- 25 Mayıs 2015
- 1.417
- 1.237
- 133
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
-
Şuan şaskınlık yaşamanız normal. Ama birlikte buyür giderler endise etmeyin. Birkac yil zorlanacaksiniz ama gececek. Hayirli olsunHanımlar iyi akşamlar ..
Üzülsemmi sevinsemmi bilmiyorum..
5 senedir çocuk için uğraşıyorduk ..
Ve 5. Senemizin sonunda bir oğlum oldu .
9 aylık şuanda ..
Ben hiç adet görmedim oğlum doğduktan sonra sadece 2 ay önce 2 gün süren bir kanamam oldu düzene girer aylar içinde adet görüyorum sandım ..
Ve normalde doğumdan önce 28 günde bir adet görürdüm. .
Adet olamadım birtürlü hemşireme söyledim bu durumu kadın doğuma gitmemi söyledi hamile olmama imkan vermiyordum asla ..
Hemşiremiz aklıma soktu çok iyi korunduğumuzu düşünüyorduk ve kolay kolay hamile kalamıyordum bunu bile bile üstüne korunduk hem eşim hem ben nasıl oldu bilmiyorum ..
Çok şaşkınım ve bebeğim daha çok küçük ..
Daha doktora gitmedim yani bana göre imkansız korunduk ..Yani hamile misiniz 2 aylık?
Gerçeği söylemek gerekirse sevindim diyemiceğim ..Cok sevindim, hayirlisi olsun birlikte buyuyecekler iste ne guzel.
onca korunmaya olduysa eğer vardır bir hayır Rabbim öyle istemiş. Hayırla sağlıkla bereketiyle gelsin inşallah :)Daha doktora gitmedim yani bana göre imkansız korunduk ..
Ama gebelik testinde çift çizgi ..
Daha doktora gitmedim yani bana göre imkansız korunduk ..
Ama gebelik testinde çift çizgi ..
Prezervatif ella .Hangi sekilde korundunuz ki?
Ella mı? Ella bir korunma yöntemi değildir. Sürekli mi ella alıyorsunuz? Ayrıca emzirirken ella kullanılabilir mi? Ay şok oldum şu an.Prezervatif ella .
Prezervatif ella .
Prezervatif ella .
prezervatifler tam koruma sağlamaz, ella bir doğum kontrol hapı değildir.ella kullandıysanız tabiki de adetiniz bu hale gelir.emzirirken ella kullanılmaz da çok sakıncalı.önce bir kadın doğum doktoruna gidin artık, test de yanlış olabilir hormonlarınızla fazla oynamış da olabilirsiniz ille hamilesiniz demek olmayabilir o.gidin ve bir muayene olun, doğru düzgün korunma yöntemleriyle ilgili bilgi alın , bir hapa başlayın ama emzirmeyi kestikten sonra.Prezervatif ella .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?