- 19 Mayıs 2020
- 47.368
- 212.761
- 598
- Konu Sahibi samanyolu11
-
İşte hep anam yüzünden.Ben bile isteye öğretmen oldum ya.Yaş neredeyse otuz oldu, daha da birine "makbul" gelin olamadım.
İş meslekte değil katip ya.Dediğin gibi "o adamı" bulabilmekte. Düşsünçenen de boş ver, kafamız dağılıyor, sal gitsin.
Killa Hakan geldi gözümün önüne. Anan yani, analarımız.İşte hep anam yüzünden.
Çünkü bizim kültürde tamamlanması gereken tikler var.E millet neden evleniyor ozaman. Bir de erkekleri zorlaya zorlaya:)
Ahahahhah çocuğuna niye öyle diyon?Ohoo sadece maaşa göz dikse iyi nelere göz dikecek daha. Kan emici bunlar bacım. Kullan at modelleri var bunların, nikah şartı yok. Bence onları tercih edin.
Bu arada ben doğurdum bi tane. Tipine bakınca tam beni huzurevine bırakacak hissiyatı veriyor. Bebeler de garanti değil.
Evlenme zaten şey mi varDostlar ben 21 yaşında atandım. (Düz memur, öğretmen değilim). Fiziksel olarak baya hoş biri olduğumu söylerler ( oyunculuk teklifi, mankenlik teklifi aldım ) boy kilo yüz herşeyim tastamam. Meslekte olunca baya bi evlenme teklifi aldım, alıyorum. Ama gelgelelim evlenmek istemiyorum
Evlilik olayı bana çok zor geliyor. Hem işte hem de evde çalışacağım üstüne çocuk vs . Bir de memur kadınları genelde çift maaş için istiyorlar.
Bazen de biyolojik saat ya da mahalle baskısından evlensem mi diye düşünüyorum.
yaş 31 ama daha hedeflerim bitmedi ( aracım var ama sıfır araç, kendi başıma ev almak, yurtdışı seyahati) bir de suan astığım astık kestiğim kestik. Tüm maaşımı dilediğim gibi değerlendiriyorum. Evlenince adam illaki maaşa göz dikecek.
Yani benim evlenmem için adamın hadi evleniyoruz demesi lazım. Yoksa ciddi başlayan ilişkilerimde 1 ay sonra soğuyorum. Sizce öyle birini bekleyeyim mi? Bazen de evlenmediğim için ilerde pişman olur muyum? Herkese çocuğu bakarken beni huzurevine mi yollarlar? Sizce ne yapayım
Hadi len ordan. Seninki seni huzurevine biraksa yaninda gelir beraber huzurevinde yasarsiniz.Ohoo sadece maaşa göz dikse iyi nelere göz dikecek daha. Kan emici bunlar bacım. Kullan at modelleri var bunların, nikah şartı yok. Bence onları tercih edin.
Bu arada ben doğurdum bi tane. Tipine bakınca tam beni huzurevine bırakacak hissiyatı veriyor. Bebeler de garanti değil.
Aslında evlenmek istemeyişinizi bir sorun olarak görüşünüz de toplumun kadınlara dayat evlenme, 'evde kalmama' baskısından. Herkes evlenecek diye bir şey yok ki. Evlenmek istememe sebepleriniz de gayet mantıklı. Kendinizi rahat bırakın. Böyle şeylerin bir zamanı oluyor. Doğru zamanda doğru kişiyi bulunca belki fikriniz değişir evlenmek istersiniz. Ama değişmese de bu bir sorun ya da hastalık değil.Dostlar ben 21 yaşında atandım. (Düz memur, öğretmen değilim). Fiziksel olarak baya hoş biri olduğumu söylerler ( oyunculuk teklifi, mankenlik teklifi aldım ) boy kilo yüz herşeyim tastamam. Meslekte olunca baya bi evlenme teklifi aldım, alıyorum. Ama gelgelelim evlenmek istemiyorum
Evlilik olayı bana çok zor geliyor. Hem işte hem de evde çalışacağım üstüne çocuk vs . Bir de memur kadınları genelde çift maaş için istiyorlar.
yaş 31 ama daha hedeflerim bitmedi ( aracım var ama sıfır araç, kendi başıma ev almak, yurtdışı seyahati) bir de suan astığım astık kestiğim kestik. Tüm maaşımı dilediğim gibi değerlendiriyorum. Evlenince adam illaki maaşa göz dikecek.
Yani benim evlenmem için adamın hadi evleniyoruz demesi lazım. Yoksa ciddi başlayan ilişkilerimde 1 ay sonra soğuyorum. Sizce öyle birini bekleyeyim mi? Bazen de evlenmediğim için ilerde pişman olur muyum? Herkese çocuğu bakarken beni huzurevine mi yollarlar? Sizce ne yapayım
Niçin insanları yanlış yönlendiriyorsunuz? Kadını erkeğe göre 50 kat yoran demişsiniz doğrusu 100 kat olmalıydıTamamıyla katılıyorum gerçekten evlilik iğrenç bir kurum. Kadını erkeğe göre 50 kat yoran ve yıpratan gereksiz bir kurum. Kadın farkında olmadan köleleşiyor, sorumlulukları paylaşan erkek sayısı çok çok az. Kadının sırtında bir de çalışma ve çocuk yükü var. Evladımın canı sağ olsun onu canımdan çok seviyorum ama o doğduktan sonra 10 yaş birden yaşlandım. Şimdiki kafamla düşünseydim hiç evlilik çoluk çocuk işlerine girmezdim hiç bana göre değilmiş.
Pardon daha dikkatli olucamNiçin insanları yanlış yönlendiriyorsunuz? Kadını erkeğe göre 50 kat yoran demişsiniz doğrusu 100 kat olmalıydı
Ahahahhah çocuğuna niye öyle diyon?
Hadi len ordan. Seninki seni huzurevine biraksa yaninda gelir beraber huzurevinde yasarsiniz.
Babasini bilemedim ama onu birakabilir ahshshd
Evlenmiş olmak için evlenilmez kısmet bir bakarsınız herşeyi unutturup karşınıza biri çıkar ve hemen evet dersiniz birde bakmışsınız evlenmisssiniz herşey nasip kısmet yolunuz acikolsun inşallahDostlar ben 21 yaşında atandım. (Düz memur, öğretmen değilim). Fiziksel olarak baya hoş biri olduğumu söylerler ( oyunculuk teklifi, mankenlik teklifi aldım ) boy kilo yüz herşeyim tastamam. Meslekte olunca baya bi evlenme teklifi aldım, alıyorum. Ama gelgelelim evlenmek istemiyorum
Iste cefakar Turk kadiniAhajajsj babasının emekli maaşına el koyup lüks bir huzurevine yerleşiriz altın büllüklümle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?