Amacı nedir?

Ayrıldıktan sonra bütün profillerini gizlemesi,profil fotoğraflarını değiştirmesi daha bir ozenli olması ve beni engellemesi ne anlama gelir?Hiç konusmadım tamamen bitirdik.Yaklaşk 100 den fazla insan ekledi saymadım :D
Bunların bir çok anlamı olabilir bilemeyiz kimsenin kafasının içini ama sizin durumunuz iyi değil takip etmeyin farkında olmadan saplantı olur

Bana çocukça geliyor.Anlaşamadık olmadı yani ama ben onun gibi eklemedim insanları
Eklemiş ne olacak ki? Evde canı sıkılıyordur,boş vakitten ınstagrama sarmıştir... Anlayamıyorum sosyal medyada birini ekledi muhabbetini.
Bende kaç kişi ekli,daha -neredeyse- kimseyle konuşmadım. Her ekledigi kıza yazacak biriyse iyi olmuş, kurtulmuşsunuz.
Bence asıl cocukluk sizin yaptiginiz ve böyle şeylere takılmaniz.
Ayrılmak şu demektir : 'çok istedim ama bizden olmuyor. Sensiz daha mutlu olacağima inandığım için ayrılıyorum. Umarım sen de bensiz daha mutlu olursun'
Bu yani. Ayrilmissiniz bir kere, bırakın naparsa yapsın. Sevgili de yapsa umrunuzda olmaması lazım.
Ben bir yıllık sevgilimden ayrıldıktan iki hafta geçmeden mükemmel bir ilişkiye baslamistim mesela. Eskisinin adını bile unutmustum-cok mutluydum. Ama o kendini hatırlatıp 'nasil beni bu kadar çabuk unutursun' triplerine falan girmişti. O zaman ona da söylemiştim; "Zaten senle olmak istesem ayrılmazdim. Madem ayrıldım istediğimi yaparım"
Size de aynı şeyi söyleyeyim. Bitmiş gitmiş şey. Sal ipini gitsin

adam bunların hiçbirini yapmasa yas tutuyor diyecektiniz . bunları yapıyor bana nispet yapıyor demeye getiriyorsunuz. madem takip edeceksiniz adamdan neden ayrıldınız terk mi edildiniz ?

Back
X