Amacı ne ?

Eğer dediğiniz gibiyse adam bana resmen oynamış

Plm123
Onun da sınavdan önce ağzında hep ders çalış atan vardı. Senin için en önemli şey sınavın diyordu. Ben de ciddi anlamda bana ne kadar destek olduğunu falan düşünüyordum. Atanırsam atandığım yere de gelecek sanıyordum. Beni desteklemesi çok hoşuma gidiyordu ta ki branş sıralamaları açıklanana kadar

Mesaj yazamamisim. Daha doğrusu senin mesaja eklemisim

Ok

Valla o zaman canım muhtemel başka biri vardır. Karşına bi konuş bakalım.

Öğretmen misiniz? Bence erkek arkadasiniz atanacaginiz il küçük bir yer olacaksa oraya gelmek istemiyor olabilir belki ondan davranışları değişmiştir

Evet öğretmenim zaten 21. tercihi açarsan ben seninle gelemem dedi
Sorun tamda tahmin ettiğim gibi desenize. Peki sizin gittiğiniz yerde gelmek istese çalışma imkanı var mi mesela oda kamuda çalışıyorsa tayin ister ama ozeldeyse orda işsiz kalabilir o yüzden de gelmek istemiyor olabilir. Eğer öyle birşey olursa seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz gibi duruyor işiniz ve sevgiliniz arasinda

atanmanı çekemıcek gıbı.aılene ıyı damat imajı çıziyor olası durumda aa damat ıyıydı sen abartıyosuna doenecek olay.daha nelerı çıkar karşına uzme kendını bu kadar.

kendini bişey sanmış apaçık atandım diye oldum ben tamam durumu yani
ayıp bişey ileride kimin ne olacağını kim bilebilir ki

Hayır kendisi devlet memuru özelde çalışmıyor fakat şöyle diyeyim gidebileceği bazı iller varmış yani tayin isteyebileceği pozisyonu bakımından bazılarına gelemezmiş, ama bana en başında böyle söylemedi gelirim yaparım ederim dedi. Sen merak etme o kısmını düşünme dedi. Şimdiyse bulunduğu şehire gelmemi istiyor.

atanmanı çekemıcek gıbı.aılene ıyı damat imajı çıziyor olası durumda aa damat ıyıydı sen abartıyosuna doenecek olay.daha nelerı çıkar karşına uzme kendını bu kadar.
Ben anlamıyorum hem çalışan kadın istiyorum diyordu hem çalış atan diyordu atanıcam işte bak dediğimde yanıma gel özelde çalışa döndü

her zaman insanlarin degisebilecegine inanirim,
kimisi iyi yonde, kimisi kotu yonde.

siz kendinizi gelistirip iyi yonde degismissiniz, o ise oldugu yerde sayip kotu yone meyletmis gorunen o ki.

zorlamayin bence, inceldigi yerden kopsun.

Ben anlamıyorum hem çalışan kadın istiyorum diyordu hem çalış atan diyordu atanıcam işte bak dediğimde yanıma gel özelde çalışa döndü
karıyerınden vazgeçme.unutma senın yerınde olmak ısteyen çok ınsan var.ellerinle heba edersen ılerıde kendını çok suçlu hıssedersin.ıyı düşün

Bence atanıp ayaklarınızın üstünde durmanızdan, kendinize güvenmenizden korktuğu için baştan sizi sinditmeye çalışıyor.

Eğer mümkünse o sehire gidin o halde mümkün değilse de gelebileceği illerden birini tercih edin bazı kurumlarda gerçekten her ile tayin olmuyor erkek arkadaşınız doğru söylüyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…