- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
dediğim gibi bu numara beni gece 1.45 te neden aramış sebebini öğrenebilir miyim gayet net bi soruDirekt market numarasına yazacaktım x market gece beni aramışsınız diye o an aklıma acaba ofiste mi bir şey oldu diye düşündüm hani hırsızlık vs sonra dedim girişte güvenlik var bir şey olsa güvenlik ulaşır firma yetkilisine zaten market ne alaka
İki numaraya da mesaj attım bakalım ne diyecek ona göre engelleyeceğim tekrar numaraları sinir oldum ama yadediğim gibi bu numara beni gece 1.45 te neden aramış sebebini öğrenebilir miyim gayet net bi soru
Birde nasıl kendinden eminElbette öğrenebilirsin
Katılıyorum. Yıllar önce kontör yüklettiğim dükkandaki çocuk numaramı kaydedip baya baya taciz mesajları atmıştı. Olmaz öyle şey demeyin asla4 kere mi yanlışlıkla arandı gece?
Amaç çok belli değil mi sapık işte gözüne kestirmiş şansımı deneyeyim demiştir. Belki siz de ne oldu diye geri arasanız sohbet ilerleyecekti
Aynen aynen ona güldüm zaten sanki gayet normal birşey yapmış gibi rahat rahat cevaplamışBirde nasıl kendinden eminhayır Dilara diye bir tanıdığım da yok ama çok emin şekilde Dilara ulaştı diyor. Dün ya da önceki gün alışveriş de yapmadım son aramalarda kalsın numaram
çok sırnaşık ve lakayt. çok net olman lazım. çünkü bence yılışık gereksiz tiplerden. market neden gevşe 1.45 te arıyor ne münasebet. terbiyesiz. ilerlerse söyle patrona sepetlesin gereksizi
Aynen aynen ona güldüm zaten sanki gayet normal birşey yapmış gibi rahat rahat cevaplamış
O saatte market açık değil ki çok tenha bir yerde kalıyor marketin yönü o saatte açık olması imkansız. İnsan kusura bakmayın yanlış oldu vs derçok sırnaşık ve lakayt. çok net olman lazım. çünkü bence yılışık gereksiz tiplerden. market neden gevşe 1.45 te arıyor ne münasebet. terbiyesiz. ilerlerse söyle patrona sepetlesin gereksizi
Ya fazlasıyla lakayıtcaVerdiği cevap garip bence. Bu neyin lakaytlığı? Gidip konuşursunuz market sahibiyle saçmalamaya devam ederse.
Çok var böyle terbiyesizbi defasında otobüste telefonumu şarj etsin diye verdiğim muavin numaramı kaydedip mesaj atmıştı. bu ne terbiyesizlik hemen firmayı arıyorum dedim tutuştu özürler falan kapandı mesele
nabzı yokluyorlar ama hadlerini bildirmek lazımPişkinlik resmen ya
O saatte market açık değil ki çok tenha bir yerde kalıyor marketin yönü o saatte açık olması imkansız. İnsan kusura bakmayın yanlış oldu vs der
Ya fazlasıyla lakayıtca
Çok var böyle terbiyesiz
Direkt engelledim wp resmimi de kapattım yazmadan önce.nabzı yokluyorlar ama hadlerini bildirmek lazım
Fazlasıyla sinir bozucuSizi çok iyi anlıyorum başıma geldiği için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?