Amacını anlamadım:(

KafasiKarisik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2011
28
0
36
Aydın
Normalde sorunlarımı nette anlatmam ama durumum konusunda ne kadar çok kişinin fikrini dinlersem o kadar mantıklı davranırım.
.....

Son düzenleme:
:( evet verdim.keşke vermeseydim..ama mesleğine güvendim.dolandırıcı olması imkansız çünkü:5:

Geri verdi mi?Alırken sana bir zaman belirtti mi ödemek için ve zamanı gelince ödedi mi?Bu soruları karşındakinin niyetini anlamak için soruyorum canım meraktan değil emin ol.Benzeri bir durum benim de başıma gelmişti yıllar önce dikkat et lütfen.

canım sen delimisin başına belamı alcaksın hem nasıl adamki bu senden borç istiyo daha yeni bir ilişki sonuçta bilmiyorum ama bu adamla uzak biyerlere gitme buluşucaksanda dışarda cafe gibi kalabalık mekanlarda buluş ben bu yazdıklarına göre pek güvenemedim dikkat et valla devir kötü

tuhaf geldi bana hareketleri senden borç istemesi ciddi olduğunu söyleyip seni pek umursamaması bence yol ver gitsin :51:

Daha yeni bir ilişki için borç istemesi biraz beni düşündürdü. Ayrıca ilgisiz ve başına buyruk hareketleride cabası bilemiyorum iyi düşün ve karar ver daha yeni bir ilişki için bu kadarı çok fazla...:18:

dengesizler hep beni bulur zaten.hayatta bi daha eve davet etmem uzak bi yere gitmem.yol vermek istiyorum da pişman olur muyum die düşünüyorum.ilişkinin başında ondan uzaklaşmamın intikamını mı alıyo die düşünüyorum.sonra da polyanna olma diyorum kendime:(

Daha yeni bir ilişki için borç istemesi biraz beni düşündürdü. Ayrıca ilgisiz ve başına buyruk hareketleride cabası bilemiyorum iyi düşün ve karar ver daha yeni bir ilişki için bu kadarı çok fazla...:18:

beni de çok düşündürüyo.üstelik borç alabileceği bü sürü arkadaşı akrabası varken.....

AMan amancnm nasi anlamak istiosan ole anlarsinn..sana eger normal geliosa davranislari dwm weet..amma normal deilse vur seyine tekmeyui...bi daha da erkkek mileti ne asla borc verme sakinn...durust ol kndine napman gerektigi sende saklii:71:

buraya insanlar yaşadığın şeye yorum yazsın diye başlık açtığın için bana kızmamanı rica ediyorum ama doğrusu şu:

Sen 3günde tanıştığın birini hemen evine davet ediyorsun ama 'dengesizler seni buluyoor!' öyle mi? Burada hata kimin dersin?
Yine lütfen kızmayın ama doğrusu sizin amacınız acaba sadece içinde bulunduğunuz ruhsal boşluk sebebiyle 'cinsellik' miydi ? 3 günde birini sevemez insan,keza sevdim lafı hiç yazmamışsınız.

Bir adama,hiç tanımadığınız birine ,sırf mesleğinden dolayı falan diyerek borç veriyorsunuz. O nasıl bir gurur-onurdur adamdaki de borç istiyor bir kadından, hem de daha yeni tanımış.

Ortada saçmasapan birşeyler var.

Bu arada yatın kalkın şükredin ki 3 günde tanıdığınız adam ve borç isteyen o adam canınıza kasdetmeye çalışmamış. Keza avutucu evlilik hayalleri kurdurup telefonda knşmaktan kaçan adamdan bence pis kokular geliyor. Dikkat edin yeraltı dünyasının işlriyle bir alakası olabilir.Tefeci tüfeci işlri olabilir. Siz resmen bela gelsin beni bulsun modundasınız. Malesef bizler çok ''cesaretli''!!! olduk.

yaşadığınız ne sevgililik ne de arkadaşlık.
daha yeni tanıdığınız birine kendi maaşınızın 2 katı kadar para vermenizde hata bence.
ayrılmanız en mantıklısı. böyle biriyle ömür geçmez.
oldukça maddiyatçı zaten anladığım kadarıyla.
değil pişman ayrıldıktan sonra sevinmen gerek.

sizin buluşmanızı ipatl edip arkadaşları? arkadaşı?yla mı buluşuyor. çok mu önemliymişki? bir erkeğin daha ilişkisinin başında bir kızdan para istemesini çok abest buldum hele de mesleği iyi diyorsunuz.

borç vermem eve çağırmam hataydı biliyorum.evde sadece basit bi yakınlaşma oldu, cinsellik adına bişe yaşamadıkki ben de istemem zaten.
takıldığım nokta şu:bu adamın borç isteyeceği en son kişi benken neden hemen benden istedi.
ben de çok sinirlendim beni ekip arkadaşlarıyla buluşmasına ama önemlidir belki dedim bilmiyorum
2 hafta sonra yüzyüze konuşacaz.burada yazdığım herşeyi ona da söyleyecem.ama buluşmaya gitmeden önce dışardan olayların nasıl göründüğünü anlamak için buraya yazdım.herkese tekrar teşekkürler:)

evililik hayali kurup kanacak insan olmadığımı biliyo.tefeci işleri olacağını sanmam.mesleki hayatını mahvetmeyi göze alamaz.tlf la konuşmaktan kaçması beni çok rahatsız ediyo orası ayrı.seviyomusun derseniz işte onu ben de bilmiyorum

Son düzenleme:
borç vermem eve çağırmam hataydı biliyorum.evde sadece basit bi yakınlaşma oldu, cinsellik adına bişe yaşamadıkki ben de istemem zaten.
takıldığım nokta şu:bu adamın borç isteyeceği en son kişi benken neden hemen benden istedi.
ben de çok sinirlendim beni ekip arkadaşlarıyla buluşmasına ama önemlidir belki dedim bilmiyorum
2 hafta sonra yüzyüze konuşacaz.burada yazdığım herşeyi ona da söyleyecem.ama buluşmaya gitmeden önce dışardan olayların nasıl göründüğünü anlamak için buraya yazdım.herkese tekrar teşekkürler:)

adam polis ya da komiser herhalde:)
canım hata yaptığını zaten kabul ediyosun hala üstüne gelinmesi yanlış. olaylar nasıl görünüyor ben sana söyliim, canım benim sen baştan doğru davranmamışsın biliyosun,diğerinden ayrılmadan bu adamla başlaman,eve çağırman,daha 1. haftadan borç istemesi senin de vermen...ben bu adama pek güvenmedim açıkçası kuzeninin düğüne gitmek de pek parlak fikir değil,daha adamı tanımadan ailenin içine gireceksin güzel değil bence...
adamın seni pek aramamasının nedeni kendini ağırdan satmamış olman canım...bundan sonra lütfen birazcık ulaşılmaz ol.biz çabuk bağlanırız ama erkekler çabuk soğur...herşeyi zamana yay.böylesi daha iyi olur.:3:

bismillah iliskiye baslayalim hemen bingoooo bana borc verirmisin
saka gibi resmen
dahada tuhaf olani sizin bunu cikartip vermeniz olmuss
meslegi bu kadar iyi olan bir adamin sizin paraniza ihtiyaci olmasi cok garip
hem hicmi kimsesi yokda size geliyor
paranizi almaya bakin diycemde
allah beterindende korusun diyorum icimden
giden para olsun bari siz kendinizi kurtarin
ve sakin ama sakin pismanda olmayin
paranizi kaybetmissiniz yaninda gururunuzu zamaninizida kaybetmeyin

Burayı okuyacağını düşünecek kadar paranoyak oldum:( neyse okumaz heralde.hakim kendisi.
Onu görünce yelkenleri suya indirmekten korkuyodum ama buluşmadan önce yazılanları tekrar okuyup öyle gidecem :)
Artık beni tekrar elde etmesi için çoook uğraşması lazım...

bana adam sanki evli gibi geldi.bi başka ilişkisi daha varmış gibi geldi.senden borç istemeside çevresindekilerden belki çok borç istemiştir yüzü yoktur belki kumarı vardır.adamın ne yaptığı belli değil ki böyle şüphelerin girdiği ilişki ilişki olmaz bi kere.bu kadar çok sorguluyosan vardır birşeyler.

Back
X