Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tarz meselesi bu yalnız tarihten beri kadınlar altın gümüş takıları tercih ettiler hala da etmeye devam ediyorlar Yani sizin dediğiniz gibi dolar takıp gezmek gibi bişey değil altın takmak. Dolar takan birine rastgelirseniz paylaşın bizde görelim büssürü insanın yaptığı bişey altın takmak Kaldı ki ünlü mankenler bloggeeler bile altın takı takıyorlar moda anlamında söylüyorum modaya da uygun bu sebeple dediğiniz çok manasız geldi bana kusura bakmayın.Uzerinde altin bilezikle dolasmkla, boynuna dolar takip dolasmak arasinda hic fark yok benim icin, hatta dolar yesil yesil daha estetik bile olabilir![]()
Maalesef bu çoğu yerde var ve başetmek imkansız altın yine pahalı bişey çeşitli kıyafetler giysen bu sefer paran çok giysi alıyorsun sürekli diye gezinirler.Kimsenin ne dedigini onemsemem,zaten kimse beni yargilayamaz,izin vermem de.
Ben genelde nazardan korkarim. Cunku altin taksam herkes esimin islerinin harika oldugunu, cok para kazandigini soyleyip kiskancliktan dellenerek gezinir ortalikta.
Neyse ki oyle altinlari takip takistirip gezen insan degilim,benim altinlarim yatirimlik alinmistir,takilip gezilmez
Valla olsa takarım şöyle elimi sallaya sallaya kaynananın yanında arada bir sikirdatirim yerinde olsamo kadar da görgüsüzum napayım..
![]()
Neyi anlatma gereği duyuyorsunuz ki kv ye kendim çalışıyorum alıyorum diceksiniz bu kadar.
Nazardan gözden elhamdulillah korkmuyorum benim derdim anlattığım gibi kv altın görürse delirir herhalde ki kendi kazandığım parayla alıyorum . Sinirden stresten inme iner kalbine diye korkuyorum bana da soru sormaktan bir hal olur diye takmıyorum.Benim hiç bileziğim falan yok. Takılarım var 3-5 tane. Kolye, küpe falan. Altınıda var gümüşü de. Yaz zamanı takılmıyor sıcaktan ama takarım genelde. Zevkime göre genelde tasarım ürünler aldığım için takıyorum. Benim bileziğe hevesim olsaydı, yakıştırdığım yerde onuda takardım. Kv dem laf ederse sizde alın kendinize beraber takalım derdim. Milletin gözü kalır, nazar olur diye korkunuz varsa ayrı tabi.
Bazen bende kendime kızıyorum ama uğraşmak istemiyorum galiba kolayıma geleni yapıyorum ama istediğim bu değil.
Nazardan gözden elhamdulillah korkmuyorum benim derdim anlattığım gibi kv altın görürse delirir herhalde ki kendi kazandığım parayla alıyorum . Sinirden stresten inme iner kalbine diye korkuyorum bana da soru sormaktan bir hal olur diye takmıyorum.
Ya iste ben sadece nazardan tirstigim icin ,kimine gore batil inanc tabii. Neyse ki cevrem cahil tiplerden olusuyor oyle kiyafetten falan anlamazlar sadece takilar gozlerine batarMaalesef bu çoğu yerde var ve başetmek imkansız altın yine pahalı bişey çeşitli kıyafetler giysen bu sefer paran çok giysi alıyorsun sürekli diye gezinirler.