• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

amacı ne?

Benzer durumlarla ben karşılaştım. Söyleme ama büyük bir gizleme çabasına girme. Çok çok gerekmedikçe de suanki sevgiline eski ilişkine dair tek kelime etme.

Eğer şuanki ilişkin de sahiden içine siniyor ve oturmuş vaziyetteyse herhangi bir platforma koyacağın bir fotograf ya da başka bir alternatif yöntemle varlığını seninle ilgili bilgi almak isteyen kisilerin öğreneceği bir ortam yarat.

Dedigim gibi bu durumun muadilini çok acı bir şekilde deneyimledim. Ilişkim zarar görmesin diye çabalarken en büyük zarari kendi ellerimle verdim. O nedenle gönül rahatlığıyla size bu kadar net konuşabiliyorum.

Bende söylemesdim.
Sevgiliniz ablasıyla takipleştiğinizi biliyor mu?

Benzer durumlarla ben karşılaştım. Söyleme ama büyük bir gizleme çabasına girme. Çok çok gerekmedikçe de suanki sevgiline eski ilişkine dair tek kelime etme.

Eğer şuanki ilişkin de sahiden içine siniyor ve oturmuş vaziyetteyse herhangi bir platforma koyacağın bir fotograf ya da başka bir alternatif yöntemle varlığını seninle ilgili bilgi almak isteyen kisilerin öğreneceği bir ortam yarat.

Dedigim gibi bu durumun muadilini çok acı bir şekilde deneyimledim. Ilişkim zarar görmesin diye çabalarken en büyük zarari kendi ellerimle verdim. O nedenle gönül rahatlığıyla size bu kadar net konuşabiliyorum.
yok zaten sık sık eski sevgilimden bahsedecek kadar önemsemiyorum. ben unuttum zaten. sadece tanıştığımızda sohbet koyuydu ben ona sordum o bana sordu konu konuyu açtı, öğrendik ikimiz de. hatta “kadınlar, erkeklerin eski sevgililerinden bahsetmesinden hoşlanmazlar bunları ilk kez sana anlatıyorum mesela ilginçsin” demişti :D tabi o zaman flörttü, bir daha da konusu açılmadı ne o ne ben konuşmadık gerektiği kadarını biliyoruz zaten ballandıra ballandıra anlatmanın mantığı yok. ama söylediklerinizi dikkate alıcam teşekkür ederim :)

Back
X