Aman Allahımmm ..

Bebeğim 4 aylıkken şüphelenip ella kullandım ..
Şu 2 ay içerisinde hiç şüphelenmedik o yüzden kullanmadım ..

O zaman niye Ella dedin ki? Yani tek seferlik kullanmalik onlar ve aylar önce almissin.
Elbette etkisi yok. Yinede tabiki prezervatif korumaliydi. Neyse artik, bebek dogduktan sonra tekrar doktor ile görüs, iyi bir korunma yöntemi secersin.

Ev testleri yanlış sonuç verebiliyor ben oğlum 3 aylıkken şüphelenip yaptığımda pozitif çıkmmıştı ama kan testinde negatif çıktı doktor o zaman adet olmadığın için bazen idrar testleri yanlış çıkıo demişti hamileyim demeden önce bence bir kan testi yaptırın

Hamileyseniz bebeginiz emmiyecek zaten sutunuzun tadi degisir. Bebekde emmez.

bu nasıl iş nasıl bi mucize yıllarca türlü tedavilerle zorla kavuşuyosun diğeri kendiliğinden oluyo ne kadar çok örnek var. onca uğraşın tedavinin karşılığımıdır nedir. madem bu şekildede olabiliyodu niye uğraştırdı yıllarca aklım almıyo. vücut aynı şartlar aynı. sorun varsa yine var. zor olacaktır tabi ama yıllarca döktüğün gözyaşı çektiğin hasret kadar zor değildir. hayırlı olsun. darısı başıma

Başka çocuk düşünmüyordum hamileliğimde yaşadığımız durumlar yüzünden ..

Bende sezeryan doğum yaptım mecburi ..

Ella mıı yapmayın yah ella ertesi gün hapı ve o hap 2 den fazla kullanıldığında fayda etmiyor. O kadar korunma şekli varken emzirirken ella kullanmak çok tehlikeli hiç mı araştırmadınız?
Gözünüzü Seveyim ya herkes onu söylemiş doğum Yapalı 4 ay olmuştu ..
Eşim prezervatifi kontrol ettiğini ama şüphelendiğini söyledi hemşireyi aradım durumu anlattım ..
Ella kullanabiliceğimi ..
Ama sütümü 4 gün sağıp dökmemi söyledi bende öyle yaptım ..

Kadın doğuma gitmeye gerek yok emzirirken ella kullanılır mı diye google yazsa zaten tehlikeyi öğrenirdi
Ya emzirirken kullanılırmı bende anneyim hadi google yazamadım hemşireye doktora sormadan ilaç kullanmam orda bayan sordu ella kullandığımı birde prezervatif le korunduğumu söyledim hergün ella içmiyorum ..
Bir kere şüphelendik kullandım 4 gün sütümü sağıp döktüm ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…