Amaçsız hissetmek

lunabrava

L'amour c'est comme un jour
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
885
515
133
Çok önemli bir dert değil ama artık bu durum beni rahatsız etmeye başladı.
Ben bu yıl üniversiteyi kazandım hazırlık okuyorum.Eve geliyorum aşırı sıkılmaya başlıyorum,yapacak hiçbir şey bulamıyorum.
Geçen yıl bir amacım vardı ' üniversiteyi kazanmak'.Allaha şükür kazandım hem de çok istediğim bölümü kazandım.13 yaşından beri istediğim,hayalini kurduğum bölüm... Bu yüzden geçen yıl sabahtan akşama kadar ders çalışır,test çözerdim.Belki stresli,yorucuydu ama bana ayrı bir zevk,mutluluk verirdi.
Okul açıldığından beri boşluktayım sanki bu hayatta bir amacım kalmamış gibi hissediyorum. Eve 3 gibi geliyorum yemek yiyorum,kitap okuyorum bazen spor yapıyorum sonra 1 saat ders çalışıyorum daha okulun başı olduğundan çalışacak pek bir şey yok zaten sadece Fransızca dersi var. Sonra yapacak hiçbir şey yok.Sıkılıyorum...
Dizi,film izlemeyi de sevmiyorum çok fazla.Üfleyerek,sıkılarak uyuma saatim geliyor.
Artık hiçbir amacım olmayacakmış gibi hissediyorum...

Siz de bir sınavı kazandıktan sonra amaçsız,boşluktaymışsınız gibi hissettiğiniz oldu mu? Bu duygudan kurtulmak için neler yaptınız?

Aslında bir amacım var sayılır.Okulda akademisyen olarak kalmak yükselmek istiyorum umarım gerçekleştiririm. Yorumunuz için teşekkür ederim. :)
Bende akademisyenliği gözüme kestirmiştim daha lisede iken. Hazırlıkta çok iyi İngilizce öğrenmeye bak,sonra da bölümünün en iyisi ol. Ben manyak ortalama yapmıştım. Şimdi Öyp kadrosu bekliyorum.Ales'e ,ydsye gir dene kendini. Yazları yurtdışına gitmeye bak. Erasmustan haberin olsun.Onunla daha kolay gidersin. :KK54:

Bende akademisyenliği gözüme kestirmiştim daha lisede iken. Hazırlıkta çok iyi İngilizce öğrenmeye bak,sonra da bölümünün en iyisi ol. Ben manyak ortalama yapmıştım. Şimdi Öyp kadrosu bekliyorum.Ales'e ,ydsye gir dene kendini. Yazları yurtdışına gitmeye bak. Erasmustan haberin olsun.Onunla daha kolay gidersin. :KK54:

Ben Fransızca öğreniyorum bölümüm İngilizce değil. Upper-intermediate seviyesinde İngilizce biliyorum.Para biriktirmeye başladım bile erasmus ve work and travel için. İnşallah önümüzdeki yıllarda Fransa ve Amerika'ya gideceğim.
Fransızca'nın grameri ya da edebiyatı üzerinde ilerlemek istiyorum seneye de notlarımı yüksek tutup İngilizce Öğretmenliği ile çift anadal yapmak istiyorum.Aslında hayallerim var amaç da denilebilir ama onları gerçekleştirmek için bölümüme başlamam gerekiyor... :)

Ben Fransızca öğreniyorum bölümüm İngilizce değil. Upper-intermediate seviyesinde İngilizce biliyorum.Para biriktirmeye başladım bile erasmus ve work and travel için. İnşallah önümüzdeki yıllarda Fransa ve Amerika'ya gideceğim.
Fransızca'nın grameri ya da edebiyatı üzerinde ilerlemek istiyorum seneye de notlarımı yüksek tutup İngilizce Öğretmenliği ile çift anadal yapmak istiyorum.Aslında hayallerim var amaç da denilebilir ama onları gerçekleştirmek için bölümüme başlamam gerekiyor... :)
Fransızca ise onda ilerle canım. Genelde İngilizce olduğu için onu örnek verdim ben. Bak bir sürü amacın varmış işte. GO ON!! :KK55:

Fransizcani geliştirebilirsin bence. Iyi derece Ingilizce ogrenmeye bak. Turistlerle konuş. Okul dışında dil kurslarina gidebilirsin. Tek dil ile kalma. Ogrenebildigin kadar öğren.
Bi de arkadaslarinla gezebilirsin.. :KK66:

ÇOK BAŞARILI OLABİLİRSİN.. ARTIK HAYATINI ŞEKİLLENDİRME ZAMANI.

asıl boşluğu okul bitip işe başladığın zaman yaşıycaksın ben şuan öyleyim geriye evlenip çoluk çocuk yapmak kaldı yani bende yükselmeye bakıyorum yüksek lisans falan düşünüyorum insan amaçsız yaşayamıyor gerçekten.

asıl boşluğu okul bitip işe başladığın zaman yaşıycaksın ben şuan öyleyim geriye evlenip çoluk çocuk yapmak kaldı yani bende yükselmeye bakıyorum yüksek lisans falan düşünüyorum insan amaçsız yaşayamıyor gerçekten.

Sizin bölümünüz nedir acaba?

Back
X