Amacını anlamadım:(

facede ekli bende.arkadaşları yorum yapmış bu yaşları boş geçirme çapkın ol biraz diye :) evli olduğunu sanmıyorum kuzeninin nişanına çağırdı.Sahte olabilir belki ama kimliğini de gösterdi.Baktım bekar yazıyo :)
Kumar olayını ben de düşündüm o olabilir.Onu da direk soracam açık açık.Hep ben mi şoke olacam biraz da o olsun :)
Daha önce başına böyle saçmasapan şeyler gelen var mı acaba merak ediyorum:26:

Son düzenleme:
Bence ayrılırsanız değil, ayrılmazsanız pişman olursunuz. Ne demek, hem mesleği iyi hem borç istemek...

2 ay içine biraz fazla olay sığmış anladığım kadarıyla. 3. günde evlenmeden bahsetmiş derken 10. gün civarı borç almış, ara ara maddiyatla ilgili konulara fazlaca girilmiş ve biraz daha seyrek aramalar başlamış. Size gelince, bir haftalık falanken yemek davetini iptal edince ayrılmaktan bahsetmişsiniz (doğru anladıysam), 1-1.5 ay sonra başka bir sebepten yine aynı şeyi yapmışsınız, sonra yine sinirlenmişsiniz, sonra da yine ayrılalım diye mesaj atmışsınız, o da size kırgın olduğunu söylemiş, taa 1 hafta sonra.

Erkek arkadaşınızın halinde bir tuhaflık var, var olmasına da, sizin davranışlarınız da bana biraz fazla tepkili gözüktü doğrusu. 2 aydan kısa bir sürede 3 kere ayrılmaktan bahseymişsiniz eğer yanlış anlamadıysam.

Bana kalırsa, 2 hafta sonra geldiğinde belki de o sizden ayrılmak istediğini söyleyebilir ya da hareketleri ile belli edebilir. Hakkınızda ne hayırlı ise o olsun diyeceğim.

Vardiğiniz borcu da inşallah geri alırsınız. Çevresinde var olduğunu düşündüğünüz krediyi tüketmiş de olabilir arkadaşınız, ya da bahsettiği sizin meslekten çok kişinin canını yakması, mesleki anlamda değil, bu şekilde borç alarak da olmuş olabilir.

arkadaşım bence arkana bakmadan kaç... bi erkeğin bayandan borç istemesi hele hele yeni tanıştıgı ve sevgilisi olan bir bayandan ne rahatlıktır yahu... madem ki o kdr kredisi var etrafta iyi bir işi var gtsn onlardn istesn sana neden yansıtıyor ki maddi sıkıntılarını bu kdr kısa sürede... ve maddiyata ilgili çok fazla diyaloğa girmişsiniz, gereksiz, yanlış bence... biz sevgilimle 4 yılı geride bıraktık 2 3 yıldn sonra para mevzusu olmaya başladı aramzda tabi borç olmuyo artık...
iyi bir işim var dıyosun, kendi ayaklarının üzerinde duruyorsun, karşına çook daha iyileri çıkacaktr, bence daha da ilerlemeden bitirmelisin bu ilişkiyi... hakkında hayrlısı olsun...

Arkadasim bile borc istese uzaklasiyorum ondan aslinda gercekten ihtiyaci yoksa ve yeni tanismissak.adam sonucta hakim o yuzden kafam karisik.denemek icin yapiyo olabilecegi suphesi olmasa aninda terkederim ki yaptim zaten iki kere ayrilmak istiyosan ayrilalim sorun degil dedim, 3. sunde sen terketmiyosan ben ederim dedim:). Yeni tanistigim insanin beni ekmesi abartili bi durum oldugu icin abartili tepki verdim.
Bundan sonra yuzuk olmadigi surece bi erkekle disari ciktigim zaman hesap odemeyecem.alistirinca oyle gidiyo.yok efendim neymis hayat musterekmis.benden tavsiye alistirmayin erkekleri

Bence bir süre hic bir sey yapma. Ne ara, ne de sor. Böylelikle asil fikrini ögrenmis olursun. Gercekten ciddiyse, evlilik düsünüyorsa seni merak edip, arayip sormasi gerekir.

Bu arada, iliskilerde hep ayrilik konusunu acmak cok sakincali. Ilerde bir sey oldugunda veya cani istemediginde, 'ayrilalim, sende zaten hep diyordun' diyebilme ihtimali cok yüksek.

Bi de ilgimi sey cekti.. Iliskinizde maddiyat fazlasiyla ön planda. Sevgi fazla sezmedim ben acikcasi. Ihmal etmesi seven insanin yapmayacagi seylerden bir tanesi.

Iyi düsün derim ben.

2-3 aylık bir ilişkiye en az 3 kere ayrılık mesajı sığdırmışsınız. Ayrılsam pişman olur muyum diye soruyordunuz ilk yazınızda ki ayrılık teklifleri ile giden siz olduğunuza göre pişman olmayacaksınız demektir.
Hareketleri gerçekten garip; sizin mesajızınıza bir hafta sonra cevap vermesi çok ilginç. Yemek randevusunun iptali, istediği şeyi almaya gelmemesi vs.. hepsi işi çıkmıştır diye geçiştirilebilir ama mesajınıza bu kadar uzun zaman sonra cevap vermesi büyük saygısızlık ki bu konu ayrılık düşündürür.
İlk günlerden evlilikten bahseden erkekler bana samimi gelmiyor. Sizi daha önceden tanısa evet mantıklı bulabilirim bunu. Ama daha önceden hiç tanışmıyorsunuz, sizi görüyor beğeniyor, arkadaşlarınızdan haber gönderip onlar vasıtasıyla beraberliğiniz başlıyor hemen evlenme konusu gündeme geliyor. Bu kadar kolay mı bu işler. Bu da insanı düşündürüyor.
Yeni tanıdığı birinden hele ki kız arkadaşı olan bir bayandan borç istemesi de ayrı bir gariplik. Biraz fazla gariplik var bu işin içinde bence dikkatli olun. Sevgi hissetmiyorsanız da ayrılın neden pişman olasınız ki zaten ilgisiz bir erkek gibi görüyor. İlk zamanlarında bu kadar ilgisiz olan adam ilişki eskidikçe mesajlara bir ay sonra cevap vermeye başlarsa şaşırmam.

bende senin gibi düşünüyorum..etrafındakilerden daha öncede istemiş olabilir.bu yüzden senden istemiştir.maddi durumu işi iyi olan biride hala paraya ihtiyaç duyuyorsa kumar oynuyo olabilir bence...birde seni öldürürüm falan diye tehtit etmeside hiç normal değil bence sebep ne olursa olsun...normal biri değil gibi görünüyor anlattıklarına bakınca..sen bu adama iyice aşık olmadan uzaklaşsan pişman olmazsın bence..devam edersen pişman olacaksın gibime geliyorr.....

Bence de bitmesi gereken bi iliski ama 24 yasindayim ve 1 aydan uzun iliskim olmadi.sorun bende mi diye dusunuyorum bu yuzden.bi erkek arkadasim daha dogrusu bana cikma teklif eden benim de hoslandigim ama reddetmek zorunda kaldigim bi adam bana sen dengesizsin kisa zamanda kendini terkettirirsin demisti

Bu ilişkinin bence de bitmesi lazım, erkek arkadaşınız insana güven vermiyor.

Size gelince, burada anlattıklarınızdan çıkartabildiğim kadarıyla, çalışma şartlarınız ve belki de yapınız gereği fazla tolerans sahibi değilsiniz. Bir şey zamanında, olması gerektiği gibi olmazsa, hemen her şeyi bir kalemde silme yoluna gidiyorsunuz. Belki kazancınızın getirdiği bir rahatlık, belki yapınız gereği, ben bunu çekmem, bitiririm imajını insanların gözüne sokuyorsunuz.

Eğer mesleğinizi doğru tahmin ettiysem, bazı çevrelerde, sizin iş kolunuzdaki bayan çalışanların cinsellik konusunda rahat olduklarına dair bir inanış var. Size yaklaşan bazı kişiler de aynı fikirde olabilir pekala. Bu da karşılıklı beklentilerin farklılığı nedeniyle ilişkinin hızla sonlanmasına yol açabiliyordur.

Bir yerde çıktığınız kişilerle yemek parasını paylaşmaktan bahsetmişsiniz. Eğer bu 1 aydan uzun olmayan ilişkilerinizin büyük çoğunluğunda bu şekilde olduysa belki de arkadaşlarınızı daha farklı bir çevreden seçmeye çalışmanız lazım.

Nasil olsa herseyi yazdim bunuda yazim.10 aylik doktorum ben.yanlis anlasildi meslegim galiba:)cinsellik yuzunden biten sadece bir iliskim oldu.gerci pek iliski denmezdi ona.hemen resti cekiyorum ama genelde buyuk sorunlar yuzunden.evlilige simdilik sicak bakmamamin da sorun olabilecegini soyledi annem:)
Yemek parasi icin ben israr ediyodum.bi o bi ben odeyeyim diyodum ama hata yapmisim.baslarda hep erkegin odemesi lazimmis.o kadar kadin yaniliyo olamaz dimi:)

Son düzenleme:

Hmm, evet ben avukat tahmin edip bu cinsellikle ilgili kısmı yazmıştım. Ama iş gereği gerilmeniz, hele hele mükemeliyetçi olmak zorunda olmanız daha da geçerl bir doktor için sanırım.

Annenizin teşhisi doğru galiba. Aslında ilişkinin başında evlilik konusuna giren erkek de, kadın da pek doğru yapmaz diye düşünüyorum. Yani görücü usulu bir tanışma talebi olsa tamam da, birbirinden hoşlanıp, bir arada olmaktan zevk alınacağı düşünülerek başlayan ilişkiler biraz kendi akışına bırakılmalı, baştan evlilik konusunda olumlu ya da olumsuz bir şey belirtmeye pek gerek yok bana kalırsa. Karşı taraf işi evliliğe doğru götürüyorsa o zaman henüz düşünmediğinizi belirtmek daha doğru olabilir.

Daha da çok gençsiniz aslında, varsın 1 ay sürüyorsa, 1 ay sürsün. Demek ki, şimdilik doğru kişiler çıkmamış karşınıza. Hepsi bir tecrübe sizin için, bu arada kendinizi de daha iyi tanıma fırsatı buluyorsunuz. Bunca sene okuldu, kursdu, sınavdı derken geçmiş, ancak bir kendinize geliyorsunuz.

Annem en basindan evlilige mantikli bakiyo.ben evlilige sicak bakmiyorum diyince karsi taraf uzaklasabilirmis oyle diyo:)ama ben de size katiliyorum.evlilik ciddi bise.tanimadan ne evliligi oyle hemen.niyetinin ciddi oldugunu belirtmesi bile yanlis.sonucta hic bi erkek zaman gecsin diye senle cikiyorum demez.pastanede saticiya pastalar taze mi demek gibi bise:)bayat diyecek hali yokya:)en azindan 2 3 ay tanimak lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…