Aman millet ne der diye altın takılarınızı takmadığınız oluyor mu ?

Bilezik denince hemen herkesin aklına burmalı geliyor galiba instagrama bakın çok güzel kuyumcu sayfaları var çeşit çeşit bilezikler var kastettiğim modelden ziyade altın olması.

Yatırım amacli aliyosaniz altın hesabı açıp gram altın alın bence. İstediginiz zaman bozdurursunuz istediginiz zaman alırsınıx kuyumcuyla uğraşma derdi yok.
Yatirim olarak somut altin almayi mantikli bulmuyorum. Kullanmak icin diyorsaniz ozaman milleti karistirmicaksiniz.. sahsi fikrim, zarif bileklikler falan hos olabiliyor ama şangır sıngir bilezik itici buluyorum.
Şangır şangır bilezikleri kim kaybetmiş biz bulalım ama olsa da taksak değil mi

Yatırım amacli aliyosaniz altın hesabı açıp gram altın alın bence. İstediginiz zaman bozdurursunuz istediginiz zaman alırsınıx kuyumcuyla uğraşma derdi yok.
Yatirim olarak somut altin almayi mantikli bulmuyorum. Kullanmak icin diyorsaniz ozaman milleti karistirmicaksiniz.. sahsi fikrim, zarif bileklikler falan hos olabiliyor ama şangır sıngir bilezik itici buluyorum.
Altın hesabı açtım ama bankalar genelde daha pahalıya satıyorlar bu sebeple altın Yükselince altın hesabımı bozdurup fiziki altın aldım.

Altın hesabı açtım ama bankalar genelde daha pahalıya satıyorlar bu sebeple altın Yükselince altın hesabımı bozdurup fiziki altın aldım.
Banka pahali satiyor ama makas araligi onemli alimla satimdaki. Onu arastirin. Bazılarında fark çok acık bazılarında 1 1.5 tl. Altin da uzun vadede kalacagini varsayilarak alındıgini dusundugumden karli oluyor.

Banka pahali satiyor ama makas araligi onemli alimla satimdaki. Onu arastirin. Bazılarında fark çok acık bazılarında 1 1.5 tl. Altin da uzun vadede kalacagini varsayilarak alındıgini dusundugumden karli oluyor.
Bankalar şu dönemde makası çok açmış durumdalar kuyumcunun satım fiyatları gram başı bankalara göre 10 tl gibi bir farkla daha uygun. Bu sebeple altın hesabında şu dönemde bankalardan almak yerine fiziki altın Almak bana göre daha uygun geldi.

Yo hayir aksine azdir. Ama takmayi seviyorum. Takmiyorum ama iste görgüsüz gözükmemek icin.
Bence görgüsüz görünmek için taktığınız miktara ve çeşitliliğe bağlı Yani bir kolye iki bilezikle görgüsüz görünmezsiniz ama 7 8 bilezik kolye zincir küpe yüzük vs takarsanız dediğinize katılırım.

Bence görgüsüz görünmek için taktığınız miktara ve çeşitliliğe bağlı Yani bir kolye iki bilezikle görgüsüz görünmezsiniz ama 7 8 bilezik kolye zincir küpe yüzük vs takarsanız dediğinize katılırım.
Ola bilir millet: ay yazik zaten 2-3 bilezigi var sadece onlarida kolundan cikarmiyor :KK70: demesinler diye :)

İki sebepten takmıyorum:

1- altın bilezikten hiç hazzetmem.
2- zaten yok

Ama seviyorsanız takın hesap vermek zorunda değilsiniz
Vardı diyin geçin

İki sebepten takmıyorum:

1- altın bilezikten hiç hazzetmem.
2- zaten yok

Ama seviyorsanız takın hesap vermek zorunda değilsiniz
Vardı diyin geçin
İşte öyle olmuyor keşke olsa bir ara takmıştım o da sadece bir yüzüktü kaça aldın nerden aldın maşallah paranız var hiç anneme bir yüzük alayım demiyorsun ve tarzı şeyler başetmek çok güç.

Altın bilezik sevmeyengillerdenim :D
Var takmam bence çok kötü duruyor. Şıngır şıngır o sesi de beni deli ediyor :D
Ama konu sahibinin sorusuna gelirsek sanki Kendi KV mı gördüm. Yeni bir kıyafet bile alsam hemen farkeder. Paranız var da harcıyonuz moduna girer. Seni anlıyorum. Çok sinir bozucu ama ben olsam ben de rahat rahat takamazdım heralde

Bilezik takmak bana da gösteriş gibi geliyor bir de kendim rahat edemiyorum cikarip atasım geliyor, evleneli 1 sene olacak bir gün bile takmadım benim kv aksine takmıyorum diye kızıyor

Back
X