Aman Allahımmm ..

Ne mutlu size 2.bebeğiniz olacak ne güzel...Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah.Benim 1 tane bile yok hâlâ
 
İlk çocuğun kardeş isteme hakkını aldınız elinden böylelikle :)
Allah analı balaı büyütmek nasip etsin.
 
Ella mı? Ella bir korunma yöntemi değildir. Sürekli mi ella alıyorsunuz? Ayrıca emzirirken ella kullanılabilir mi? Ay şok oldum şu an.
Hayır 4. Ayda eşim prezervatifi kontrol ettiğinde şüphelendiğini söyledi hemşiremiz de sütümü sağıp dökmemi söyledi 4 gün boyunca emzirmedim ..
Sütümü sağıp döktüm .
Şüphelendiğimizde kullandım sadece .
 
Bebeğim 4 aylıkken şüphelenip ella kullandım ..
Şu 2 ay içerisinde hiç şüphelenmedik o yüzden kullanmadım ..
 
Yanlış anlaşılmış bebeğim 4 aylıkken bir şüphe yaşadık ..
4 gün boyunca emzirmedim sütümü sağıp döktüm ..
Bebeğim şuanda 9 aylık .
Ve bu aylar içerisinde hiç şüphelendiğimiz durumumuz olmadıki
Sprial taktırmak istediğimde doktorumuz sezeryanlı olduğum için erken şuanda takılmamalı dedi şu aralarda ben cesaret edemiyordum .
 

İlk şoku atlattıktan sonra eminim sizde çok mutlu olacaksınız. Allahın size nasip etmiş olduğu mutluluk bir iken iki olacak. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Şimdi istemiyorum diye düşünüyorsunuz ya, Allahım korusun ya şuanda bebeğinizi kaybetseniz canınız çok daha fazla yanmaz mı?
 
Vücudun kendini yenilemesi için bir yıl beklemeyi öneriyorlar ama 9 ay geçmiş zaten inşallah bir sıkıntı olmadan kucağınıza alırsınız. Haberi ilk alınca hormonların da etkisiyle şok yaşamanız çok doğal. Başka çocuk istemiyor muydunuz yoksa bu kadar çabuk mu düşünmüyordunuz?
 
Hamilelik emzirmenize engel degil sadece bezlenmenize dikkat etmelisiniz gucten dusmeyecek şekilde beslenin ac kalmayin emzirin de.. bolca su icin iyi dusunun iyi olsun zamanla alislir bence. Bu kadar korunmaya ragmen hamile kaldiysaniz gercekten bu da bize her seyin olacagina vardigini gosteriyor. Dert etmeyin ikisi birbirine arkadas olur buyur gider. Sezaryen olmasam ben de pespese isterim. Her seyde vardır bir hayır. Saglikla dogsun insallah
 
Maşallahhhh :) inşallah sağlıkla gelir dünyaya ikisi aynı anda büyür gider ne güzel...
 
Her gebelik bir değildir belki bunda çok rahat geçirirsiniz iyi düşünün iyi olsun. Çok güzel bir hüber bence Hayırlı olsun
 
Ella mıı yapmayın yah ella ertesi gün hapı ve o hap 2 den fazla kullanıldığında fayda etmiyor. O kadar korunma şekli varken emzirirken ella kullanmak çok tehlikeli hiç mı araştırmadınız?
 
Ben sezeryan sonrası 40 gün sonra spiral taktırdım hiç de problem olmadı. Ella hormon düzenini mahvediyor bu yüzden de olabilir çok mecbur kalmadıkça kullanılmamalı ve en az 6 ay ara olmalı. İki kullanım arasında. Bir an önce doktora gidin. Muayene olun. Ayrıca hamileyken de emzirebilirsiniz doğduktan sonra da ikisini de emzirebilirsiniz bu sıkıntı değil. Her hamilelik aynı da geçmiyor bunu da bilin. Ama önce doktora gidip emin olun bebekten.
 
Size şuan zor geliyor ama inanin herşey de vardir bir hayir. Ben ogluma 3.asilamada hamile kaldim. Benimde cocugum olmuyordu, duzenli yumurtlamam yoktu ve süpriiiiz oglum 3 aylikken 2. Cocuguma hamile kalmisim ustelik korunduğumuz halde, hamile olduğumu ogrendigimde 2 aylik olmuş bebegim. Birde emziriyorum doktorum biraz daha emzirebilecegimi soyledi. Zaten bazi durumlardan dolayi sütüm kesildi ve emziremedim. Simdi doguma 3 haftam kaldi gun sayiyorum, iki çocuğumun arasi tam 1 yil olmuş olacak. Sadece biraz daha fazla yorulucaksin daha fazla sabir gerekiyor. Üzülme ogluna ihanet etmiş gibi olmayacaksin aksine ona en Yakin arkadas gelecek ve kimseye ihtiyac duymayacaklar.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…