Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şangır şangır bilezikleri kim kaybetmiş biz bulalım ama olsa da taksak değil miYatırım amacli aliyosaniz altın hesabı açıp gram altın alın bence. İstediginiz zaman bozdurursunuz istediginiz zaman alırsınıx kuyumcuyla uğraşma derdi yok.
Yatirim olarak somut altin almayi mantikli bulmuyorum. Kullanmak icin diyorsaniz ozaman milleti karistirmicaksiniz.. sahsi fikrim, zarif bileklikler falan hos olabiliyor ama şangır sıngir bilezik itici buluyorum.
Altın hesabı açtım ama bankalar genelde daha pahalıya satıyorlar bu sebeple altın Yükselince altın hesabımı bozdurup fiziki altın aldım.Yatırım amacli aliyosaniz altın hesabı açıp gram altın alın bence. İstediginiz zaman bozdurursunuz istediginiz zaman alırsınıx kuyumcuyla uğraşma derdi yok.
Yatirim olarak somut altin almayi mantikli bulmuyorum. Kullanmak icin diyorsaniz ozaman milleti karistirmicaksiniz.. sahsi fikrim, zarif bileklikler falan hos olabiliyor ama şangır sıngir bilezik itici buluyorum.
Hayir olsa da takmam. ( Kac tane olursa olsun bana gore şangır singir bi kavram)Şangır şangır bilezikleri kim kaybetmiş biz bulalım ama olsa da taksak değil mi
Zevk meselesi altın bana göre kadınlara yakışıyor çok güzel tarz bilezikler var imitasyon takı sevmiyorum hayatımda da hiç takmadım bu sebeple zevk meselesi.Hayir olsa da takmam. ( Kac tane olursa olsun bana gore şangır singir bi kavram)
Banka pahali satiyor ama makas araligi onemli alimla satimdaki. Onu arastirin. Bazılarında fark çok acık bazılarında 1 1.5 tl. Altin da uzun vadede kalacagini varsayilarak alındıgini dusundugumden karli oluyor.Altın hesabı açtım ama bankalar genelde daha pahalıya satıyorlar bu sebeple altın Yükselince altın hesabımı bozdurup fiziki altın aldım.
Zevk meselesi altın bana göre kadınlara yakışıyor çok güzel tarz bilezikler var imitasyon takı sevmiyorum hayatımda da hiç takmadım bu sebeple zevk meselesi.
Bankalar şu dönemde makası çok açmış durumdalar kuyumcunun satım fiyatları gram başı bankalara göre 10 tl gibi bir farkla daha uygun. Bu sebeple altın hesabında şu dönemde bankalardan almak yerine fiziki altın Almak bana göre daha uygun geldi.Banka pahali satiyor ama makas araligi onemli alimla satimdaki. Onu arastirin. Bazılarında fark çok acık bazılarında 1 1.5 tl. Altin da uzun vadede kalacagini varsayilarak alındıgini dusundugumden karli oluyor.
O da iyiymiş ama tarz olarak bana uygun değil iş hayatında bile altın takarımYani zevk meselesi. Ben galatasarayli bileklikler takarim. Otesi beni bozar![]()
Görgüsüt gözükürüm diye takmiyorum ...
Yo hayir aksine azdir. Ama takmayi seviyorum. Takmiyorum ama iste görgüsüz gözükmemek icin.Sizde görgüsüz görünecek kadar çok var demek ki
Bence görgüsüz görünmek için taktığınız miktara ve çeşitliliğe bağlı Yani bir kolye iki bilezikle görgüsüz görünmezsiniz ama 7 8 bilezik kolye zincir küpe yüzük vs takarsanız dediğinize katılırım.Yo hayir aksine azdir. Ama takmayi seviyorum. Takmiyorum ama iste görgüsüz gözükmemek icin.
Ola bilir millet: ay yazik zaten 2-3 bilezigi var sadece onlarida kolundan cikarmiyorBence görgüsüz görünmek için taktığınız miktara ve çeşitliliğe bağlı Yani bir kolye iki bilezikle görgüsüz görünmezsiniz ama 7 8 bilezik kolye zincir küpe yüzük vs takarsanız dediğinize katılırım.
Hahaha farklı bir bakış açısı , altın sık sık alınabilen ve çeşit çeşit alınabilen bişey değil öyle diyeceklerini zannetmiyorum.Ola bilir millet: ay yazik zaten 2-3 bilezigi var sadece onlarida kolundan cikarmiyordemesinler diye :)
İşte öyle olmuyor keşke olsa bir ara takmıştım o da sadece bir yüzüktü kaça aldın nerden aldın maşallah paranız var hiç anneme bir yüzük alayım demiyorsun ve tarzı şeyler başetmek çok güç.İki sebepten takmıyorum:
1- altın bilezikten hiç hazzetmem.
2- zaten yok
Ama seviyorsanız takın hesap vermek zorunda değilsiniz
Vardı diyin geçin