- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
-
Bebeğim 4 aylıkken şüphelenip ella kullandım ..
Şu 2 ay içerisinde hiç şüphelenmedik o yüzden kullanmadım ..
Valla %99 koruyor zaten iğneleri yaptırdığınız sürece adet görmüyorsunuz. Ben bir sorun yaşamadım 9 aydır böyle korunuyorum3 aylık iğne kesin koruyor mu?
Hamileyseniz bebeginiz emmiyecek zaten sutunuzun tadi degisir. Bebekde emmez.Gerçeği söylemek gerekirse sevindim diyemiceğim ..
Haksızlık yapmış gibi oluyorum ama ..
Benim hamileliğin çok zor geçiyor 6 ay hastaneye git gel git gel yaşadık yemek yiyemedim ve bebeğim emiyor daha şok geciriyorum sanırım ..
Ne düşüniceğimi şaşırdım gözümün önüne kötü gecen hamileliğim geliyor ..
Teşekkürler :)Valla %99 koruyor zaten iğneleri yaptırdığınız sürece adet görmüyorsunuz. Ben bir sorun yaşamadım 9 aydır böyle korunuyorum
Sabredin kafanıza takmayın Rabbim herşeyin hayırlısını verir ..Ne mutlu size 2.bebeğiniz olacak ne güzel...Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşallah.Benim 1 tane bile yok hâlâ
Başka çocuk düşünmüyordum hamileliğimde yaşadığımız durumlar yüzünden ..Vücudun kendini yenilemesi için bir yıl beklemeyi öneriyorlar ama 9 ay geçmiş zaten inşallah bir sıkıntı olmadan kucağınıza alırsınız. Haberi ilk alınca hormonların da etkisiyle şok yaşamanız çok doğal. Başka çocuk istemiyor muydunuz yoksa bu kadar çabuk mu düşünmüyordunuz?
Bende sezeryan doğum yaptım mecburi ..Hamilelik emzirmenize engel degil sadece bezlenmenize dikkat etmelisiniz gucten dusmeyecek şekilde beslenin ac kalmayin emzirin de.. bolca su icin iyi dusunun iyi olsun zamanla alislir bence. Bu kadar korunmaya ragmen hamile kaldiysaniz gercekten bu da bize her seyin olacagina vardigini gosteriyor. Dert etmeyin ikisi birbirine arkadas olur buyur gider. Sezaryen olmasam ben de pespese isterim. Her seyde vardır bir hayır. Saglikla dogsun insallah
Gözünüzü Seveyim ya herkes onu söylemiş doğum Yapalı 4 ay olmuştu ..Ella mııyapmayın yah ella ertesi gün hapı ve o hap 2 den fazla kullanıldığında fayda etmiyor. O kadar korunma şekli varken emzirirken ella kullanmak çok tehlikeli hiç mı araştırmadınız?
Ya emzirirken kullanılırmı bende anneyim hadi google yazamadım hemşireye doktora sormadan ilaç kullanmam orda bayan sordu ella kullandığımı birde prezervatif le korunduğumu söyledim hergün ella içmiyorum ..Kadın doğuma gitmeye gerek yok emzirirken ella kullanılır mı diye google yazsa zaten tehlikeyi öğrenirdi
Hayır sezeryanAllahim darısı başıma benim başıma gelse mutluluktan ucardim heralde
Peki normal doğum mu yaptınız?
Sabır mı? Tam 9 yıl oldu ortada hâlâ birşey yok kolay değilSabredin kafanıza takmayın Rabbim herşeyin hayırlısını verir ..
1 oldu benimde dogum yapali ve bende 3 aylik igne ile korunuyorum. Ara kanama dışında bende adet olmadim. Ama normalmisNasıl korundunuz? Bende adet olmadım doğumdan beri ama 3 aylık iğne ile korunuyorum. Siz ne şekilde korunuyorsunuz ki?
Teyzemin 11 yılında oldu ..Sabır mı? Tam 9 yıl oldu ortada hâlâ birşey yok kolay değil
O kadar zor bir durum ki bunu ancak yaşayan bilirTeyzemin 11 yılında oldu ..
Annemin 7.
Ablamın 12.
Benim 5.senemi bitirdiğimde oldu ..
Yani olucağı varsa olur içinizi ferah tutun ..
İlk gebelik mi?Masallah! Darisi banaa! Pespese istiyorum Allah kismet ederse :)
Iyi dusun iyi olsun, ilk hamilelikten eminim daha rahat gececek ikinci. Ufakliga da haksizlik falan degil ne alakasi var canim. Sinirsiz sevgi verebiliriz bizler anne baba olarak Allahin izniyle.
Bu şekilde hamile kalazsınız. Ya başka gün beraberliği vardır yada hormonlar testlere yanlış cvp veriyor. Uzaylı değilseniz imkansız yani.Prezervatif ella .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?