Merhaba kızlar, okursanız yardımcı olursanız çok sevinirim naapsam bilemedim direk konuya girmek istiyorum
Sevgilimde bazı değişiklikler var ve bu değişiklikler özellikle benim atanma ihtimalim artınca ve evlilik işide ciddileşince gerçekleşti. Biz ayrı şehirlerdeyiz ve kendisi benden 8 yaş büyük ben 25 yaşındayım. Neler değişti derseniz
İlk olarak ben buyum ben şöyleyim demeleri başladı.
Arkadaşlarımla yemeğe gidiyorum dediğinde kim diye sorsam rahatsız olmaya başladı.
İlerde evlendiğimizde de mi böyle olacak demeye başladı.
Sonra beni ezmeye başladı. Kendime güvenimi kırmaya başladı. Yapamazsın edemezsin demeleri başladı.
Ben 3 senedir atama bekliyorum ama o heyecanımı çok fazla paylaşmadı çok stresli dönemler geçirdim şu iki ayda o ise ruhsuz davrandı oysa ki kendisinin iki ay öncesinde iki lafından biri atanmam ve sınavdı. Hatta gideceğim yerde yapamayacağımı beceremeyeceğimi bile söyledi.
Sonra beni sürekli suçluyor yerli yersiz gerçekten haksız olduğumda da olmadığımda da.
Kendisi zaten çoook sinirli bir adam sinirlendiğinde onu tanıyamıyorum hatta korkuyorum ve eskiden bu sinirli tepkileri daha azdı.
Ve sürekli bu ilişki için kendi yaptıklarından bahsediyor ben şunu yaptım ben bunu yaptım şöyle ettim böyle ettim hak ettiğim bu mu gibi.
Bi yandan yuvamız aman çok seviyorum diyor diğer yandan benim korkularım var senle ilgili evlenince de tartışıcaz mı diyor ( tartışma dediği şeyler onun değişimiyle başladı)
Bunlar olurkende hediye falan alıyor annemleri arıyor bolca nasılsınız diye yok şunu alırız böyle yaparız diye laflar ediyor.
Nasıl birden bu kadar değişti anlamıyorum. Beni de mal etti zaten stresten yıprandım. Bi de yaptıklarına anlam vermeye çalışıyorum ama yoruldum. Ne bu adamın amacı?