Amaç ne

255karya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
690
237
53
39
Merhaba kızlar kayınvalide ile lohusalığım sırasında yaşadıklarımdan dolayı arama mesafe koydum evime gelip yatak odama kadar karıştırıp beni yönetmeye çalışması eşimi de etkileyip beni kendi evimde kadın bile görmediği için arama ciddi mesafe koydum. Hergün ararken onu ayda bir defa o aramadıkça aramıyorum. Gidiş gelişini yavaş yavaş kesti. Geçen gün anneme oğlunu evlendirirsen bekarlığındaki gibi gidip gelemezsin demiş. Dün akşam eşim annemler geliyor dedi. Hiç sesimi çıkarmadım. Çünkü asla geleceği zaman beni aramaz geliyoruz diye. Şehir dışından gelmesine rağmen.. Bu da bana çok dokunuyor sizce haksız mıyım

annenizde davranışla alakalı
hiçbirşeye karışıp etmemeyi düşünüyorum inşallah iyi olurum öyle gelinimle diyiverseydi keşke

bu arada şehir dışından mı geliyorlar sanki
eşinize haber verip sizin hiç haberiniz olmadan çat diye gelirlerse bu sorun olur
abartmayın...

Siz onunla konuşmazsanız (haklı olsanız bile) o da oğluna söyler geleceğini..

Ben hep evdeyim, kv ile 5 dk uzaklıkta oturuyoruz. Buna rağmen aramızda bi mesafe var hatta soğukluk diyeyim.. O yüzden geleceği zaman esimi arar. Ben bu işten memnunum açıkçası. Sen de takılma..

Sen o geleceği zaman mutlu olmuyorsun zaten. O da bunu biliyor. Seni arasa geliyorum dese, inan daha çok sinir olursun. Bi de öyle dusun..

Aman hic gelmesin iste.. kimseyi de aramasin. Istenmyo bunu da biliyo daha ne geliyo ya..

annenizde davranışla alakalı
hiçbirşeye karışıp etmemeyi düşünüyorum inşallah iyi olurum öyle gelinimle diyiverseydi keşke

bu arada şehir dışından mı geliyorlar sanki
eşinize haber verip sizin hiç haberiniz olmadan çat diye gelirlerse bu sorun olur
abartmayın...
Evet şehir dışından yatılı yai

İstenmiyor gelmesin diye yorum var. Eyvallah...

Ama bi de tersini düşünün. Benim eşim annemi sevmese istemese, annem benim evime gelmeyecek mi? (Ne münasebet! Elbette gelir.) O yüzden bu kadar rijit ve çifte sdanlartli olmayın.

Zaten kendi kendine mağdur triplerine girmiş kadın. Dunurune, oğlun evlenince her istediğinde evine gidemiyorsun gibisinden işaret vermiş. Bırakın az da olsa gelsin, tatmin olsun. Hiç gelemezse (ki bu bence vicdansizlik) onu oğlunun ve torunlarının hayatından izole ederseniz, inanın çok daha büyük sorunlar yasarsiniz. Kv hiç gelmeyince, çok mutlu olucam, huzurlu olucam sanmayin. Yok öyle bi dünya..

Kötü niyetliyse eline zaten büyük bi koz vermiş olursunuz. Aleyhinize öyle bi kullanılır ki o durum.. Kötü niyetli değilse de o zaman oglunun kalbi kırılır. Ben oğlunun hatrina, çocuğumun mutluluğuna, Allah rızasına kv yi hoş tutmaya çalışıyorum. Yoksa asla hayatımda olabilecek bi insan değil.

Aman hic gelmesin iste.. kimseyi de aramasin. Istenmyo bunu da biliyo daha ne geliyo ya..

Oğlunu da mı görmeyecek?
Oğlunun evine gidebilmek için gelininden izin almak zorunda mı?
Hem kızım, hem oğlum var..
Her ikisinden de bana gösterdikleri saygıyı eşlerine ve ailelerine göstermelerini isterim..
Karşı taraf istediği kadar problemli olsun..
Sevmese de saygılı olmak zorunda çocuklar..
Zaten gelip de aylarca kalacak hali yok..
Gelen kadın anne..

Oğlunu da mı görmeyecek?
Her ikisinden de bana gösterdikleri saygıyı eşlerine ve ailelerine göstermelerini isterim..
Gelen kadın anne..
cok dogru ne demek aman gelmesin hayretlik is

sizin aranız kötü olabilir hatta kadından nefret ediyor da olabilirsiniz ama eşiniz o'nun oğlu.
evine gelmeye de görmeye de hakkı var.
sizden yüz bulamayacağını bildiği için oğlunu arıyor olabilir.

sizin aranız kötü olabilir hatta kadından nefret ediyor da olabilirsiniz ama eşiniz o'nun oğlu.
evine gelmeye de görmeye de hakkı var.
sizden yüz bulamayacağını bildiği için oğlunu arıyor olabilir.
Konu hiç gelmemesi değil misafirliğinde başımın üstünde yeri var. Konu evime geldiğinde beni tamamen misafir görmesi aylarca gitmemesi

Oğlunu da mı görmeyecek?
Gelen kadın anne..

Valla siz hem kizim var hem oglum var diyorsunuz,ne mutlu.. gercekten kizini oglunu onemsemeyip gelir kapisi goren,hic bi zor aninda yaninda olmayip anca yolmaya bakanlar var..
Oglunun evine gider kisi ama,huzurlu bi gitme olmaz bence. Yani soguk ruzgarlar estirmenin anlami ne.. isteyen disarda da gorusebilir..
Konu sahibi diyor ki, aylarca gitmiyor ben misafirmisim gibi hava ciziyor. Bundan da kim olsa rahatsiz olur. Kaynana degil anneniz olsa rahatsiz olursunuz yani...

Valla siz hem kizim var hem oglum var diyorsunuz,ne mutlu.. gercekten kizini oglunu onemsemeyip gelir kapisi goren,hic bi zor aninda yaninda olmayip anca yolmaya bakanlar var..
Oglunun evine gider kisi ama,huzurlu bi gitme olmaz bence. Yani soguk ruzgarlar estirmenin anlami ne.. isteyen disarda da gorusebilir..
Konu sahibi diyor ki, aylarca gitmiyor ben misafirmisim gibi hava ciziyor. Bundan da kim olsa rahatsiz olur. Kaynana degil anneniz olsa rahatsiz olursunuz yani...

Haklısınız.. Var öyle insanlar..
Ama ne olursa olsun anne..
Kendi annesi de olsa kayınvalidesi de olsa çocuklarının evine gelebilmeliler..

Back
X