Amacı ne olabılır ?

girls_12

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2011
334
7
296
İstanbul
Eski arkadasımı unutamadıgım ıcın, facebookta ekledım.. Gayet guzel bırsekılde sohbet ettık... Dun aksam muhabbet ederken bırden sohbet kesıldı.Rahatsız etmıyorum umarım,kusura bakma yazdım.Yok canım ıcerdeydım dedı. gelıyorum dur bekle dedı.Sonra bır 10dk sonra geldı.bılgısayardan cıkmam lazım.Telefonunu veırrmısın dedı. Bende verırım dedım. sonra telefonuma mesaj atmış"olum sen manyakmısın" dıyerek.... !! ne alaka anlamadım..sonra ben cevap vermeyınce bır mesaj daha atmış.. "cevap yok!" dıyerek... sonra smsım yoktu zaten.. evdekılerın telınde mesaj attım smsım yok ayrıca manyakta degılım dedım...oda degılsın he ? neyse sen sms yapınca konusuruz dedı. sızce gıt yoluna falan mı dıyecek ? amacı ne.. ıstemıyorsa bunu facebooktanda dıle getırebılırdı oyle degılmı ?

Sanal alemin büyümemiş ergeni galiba. :27:
Psikolojik sorunları var bence ya da dalga geçiyor. :ssz:

Son düzenleme:
kız ben ona hıçbısey yapmadım... gelmış bana boyle dedı... cevp vermeyıncede kudurdu. Facebooktan nıye hakaret etmedıde telefonumu aldı boyle dedı...

Ben de sana sormak istedim şimdi. Senin amacın ne?
Bu çocuk eski erkek arkadaşın.
Eskide kalmış. Demek ki iki yürek bir olmadı ve devam ettiremediniz ilişkiyi.
Bir taraf vazgeçmiş ve bitmiş.

Nasıl unutamadım diye onu faceten eklersin ?
Bi de umarım rahatsız etmiyorum gibi numaralar kimseye sökmüyor artık.
Muhabbet etmeye çalışmışsın ama o seni sallamamış bile. Manyak demiş bi de amacı ne diyorsun ya...
Nasıl izin verebiliyorsun olayların bu raddeye gelmesine ?
Hiç mi gurur yok sende, o yüzden mi bu kadar alçalabiliyorsun ?
Üzücü bi durumdasın.
Umarım biraz kendine güven duymayı, kendine değer vermeyi ve kendini sevmeyi öğrenebilirsin.
O vakit böyle işlerle uğraşmayacaksın.

kac yasindasiniz? akli sira dalga geciyor herhalde. sonra ben degildim o msji atan kuzenimdi falan da diyebilir sirf dalgasina.

Muhabbet etmeye çalışmışsın ama o seni sallamamış bile. Manyak demiş bi de amacı ne diyorsun ya...
Üzücü bi durumdasın.
Umarım biraz kendine güven duymayı, kendine değer vermeyi ve kendini sevmeyi öğrenebilirsin.
sevmek rezıllıkmı oluyor ? yıllarım geçtı bu ınsanla. benden sonra kımseyle ılıskısı olmadıgını bıldıgım ıcın ekledım.. keyfımden mı ekledım ..

sevmek rezıllıkmı oluyor ? yıllarım geçtı bu ınsanla. benden sonra kımseyle ılıskısı olmadıgını bıldıgım ıcın ekledım.. keyfımden mı ekledım ..

asla arkadaşım en doğrusunu yapmışsın, kendini engelleyip onu eklemese idin yıllarca içinde sancısı sürücekti. en azından sana şimdi bi hatası olursa ''değmezmiş'' der yoluna devam edersin. burda yapılan bazı eleştiriler insanın ruhuna hakkaten zarar veriyor. rezillik falan ne demek yahu, insan sevgiden uzak kalırsa bu rezillik, sen içindeki duyguyu yaşamışsın, bundan daha insanca ne olabilir? bazı kimselere kulak tıkamak gerek sanırım canım..

Üzücü bi durumdasın.

arkadaşım bu üslubun nasıl döküldü buraya bilmiyorum ama bence sen acınıcak durumdasın. sevgiyi yaşamak, karşılıklı da olsa karşılıksız da olsa dünyanın en güzel hissi. hangimiz hata yapmadık ki? hangimiz değmeyen insanlara değer vermedik, sonra pişman olmadık? ben pişmanlığımı gördükten sonra biri karşıma çıkıp da senin üslubunda '' sende hiç mi gurur yok acınıcak haldesin'' vs dese idi o kişiyi ellerimle boğardım. üslubuna biraz daha dikkat etmelisin, yoksa sen burdaki insanların sözleriyle alçalacaksın! :47:

asla arkadaşım en doğrusunu yapmışsın, kendini engelleyip onu eklemese idin yıllarca içinde sancısı sürücekti. en azından sana şimdi bi hatası olursa ''değmezmiş'' der yoluna devam edersin. burda yapılan bazı eleştiriler insanın ruhuna hakkaten zarar veriyor. rezillik falan ne demek yahu, insan sevgiden uzak kalırsa bu rezillik, sen içindeki duyguyu yaşamışsın, bundan daha insanca ne olabilir? bazı kimselere kulak tıkamak gerek sanırım canım..

Daha cok gencım bılıyorum.. 19 yasındayım. ılk sevgılım oldugu ıcın bende cok ız bıraktı.. oda 19 yasında. sımdı yıllar sonra gerıye baktıgımda keşke dememek ıcın ekledım.bak sen anlamıssın.. Sevgı cok kolay bulunmayan bırsey... Ben kımseyı kolay sevemıyorum ne yazıkkı. Bu yasıma kadar ılk defa bu kısıyı sevdım.Ve cevremı gorsenız ve yasadıgım yerı bılsenız sen kendını nasıl bozmamıssın dıyerek ınsanlar bana hayretle bakıyorlar.Aylarca sevdıgımı unutamadım takıp ettım. ekledım pısman degılım... Sımdı konustugumda bısey derse eger bana agır bırsey ben zaten onu hayatımdan gırmemek uzere cıkarıcam.. ve yoluma bakıcam.. ama sımdı nedensız yere ılıskı bıtınce ve sevdıgım cocukta dengesız bırı bıraz..yarım saat once gıt ıstemıyorum der, yarım saat sonra canım benım ozledım der.. bıraz gel gıt .. benım de ona karsı cok hatam oldu.agıza alınmıcak laflar soylemıştım zamanında.cok pısmanım. benım onu gerçekten sevdıgımı baskasıyla sevgımı karıstırmasını hıç ıstemem. onu benden baska bu kadar kımse sevemez..

Üzücü bi durumdasın.

Katılıyorum.:ssz:

ya ben birsey anlamadim bu konudan???? Keske biri cikipda dogru düzgün bir dille anlatsa....

senden sonra kimseyle olmamış ama seni de sallamamış açıkçası..

Back
X