ısrar ettiğim bir durum yok yalvarmıyorum da ona .. Seviyorum çok seviyorum ve hemen vazgeçmek kolay olmuyor bu süre zarfında engeli kaldırdığımda flan ben yazmıyorum bir şekilde durumuma laf atıyor flan ve öyle başlıyor.Kendi başlatıyor yani.. Soran merak eden de o, görüşmek istemeyen yine o.
bence o kalbine söz geçiriyor gibi yanlış anlamayın ama ben olsam tamamiyle bağı koparırdım yazma artık bana derdim gerçekten seviyor olsa bırakmazdı bence.
Onun amacını bilemem de sizinkisi evde kaldım psikolojisi. Belli ki etrafınızda başka uygun birisi de yok çünkü olsa engelini kaldırmak yerine güzel güzel başkalarıyla konuşurdunuz. Kimse yok kötü de olsa o var bi bari onunla olsun d,ye olmayacak ve değerinizi bilmeyen birisini zorluyorsunuz.
Ama yapmayın, zamana bırakın, hiçbirşey olmaması kötü birşey olmasından iyidir zaten kaldı ki sizinki kötü de olsa olmuyor.