldirasim geldi yiyrceklere. Anladimki gercekten seker berbat bir sey.

Inaniyorum bu kez basaracagim. Ben degerliyim ve bedenime deger veriyorum. Kendimi cok mutlu edicem bu kez

Minnosum seni unuttum mu sandin. Sadece pek yuzum yok sana yazmaya. Dun aksam cok kacirdim. Bu aksam bakalim nefsime hakim olup daha sade yemekle atlatabilecek miyim.

Bu kez cozucem ama bu isi. Gözlerinden öperim canim günlük :KK200:

Back
X