- Konu Sahibi KafasiKarisik
-
bana adam sanki evli gibi geldi.bi başka ilişkisi daha varmış gibi geldi.senden borç istemeside çevresindekilerden belki çok borç istemiştir yüzü yoktur belki kumarı vardır.adamın ne yaptığı belli değil ki böyle şüphelerin girdiği ilişki ilişki olmaz bi kere.bu kadar çok sorguluyosan vardır birşeyler.
Bence de bitmesi gereken bi iliski ama 24 yasindayim ve 1 aydan uzun iliskim olmadi.sorun bende mi diye dusunuyorum bu yuzden.bi erkek arkadasim daha dogrusu bana cikma teklif eden benim de hoslandigim ama reddetmek zorunda kaldigim bi adam bana sen dengesizsin kisa zamanda kendini terkettirirsin demisti
Nasil olsa herseyi yazdim bunuda yazim.10 aylik doktorum ben.yanlis anlasildi meslegim galiba:)cinsellik yuzunden biten sadece bir iliskim oldu.gerci pek iliski denmezdi ona.hemen resti cekiyorum ama genelde buyuk sorunlar yuzunden.evlilige simdilik sicak bakmamamin da sorun olabilecegini soyledi annem:)
Yemek parasi icin ben israr ediyodum.bi o bi ben odeyeyim diyodum ama hata yapmisim.baslarda hep erkegin odemesi lazimmis.o kadar kadin yaniliyo olamaz dimi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?