amar iin paraya kyarmsnz

iç çamaşırınız için paraya kıyarmısınız

• begendıysem mutlaka alırım

OY: 119 74,4%
  • aman canım ne gerek var mı dıyorsunuz

OY: 14 8,8%
  • gerekırse borçlanırım ama yınede alırım

OY: 7 4,4%
  • uucuzluk önemlidir

OY: 20 12,5%

• Ankete Katılan
    160
sütyen demişken.. bana da her sütyen olmuyor hem küçük hem de ayrık göğüslerim olduğu için

var mıdır bir öneriniz bu konuda?
banada uymuyor her sütyen. ama sanırım farklı nedenlerden dolayı... benim gögüsler büyük, 90 kullanıyorum..hatta bazen D cup . bu yüzden her marka olmaz bana. triumph, maidenform, marks &spenser,vb....

Her defasında kazıklandığım içime oturan paralar harcadığım beğendiğim modelin birkaç rengini almadan çıkmadığım mağazalardır iç çamaşırları ve pijamacılar. Hepsi çok güzeller yaaa maaşımın büyük bölümü gidiyo marka farketmez hangisi olursa giyerim yeterki gözüme hoş gözüksün.

begendğm bşeyse kesin alırım fiyatı önemli deil.iç giyime çk önem werenlerdenim.kendmi daha rahat hissediyorum şirin yada seksi şeyler gydgm zaman :asigim: daha dün gttm hatta iç çamaşırı bakmaya hihoyyyt
çok güzel şeyler war yaaa.insann hepsini alası geliyo valla :dance:

hele bi evleniyim servet harcarım iç çamaşırına heralde kötükedihüso şimdiden böyleysem kaydirigubbakcemile3​

almıyorum ben hatamı ediyorum acaba kızlar.kaydirigubbakcemile4öyle bir merakım yok klasik pamuklu takılıyorum..:bbo:çamaşırlar çok pahalı geliyor bana o paraya kıyafet alırım değişik değişik diyorum ama burda okuyunca kötü hissettim kendimi..

bu konuya bizim evde esim bakio ben hosuma gittigini söylüyorum aliyo getiriyo...
cok hos ic camasirlarim var hatta yakinda koleksiyona dönüstürcem bu isi

begendiysem kesin alırım. cok hassasım bu konuda. fiyatı ne olursa olsun.
her alışverşimde yerı vardır mutlaka.

Bi sınırım vardır mutlaka ama o sınır sanırım yüksek bi sınırkaydirigubbakcemile3 çamaşır delisiyim. Özellikle de çeyizime aldığım çamaşırların haddi hesabı yok..Beğendiysem ister 3 kuruş olsun ister 5 kuruş,hiç farketmez,alırım..
Daha yeni bi takım aldım,noel anne kıyafeti gibin :utangac: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

valla kendine saygı aldığın çamaşırın pahalı olmasından kaynaklanmaz bence....
temiz ve bakımlı olduktan sonra işte kendine va başkasına saygı buna derim ben...
öyle takıntım yok benim ama her bayan gibi severim alışverişi....beğenirsem ucuzda olsa alırım yani....
duruma göre değişir....

kıafet ve ayakkabıda olduğu gibi iç çamaşırındada beğendiğim bişey olursa hiçççç düşünmeden alırım.

Kıyafetimin rengine göre iç çamaşırı giyerim her zaman rengarenk bu benim kendime olan güvenimi arttırıyor ve kendimi daha rahat hissetmeme sebep oluyor.hihoyyythihoyyythihoyyyt

benim sinirlarim vardir, iki tane cocugum var onlara alirim en fazla kiyafet ondan sonra para kalirsa kendime gore ve boyutu da parali oluyor boyutu kucukce daha ucuz buyukse daha pahali, ama rahat edeceksem benim icin daha onemli tabiki, ucuz olsun rahat olsun dil mi ama ?

bu konu da tam bı cılgınım.. :lepi: bekarkenden vardı ıc camasırı duskunlugum halende son surat devam.. :delphin: her gordugume bayılırım almadan uyuyamam.. mirmirmirmir balayında bıle bu yuzden cok takısmıstık.. :asigim: ossun su an olsa yıne takısırım ama yıne de alırım.. :sm_cool: bakmam valla gozunun yasına.. :jeyyar: napıım cok sevıyorum degısık degısık rengarenk.. :kedi:

bende iç çamaşarılarımı severim ama koçiş daha cok sever paraya kıyar alır en seksü iç gıcıklayan iç çamaşıorlarını :) bende seviyorum tasbiki :)

Bi sınırım vardır mutlaka ama o sınır sanırım yüksek bi sınırkaydirigubbakcemile3 çamaşır delisiyim. Özellikle de çeyizime aldığım çamaşırların haddi hesabı yok..Beğendiysem ister 3 kuruş olsun ister 5 kuruş,hiç farketmez,alırım..
Daha yeni bi takım aldım,noel anne kıyafeti gibin :utangac: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

noel annemi bak bunu benimde almam lazım sanırım :)

Back
X