- 20 Ağustos 2016
- 774
- 3.002
- 113
- Konu Sahibi Delikadinnn
-
Kesinlikle. Sonra böyle her düğünde sünnette cenazede aynı ortamda bulunulur, bi insanlık yapılsa krizlere girilir. Evine bırakmış sanki evine almış, yapılan iyilikte art niyet aranır vs vs..Çocuklara "kuzen kardeştir"i öğretmezsen böyle oluyor işte. Eşine nasıl hitap etmesini tercih ederdin?
Ya bu durum çok kıymetli kocişim durumu değilya aynı durumu eşimin teyzesinin kızında yaşadım Arada 6yaş olmasına rağmen biz evlendikten birkaç yıl sonra abi derken eşime ismiyle hitap etmeye başladı biz göçmeniz bizde değil akraba evliliği komşuyu bile hoşgörmezler üstelik ama bu kız kendi kendine halleniyordu bildiğin eşimin adını söyleyim ona benzeyen biriyle evlenmek istiyorum diye defalarca söyledi hatta kısmeti çıktı hemen eşime benziyormuymuş onu sordu yüzüyüze bakacak yanımız kalmaz diye hiç dillendirmedim
Aynen zaten düğün boyunca beni sinir etmek için elinden gelenisızın kıskanmanıza gerek yok ama rahatsız olmanıza hak verırım
mevzu amca kızı olması veya eskıden evlendırmeyı dusunmelerı degıl
ben hıc bı erkegın kulagına egılıp fısıldamam dıbıne gırmem
hele hele evlı bı erkegın asla
yanlıs anlasılmakdan huzursuzluk cıkarmaktan cekınırım
benım esıme bırı boyle yapsa yanımda o kısı ıcın hadsız derdım, ınsanın bıraz dıkkat etmesı lazım
ılla dıbıne gırıp fısıldamaya gerek yok takı sormak ıcın
onlar kuzen kardes gıbı olabılır ama sız netıcede o aıleye sonradan gırdınız bu yuzden herkesı yeterınce tanımadıgınız ıcın canınızın sıkılacagını bılıyordu o ve bunu bıle bıle yaptı rahatsızlık duyulması gereken nokta o zaten
kuzenlerıde evlendırmeye kalkan tuhaf zıhnıyetı de bı turlu anlayamadım zaten kardes o yahu
İşte sizin bizim gibi düşünen çok az. Bilinçli bir şekilde yaptı bunu sinir etmek için başardı da.sızın kıskanmanıza gerek yok ama rahatsız olmanıza hak verırım
mevzu amca kızı olması veya eskıden evlendırmeyı dusunmelerı degıl
ben hıc bı erkegın kulagına egılıp fısıldamam dıbıne gırmem
hele hele evlı bı erkegın asla
yanlıs anlasılmakdan huzursuzluk cıkarmaktan cekınırım
benım esıme bırı boyle yapsa yanımda o kısı ıcın hadsız derdım, ınsanın bıraz dıkkat etmesı lazım
ılla dıbıne gırıp fısıldamaya gerek yok takı sormak ıcın
onlar kuzen kardes gıbı olabılır ama sız netıcede o aıleye sonradan gırdınız bu yuzden herkesı yeterınce tanımadıgınız ıcın canınızın sıkılacagını bılıyordu o ve bunu bıle bıle yaptı rahatsızlık duyulması gereken nokta o zaten
kuzenlerıde evlendırmeye kalkan tuhaf zıhnıyetı de bı turlu anlayamadım zaten kardes o yahu
Esimin ailesinde öyle sonuçta nikah düşüyor. Yani bu denli yaklaşım bana göre yanlış.Eger esinizin buyudugu yerlerde amca kizina aslinda farkli gozle bakiliyosa kiskanmakta haklisiniz bence. Bu bana gore de yanlis olsa mesela esimin tarafinda tanidigim bazi insanlar tipki boyle...
Aynen sonuçta kızın niyetini bilmiyorum. Bu bayan kapalı bir bayan eşimin yanında arabanın içinde esarbi açılıyor. Rüzgardan dagılıyor o eşarp hiç kendini toplamiyor. Sanki bak der gibi davranıyor.Valla bende uyuz olurdum kıskanırdım. Benimde eşimin amca kızı kendi istiyodu eşime msj atmıştı telefonu bendeyken aradım bissürü söylendim ağzıma geleni söyledim evlnmeden önceydi tabi bu. Evlendikten sonrada bi muhattap olsun bakim önce gözlerimle döverim eve gelincede mahvederim karşı tarafın niyetini nerden bilelim yahu ben hiçte gereksiz bulmadım.
ya bak sımdı bu ayrıntı cok yanlıs olduAynen sonuçta kızın niyetini bilmiyorum. Bu bayan kapalı bir bayan eşimin yanında arabanın içinde esarbi açılıyor. Rüzgardan dagılıyor o eşarp hiç kendini toplamiyor. Sanki bak der gibi davranıyor.
Haklısın yanlış oldu bu tavrım.ya bak sımdı bu ayrıntı cok yanlıs oldu
ılla kendıne baktırmak ısteyen ınsan ıcın esarplı olsa ne olur olmasa ne olur
bu dedıgın yanlıs oldu sımdı
ıster cıplak gezsın ıster carsafla
senın takılman gereken nokta o degıl
bı rahatsızlıgın varsa esıne bunu dıllendırmene gerek yok
gorusmezsın uzak kalırsın gorusmek zorunda kaldıgında cok tavırlı resmı durursun o zaten ıkı adım gerı gıder ozaman
esını kıskanıyormus gıbı davranırsan esının aklına dusurur kadınıda heveslendırırsın eger suphende haklıysan
Aynen sonuçta kızın niyetini bilmiyorum. Bu bayan kapalı bir bayan eşimin yanında arabanın içinde esarbi açılıyor. Rüzgardan dagılıyor o eşarp hiç kendini toplamiyor. Sanki bak der gibi davranıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?