- 23 Aralık 2017
- 625
- 728
- 23
- Konu Sahibi gelecekvizyon
-
Eğer dediğiniz gibiyse adam bana resmen oynamışDonanımlı maddi durumu iyi demişsiniz ama belki de tek güç kendisinde olsun istiyordur. Yani eşinden üstün olup kendi egosunu şişirmek istemesi gibi. Sizin atanma ihtimaliniz ortaya çıktıkça değişmeye başlamış üstelik. Sizin de onla artık boy ölçüşecek durumda olmanıza gerildi belki de , sinirinizi sizden çıkarıp sizi aşağı çekmeye çalışıyor. Bence biraz ağzını yoklayın ne güzel gelirim de olcak rahat ederiz falan hep hayalimdi bu benim gibisinden. O zaman daha iyi çıkarır gerçek yüzünü.
Eğer dediğiniz gibiyse adam bana resmen oynamış
Eğer dediğiniz gibiyse adam
Sana bu adam gerçekten oynamış.
Ben de evlendikten sonra atandim. Bana ders çalış atan diyen adam atandıktan sonra yok efendim erkek karisindan az maaş almamalı falan bir sürü triplere girdi.
Sana tavsiyem hiç sevgilinle evlilik olayına girme. Yoksa evliliğin ego yarisina ve kavgalara dönüşür. Cok şükür sana şimdiden iç yüzünü göstermiş. Kendi yasina,ve kafana uygun biri cikar karsina.
Daha yasin çok genç. Hiç acele etme.
Biz cok şükür aştık olayları ama çok yıprandım. Hic gerek yoktu kavgalar tartismalara. Çocuk olmasa bosanirdim. Simdi iyiyiz.
Ama özgüvensiz olması için bir sebep yok ki çok donanımlı çok iyi para kazanıyor istediği bi çok yere gitmiş. Anlamıyorum sebebi çok üzülüyorum kusura bakmayın iç dökmek içinde yazdım aslında
Öğretmen misiniz? Bence erkek arkadasiniz atanacaginiz il küçük bir yer olacaksa oraya gelmek istemiyor olabilir belki ondan davranışları değişmiştirPlm123
Onun da sınavdan önce ağzında hep ders çalış atan vardı. Senin için en önemli şey sınavın diyordu. Ben de ciddi anlamda bana ne kadar destek olduğunu falan düşünüyordum. Atanırsam atandığım yere de gelecek sanıyordum. Beni desteklemesi çok hoşuma gidiyordu ta ki branş sıralamaları açıklanana kadar
Kendisiyle konuşmayı denediğimde beni suçlamaya başlıyor direk
Başka biri ihtimalini düşündüm ama yokOk
Valla o zaman canım muhtemel başka biri vardır. Karşına bi konuş bakalım.
Evet öğretmenim zaten 21. tercihi açarsan ben seninle gelemem dediÖğretmen misiniz? Bence erkek arkadasiniz atanacaginiz il küçük bir yer olacaksa oraya gelmek istemiyor olabilir belki ondan davranışları değişmiştir
Sorun tamda tahmin ettiğim gibi desenize. Peki sizin gittiğiniz yerde gelmek istese çalışma imkanı var mi mesela oda kamuda çalışıyorsa tayin ister ama ozeldeyse orda işsiz kalabilir o yüzden de gelmek istemiyor olabilir. Eğer öyle birşey olursa seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz gibi duruyor işiniz ve sevgiliniz arasindaEvet öğretmenim zaten 21. tercihi açarsan ben seninle gelemem dedi
kendini bişey sanmış apaçık atandım diye oldum ben tamam durumu yaniMerhaba kızlar, okursanız yardımcı olursanız çok sevinirim naapsam bilemedim direk konuya girmek istiyorum
Sevgilimde bazı değişiklikler var ve bu değişiklikler özellikle benim atanma ihtimalim artınca ve evlilik işide ciddileşince gerçekleşti. Biz ayrı şehirlerdeyiz ve kendisi benden 8 yaş büyük ben 25 yaşındayım. Neler değişti derseniz
İlk olarak ben buyum ben şöyleyim demeleri başladı.
Arkadaşlarımla yemeğe gidiyorum dediğinde kim diye sorsam rahatsız olmaya başladı.
İlerde evlendiğimizde de mi böyle olacak demeye başladı.
Sonra beni ezmeye başladı. Kendime güvenimi kırmaya başladı. Yapamazsın edemezsin demeleri başladı.
Ben 3 senedir atama bekliyorum ama o heyecanımı çok fazla paylaşmadı çok stresli dönemler geçirdim şu iki ayda o ise ruhsuz davrandı oysa ki kendisinin iki ay öncesinde iki lafından biri atanmam ve sınavdı. Hatta gideceğim yerde yapamayacağımı beceremeyeceğimi bile söyledi.
Sonra beni sürekli suçluyor yerli yersiz gerçekten haksız olduğumda da olmadığımda da.
Kendisi zaten çoook sinirli bir adam sinirlendiğinde onu tanıyamıyorum hatta korkuyorum ve eskiden bu sinirli tepkileri daha azdı.
Ve sürekli bu ilişki için kendi yaptıklarından bahsediyor ben şunu yaptım ben bunu yaptım şöyle ettim böyle ettim hak ettiğim bu mu gibi.
Bi yandan yuvamız aman çok seviyorum diyor diğer yandan benim korkularım var senle ilgili evlenince de tartışıcaz mı diyor ( tartışma dediği şeyler onun değişimiyle başladı)
Bunlar olurkende hediye falan alıyor annemleri arıyor bolca nasılsınız diye yok şunu alırız böyle yaparız diye laflar ediyor.
Nasıl birden bu kadar değişti anlamıyorum. Beni de mal etti zaten stresten yıprandım. Bi de yaptıklarına anlam vermeye çalışıyorum ama yoruldum. Ne bu adamın amacı?
Hayır kendisi devlet memuru özelde çalışmıyor fakat şöyle diyeyim gidebileceği bazı iller varmış yani tayin isteyebileceği pozisyonu bakımından bazılarına gelemezmiş, ama bana en başında böyle söylemedi gelirim yaparım ederim dedi. Sen merak etme o kısmını düşünme dedi. Şimdiyse bulunduğu şehire gelmemi istiyor.Sorun tamda tahmin ettiğim gibi desenize. Peki sizin gittiğiniz yerde gelmek istese çalışma imkanı var mi mesela oda kamuda çalışıyorsa tayin ister ama ozeldeyse orda işsiz kalabilir o yüzden de gelmek istemiyor olabilir. Eğer öyle birşey olursa seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz gibi duruyor işiniz ve sevgiliniz arasinda
Ben anlamıyorum hem çalışan kadın istiyorum diyordu hem çalış atan diyordu atanıcam işte bak dediğimde yanıma gel özelde çalışa döndüatanmanı çekemıcek gıbı.aılene ıyı damat imajı çıziyor olası durumda aa damat ıyıydı sen abartıyosuna doenecek olay.daha nelerı çıkar karşına uzme kendını bu kadar.
karıyerınden vazgeçme.unutma senın yerınde olmak ısteyen çok ınsan var.ellerinle heba edersen ılerıde kendını çok suçlu hıssedersin.ıyı düşünBen anlamıyorum hem çalışan kadın istiyorum diyordu hem çalış atan diyordu atanıcam işte bak dediğimde yanıma gel özelde çalışa döndü
Eğer mümkünse o sehire gidin o halde mümkün değilse de gelebileceği illerden birini tercih edin bazı kurumlarda gerçekten her ile tayin olmuyor erkek arkadaşınız doğru söylüyor olabilirHayır kendisi devlet memuru özelde çalışmıyor fakat şöyle diyeyim gidebileceği bazı iller varmış yani tayin isteyebileceği pozisyonu bakımından bazılarına gelemezmiş, ama bana en başında böyle söylemedi gelirim yaparım ederim dedi. Sen merak etme o kısmını düşünme dedi. Şimdiyse bulunduğu şehire gelmemi istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?