kızlar daha önce malesef kötü bi ilişkim oldu çok karışık ilerleyen günlerde paylaşıcam onu bu arada bu yazdıgıma tepki göstericek olanlar yorum yazmasın.aşk acısı çekiyodum daha sonra başka birisiyle tanıştım felan güzl vakt geçiriyorz sohbetimimz iyi arkadaşlaryla çıkıyorz bnm arkadaşlarmla çıkıyorz eglenıyorz sohbetler koyu felan derken hoşlanıyorz birbirimzden ama sevgili olamıyorz ve
bn bi gün buna gttm sarhoştuk ikimzde ve birlikte olduk baya baya ateşliydi güzeldi daha sonra ilşkiden sonra bu planlar yapmaya başladı bizimkilerle plan yapalm edelm fln flnbn yuz vermıyorm pek zatn vcdan azabı çekıyorum hem istiyorm hem acı çekiyorum başkasına aşıgım resmn onu öldürmeye çalıştım bu adamla yatarak derkn bu ilgili sürekli msj atıyı naptgını nereye gttgni bnm naptgmı nerde oldgmu fln filn
bz bununla yine brlkte oluyorz ve bildigin vucudumuz birbirini nasl desem tamamlıyor bu arada bnm bekaretimi yeni kaybettigimi bilen bi insan bu derkn bn artk sıkılmaya başlıyorm bu durumdan dışarı çıkıyorz el eleyiz göz gözeyiz ama sevgili diillz sevgilim ol demiyor gerizekalı bnde kendimi güçsz duruma düşürmemek için açmıyorm bu konuyu pek ama bi yerden sonra tıkandm zamanla olucak şeyler bunlar dedii böyle konuşarak olmz dedii ve bn uzun zamndr bununla olmuyorm artık birlkte olamıcagmzı söyledm .gçen hafta bununla yine konuşuyorz haftaya gece çıkalım dedi bnde çıkmayalım gece bni isticeksn ve bn artk bu durumdan sıkıldm insanlar hakkımda yanlış düşünsün istemem dedm ilerde olursa zatn her hafta brlkte olrz nasip kısmt dedm bozuldu ama yine gl svglm ol demedi gerizekalı neyse bnm dogumgünümdü gece dışarı çıkt bu gldi yine elimi tutmalar fln devm insanlar sevgilisinz nie söylemiyosunuz diyolar diiliz ki lanet olsn (ve bn bundan hoşlanmaya başladm )! ve o gece bn evime o eglenmeye gttii yüzü yok gl gece yanıma demeye ve hala yüzsüz yüzsz bna naptıgını ne ettgimi günadn msjları ii gclr msjları nerdesn msjları amacı ne bunun anlamıyorm ve artık mesafemi koydum hata bnde evet birini öldürmeye çalıştım onunla ama ölmedi o hala bi başlkasına aşıgım ama mecburum başkasını sevmeye mecburum kendm için yorumlarınızı bekliyorum

(((((