- 11 Haziran 2018
- 239
- 32
- 48
- Konu Sahibi Denizdengelenmelek
-
Bana da oyle geldi umursamıyor beniAyrılmayı beklemiş sanki.
Böyle yorumları okudukça alkış emojisine ihtiyaç duyuyorum.Sizin bile bunu düşünmeniz saçmayken gözünüzü seveyim bize düşündürtmeyin
Bana çocukça geliyor.Anlaşamadık olmadı yani ama ben onun gibi eklemedim insanlarıGeri dönüşü olmadığını size ve kendine ispatlamaya çalışıyor.İpinden kurtulmuş vahşi gibi 100 den fazla kız eklemiştir şimdi.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Neden ayrıldınız?
Hayatına bakıyor demek kiAyrıldıktan sonra bütün profillerini gizlemesi,profil fotoğraflarını değiştirmesi daha bir ozenli olması ve beni engellemesi ne anlama gelir?Hiç konusmadım tamamen bitirdik.Yaklaşk 100 den fazla insan ekledi saymadım
Haberim olsa olmasa ne fark eder sonuct bitti yani oyle değil mi?Hayatından tamamen çıkın ufacık bile olsa haberiniz olmasın istiyor
Haklısınız ben de düşünmemeye karar verdim.Siz başkalarını eklemediniz ve hayatınıza devam etmediniz diye size aferin demeyecekler. AA ne iyi ve temiz bir kızmış düşüncesi de olmayacak. Ayrılmışsınız bitmiş, böyle immatür birinden, ayrılır ayrılmaz hemen birilerini bulma telaşına düşen birinden kurtulduğunuz için şanslısınız. Boş verin gitsin. Üzerine bir sn bile düşünüp, takip etmeyin.
Ben üstüme alınmıyorum bu saatten sonra sadece merak etmiştimYeni biriyle tanismak icin adimlar atiyor. Size nispet yapmak veya dikkatinizi cekmek amacinda değil bence, ustunuze alinmadan sessizce yolunuza bakmalisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?