- 1 Mayıs 2019
- 106
- 52
- 98
- Konu Sahibi Sevgi emekti
-
Evet sadece kendi aileni değil onun ailesini de haberdar etmelisin, evli barklı adam artık. Eski nişanlısıyla konuşması hoş görülmeyeceği gibi 'hiçbir şey umurumda değil' kelimesi de gayet tehlikeli. Belli ki küçük bir yerdesiniz dedikodusu başınızı ağrıtmaya yeterHerkese iyi akşamlar 2018 de nişanlanıp 2019 da nişanlımdan ayrılmıştım sebebi arkamda durmaması benı ailesine karşı ezdirmesiydi.unutmam zaman aldı çok şükür ki iyiki ayrılmışım sormak istediğim şey şu; nişanlım ayrıldıktan 2 sene sonra evlendi. Eskiden nadiren görürdüm şimdi ise yaklaşık 1.5 aydın hep karşıma çıkıyor cuma günü benle konuşmak istedıgını söyledi ben reddetim konuşacak hiçbir şey yok dedim peşimden gelme beni rahat Burak ailem görürse kötü olur dediğim halde umrumda değil deyip evime kadar takip etti. Ben artık korkuyorum aileme bu durumdan haberdar etmeli miyim sizce bana bir yol gösterebılırmısınız?
Diğer üyeler de söylemiş, iki aileyi de haberdar etmelisin, adam sağlıklı durmuyorbana konuşacaklarım var bı yerde oturabılırmıyız dedi konuşacak hiçbirseyimiz kalmadı amacın ne diye sordum özledim hergece rüyalarımdasın dedi. Beni rahatsız etmemesini söylediğim halde takip etti evime kadar.ben şükrediyorum ki böyle bir insanla evlenmemişim diye
Nişanlı olduğum dönemde gayet sakin görünüyordu psikopatlık bir şeyini görmedim ama artık bunaldım sürekli takip etmeler..küçük bir yerde yaşıyorumBu nasıl densizlik! Nasıl biri psikopatlık felan yapacak bir karakter mi? Sizi rahatsız ediyorsa polise şikayet edin.Lütfen gözardı etmeyin(( nedir bu kadınlar bu erkeklerden çektiği
Cüüüş..bana konuşacaklarım var bı yerde oturabılırmıyız dedi konuşacak hiçbirseyimiz kalmadı amacın ne diye sordum özledim hergece rüyalarımdasın dedi.
Bu resmen taciz etmektir.Aileniz fevri çıkışlı işi kan davasına çevirmeyecek olgun kişiliklerse ailenizle paylaşın.Ama öncelik olarak polise şikayet etmenizi öneririm.Hala devam ederse daha ciddi tedbirler alın.Bir süre yalnız dolaşmamaya çalışın.Kişisel özgürlüğünüzü kısıtlamaya kimsenin hakkı yok ama kendinizi korumak amaçlı yalnız çıkmayınNişanlı olduğum dönemde gayet sakin görünüyordu psikopatlık bir şeyini görmedim ama artık bunaldım sürekli takip etmeler..küçük bir yerde yaşıyorum
Ondan sonra hayatınıza kimse girmedi mi?
Sizin hakkınızda epey bilgiye sahip bu ne cesaret takip etmeler falan.
Yok mu sülalenin delisi abiler kuzenler ava giderken avlansın eski nişanlınız.
Belki de boşanmıştır şimdi de size dönmeye çalışıyordu
Ailem nişanı atmak istıyorum dediğimde olgunlukla karşıladılar.bu durumu anlatırsam tepkileri ne olur bılemiyorum.Bu resmen taciz etmektir.Aileniz fevri çıkışlı işi kan davasına çevirmeyecek olgun kişiliklerse ailenizle paylaşın.Ama öncelik olarak polise şikayet etmenizi öneririm.Hala devam ederse daha ciddi tedbirler alın.Bir süre yalnız dolaşmamaya çalışın.Kişisel özgürlüğünüzü kısıtlamaya kimsenin hakkı yok ama kendinizi korumak amaçlı yalnız çıkmayın((
Önce annenizle konuşun.Anneniz düzgünce uyarsın hala aynı tavırla devam ederse bu sefer babanıza ,abilerinize durumu açmanız gerek.Böyle bir durumda gözardı etmeyin asla.Bu kadar densizleşen birşne güven olmaz.Sizi saplantı haline getirmeden çözmelisinzAilem nişanı atmak istıyorum dediğimde olgunlukla karşıladılar.bu durumu anlatırsam tepkileri ne olur bılemiyorum.
Ne konuşması?Ben kendisiyle muhatap olmak ıstemediğimi kesinlikle rahatsız etmemesini sert bır üslupla uyardım.Sakın sakın yenik düşüpte konuşma ailene söyle yarın bir gün metres diye üstüne kalır olay. Uzak dur konuşmasına fırsat verme evli barklı rezil herif
Olgunlukla karşıladılarsa senin yanında da duracaklardır. Kaldı ki bence peşinde dolanırken yakalamalarından ya da dedikodu çıkmasından iyidirAilem nişanı atmak istıyorum dediğimde olgunlukla karşıladılar.bu durumu anlatırsam tepkileri ne olur bılemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?