Çok haklısın katılıyorum bnce vakit geçiriyo sninle biraz mesafeli davranmalısınne yardan geçerim ne serden diyor seninki.. Bence taviz verme eğer gerçekten seni istiyorsa bunu sana açık bir şekilde ifade eder zaten.. Ama amaç vakit geçirmekse karşısına ilk çıktığı kişide uzaklaşır senden.. Tavsiye..
ama zaman gecırmek ıçın olsa annesı hastanede yattı ofısten bır tek benı göturdü hatta üstüne basa basa beraber gıdelım bekleyeyım senı surda da ordan al benı dıe defalarca söledi amacı vakıt gecırmek olsa bunu yaparmıydı ki
CADIARZU merhabalar ben birinden hoşlanıyorum ve aynı işi yapıyoruz bereber seyhatlere falan cıkıyoruz ve bır ara sevgılı olmustuk iş gezisinin birinde 2 ay kadar cıktık ama aynı işi yaptıgımız ıcın kımseye söyleyemedık suanda ise ayrıldı ama hala benımle bas basa kalmak ıstıyo kalıyoruzda fılm falan ızlıyoruz cıkarkende basbasa kalıp fılm falan ızlıyorduk ama ayrılınca daha bı çok fazla baş kalmak istiyor elımı tutup omuzuna yatırıp fılm izliyoruz acaba bu cocugun amacı nedır ki
ewt onun istegi üzerine ayrıldık ayrılıktada 2. aya girdik ve ben ne yapıcamı bılmıyorum :uhm:
sürekli düşünüyorum ama bir çıkış bulamıyorum kendime aslında onu istiyorum ama sevgilim olarak istiyorum oysa benı nasıl görüyo bılmıyorum bıle artık eskısı kadar gıtmıyorum yanına buda onun farkında ama eskısı gıbı tekrar gıtmeye baslamaktan korkuyorum çunku gelmıcem demek cok zor oluyo sureklı aklımdayken karsı koymak cok zor gelıyo bana Çok üzgünüm çoook
ama zaman gecırmek ıçın olsa annesı hastanede yattı ofısten bır tek benı göturdü hatta üstüne basa basa beraber gıdelım bekleyeyım senı surda da ordan al benı dıe defalarca söledi amacı vakıt gecırmek olsa bunu yaparmıydı ki
tabıkı delice aşık kısmını sacmalık bulurum :) burda çalışanlar grup gruptur diger gruptan olanlar evlıler gıtmıs ama kızlar gıtmemıs bızım grubumuzda 3 kişi diger kızı değilde benı göturmesinden dolayı ben bu kadar cıkmaza düştüm diğer kızla beraber gıdebılırdık ama o sadece benı cagırdı ve annesıyle tanıstırmasıda garıptı hanı anlatıyorum ya o arkadasım dıye tanıttı ondan sonra ben dahada karıstım teyzesının kızı sureklı ızledı falan bı anlam veremedım benımle gıttı benımle cıktı gıdıcem yere kadar goturdu teyzesının kızıda bı ara arkamızdan bakıodu bı olay bu kadar karmasık olurmu yaa kafayı yemekten korkuyorum artık çözum bulamadıkça kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?