- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
-
Ne mutlu size 2.bebeğiniz olacak ne güzel...Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah.Benim 1 tane bile yok hâlâHanımlar iyi akşamlar ..
Üzülsemmi sevinsemmi bilmiyorum..
5 senedir çocuk için uğraşıyorduk ..
Ve 5. Senemizin sonunda bir oğlum oldu .
9 aylık şuanda ..
Ben hiç adet görmedim oğlum doğduktan sonra sadece 2 ay önce 2 gün süren bir kanamam oldu düzene girer aylar içinde adet görüyorum sandım ..
Ve normalde doğumdan önce 28 günde bir adet görürdüm. .
Adet olamadım birtürlü hemşireme söyledim bu durumu kadın doğuma gitmemi söyledi hamile olmama imkan vermiyordum asla ..
Hemşiremiz aklıma soktu çok iyi korunduğumuzu düşünüyorduk ve kolay kolay hamile kalamıyordum bunu bile bile üstüne korunduk hem eşim hem ben nasıl oldu bilmiyorum ..
Çok şaşkınım ve bebeğim daha çok küçük ..
Hayır 4. Ayda eşim prezervatifi kontrol ettiğinde şüphelendiğini söyledi hemşiremiz de sütümü sağıp dökmemi söyledi 4 gün boyunca emzirmedim ..Ella mı? Ella bir korunma yöntemi değildir. Sürekli mi ella alıyorsunuz? Ayrıca emzirirken ella kullanılabilir mi? Ay şok oldum şu an.
Bebeğim 4 aylıkken şüphelenip ella kullandım ..Kondom kullanip bide ertesi günü Ella hapinimi ictin?
Ve yine bebek oldu?
Yani ufaktan bende bir sok yasiyorum. Bu yasta bile imkansizi basaran bebek, dogunca bakalim neler yapacak
Umarim sag salim kucagina alirsin. Her hamilelik aynisi degil. Kim bilir cok rahat hamilelik gecireceksin. Biraz kendine zaman ver, su akar yolunu bulur derler canim.
Yanlış anlaşılmış bebeğim 4 aylıkken bir şüphe yaşadık ..prezervatifler tam koruma sağlamaz, ella bir doğum kontrol hapı değildir.ella kullandıysanız tabiki de adetiniz bu hale gelir.emzirirken ella kullanılmaz da çok sakıncalı.önce bir kadın doğum doktoruna gidin artık, test de yanlış olabilir hormonlarınızla fazla oynamış da olabilirsiniz ille hamilesiniz demek olmayabilir o.gidin ve bir muayene olun, doğru düzgün korunma yöntemleriyle ilgili bilgi alın , bir hapa başlayın ama emzirmeyi kestikten sonra.
Gerçeği söylemek gerekirse sevindim diyemiceğim ..
Haksızlık yapmış gibi oluyorum ama ..
Benim hamileliğin çok zor geçiyor 6 ay hastaneye git gel git gel yaşadık yemek yiyemedim ve bebeğim emiyor daha şok geciriyorum sanırım ..
Ne düşüniceğimi şaşırdım gözümün önüne kötü gecen hamileliğim geliyor ..
Hamilelik emzirmenize engel degil sadece bezlenmenize dikkat etmelisiniz gucten dusmeyecek şekilde beslenin ac kalmayin emzirin de.. bolca su icin iyi dusunun iyi olsun zamanla alislir bence. Bu kadar korunmaya ragmen hamile kaldiysaniz gercekten bu da bize her seyin olacagina vardigini gosteriyor. Dert etmeyin ikisi birbirine arkadas olur buyur gider. Sezaryen olmasam ben de pespese isterim. Her seyde vardır bir hayır. Saglikla dogsun insallahGerçeği söylemek gerekirse sevindim diyemiceğim ..
Benim hamileliğin çok zor geçiyor 6 ay hastaneye git gel git gel yaşadık yemek yiyemedim ve bebeğim emiyor daha şok geciriyorum sanırım ..
Her gebelik bir değildir belki bunda çok rahat geçirirsiniz iyi düşünün iyi olsun. Çok güzel bir hüber bence Hayırlı olsunGerçeği söylemek gerekirse sevindim diyemiceğim ..
Nasıl korundunuz? Bende adet olmadım doğumdan beri ama 3 aylık iğne ile korunuyorum. Siz ne şekilde korunuyorsunuz ki?Daha doktora gitmedim yani bana göre imkansız korunduk ..
Ama gebelik testinde çift çizgi ..
Kadın doğuma gitmeye gerek yok emzirirken ella kullanılır mı diye google yazsa zaten tehlikeyi öğrenirdiEmzirirken ella? Dahasi dogum kontrolu olarak ella? Bunu neden yaptiniz ki? Hangi kadin dogumcuya gitseniz bunun yanlis oldugunu soylerdi
3 aylık iğne kesin koruyor mu?Nasıl korundunuz? Bende adet olmadım doğumdan beri ama 3 aylık iğne ile korunuyorum. Siz ne şekilde korunuyorsunuz ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?