Amca kızı

Çocuklara "kuzen kardeştir"i öğretmezsen böyle oluyor işte. Eşine nasıl hitap etmesini tercih ederdin?
Kesinlikle. Sonra böyle her düğünde sünnette cenazede aynı ortamda bulunulur, bi insanlık yapılsa krizlere girilir. Evine bırakmış sanki evine almış, yapılan iyilikte art niyet aranır vs vs..

Ya bu durum çok kıymetli kocişim durumu değilya aynı durumu eşimin teyzesinin kızında yaşadım Arada 6yaş olmasına rağmen biz evlendikten birkaç yıl sonra abi derken eşime ismiyle hitap etmeye başladı biz göçmeniz bizde değil akraba evliliği komşuyu bile hoşgörmezler üstelik ama bu kız kendi kendine halleniyordu bildiğin eşimin adını söyleyim ona benzeyen biriyle evlenmek istiyorum diye defalarca söyledi hatta kısmeti çıktı hemen eşime benziyormuymuş onu sordu yüzüyüze bakacak yanımız kalmaz diye hiç dillendirmedim

sızın kıskanmanıza gerek yok ama rahatsız olmanıza hak verırım
mevzu amca kızı olması veya eskıden evlendırmeyı dusunmelerı degıl
ben hıc bı erkegın kulagına egılıp fısıldamam dıbıne gırmem
hele hele evlı bı erkegın asla
yanlıs anlasılmakdan huzursuzluk cıkarmaktan cekınırım

benım esıme bırı boyle yapsa yanımda o kısı ıcın hadsız derdım, ınsanın bıraz dıkkat etmesı lazım
ılla dıbıne gırıp fısıldamaya gerek yok takı sormak ıcın
onlar kuzen kardes gıbı olabılır ama sız netıcede o aıleye sonradan gırdınız bu yuzden herkesı yeterınce tanımadıgınız ıcın canınızın sıkılacagını bılıyordu o ve bunu bıle bıle yaptı rahatsızlık duyulması gereken nokta o zaten

kuzenlerıde evlendırmeye kalkan tuhaf zıhnıyetı de bı turlu anlayamadım zaten kardes o yahu

Kız kendinden yaşça küçük abi demesi gerkirken ismiyle hitap ediyor. Ki ben kuzenime bu denli yaklassam kendisi de kızar zaten.ki orda soracak başka insanlarda var.ağzının içine girmesine hiç gerek yok ki saçma bi soru bence sorduğu

Eger esinizin buyudugu yerlerde amca kizina aslinda farkli gozle bakiliyosa kiskanmakta haklisiniz bence. Bu bana gore de yanlis olsa mesela esimin tarafinda tanidigim bazi insanlar tipki boyle...

Aynen zaten düğün boyunca beni sinir etmek için elinden geleni
İşte sizin bizim gibi düşünen çok az. Bilinçli bir şekilde yaptı bunu sinir etmek için başardı da.

Valla bende uyuz olurdum kıskanırdım. Benimde eşimin amca kızı kendi istiyodu eşime msj atmıştı telefonu bendeyken aradım bissürü söylendim ağzıma geleni söyledim evlnmeden önceydi tabi bu. Evlendikten sonrada bi muhattap olsun bakim önce gözlerimle döverim eve gelincede mahvederim karşı tarafın niyetini nerden bilelim yahu ben hiçte gereksiz bulmadım.

Hakikaten amca çocuğu ile evlenmek nedir ya ? Düşündükçe nefret ettim.Bizim ailede kuzenlerimizle aynı zamanda süt kardeşiz nikah düşmesin diye öyle yapmışlar iyiki de öyle yapmışlar. Süt kardeş olmasak da yinede evlilik olmazdı kesinlikle kardeş olarak büyüdük çünkü

Eger esinizin buyudugu yerlerde amca kizina aslinda farkli gozle bakiliyosa kiskanmakta haklisiniz bence. Bu bana gore de yanlis olsa mesela esimin tarafinda tanidigim bazi insanlar tipki boyle...
Esimin ailesinde öyle sonuçta nikah düşüyor. Yani bu denli yaklaşım bana göre yanlış.

Aynen sonuçta kızın niyetini bilmiyorum. Bu bayan kapalı bir bayan eşimin yanında arabanın içinde esarbi açılıyor. Rüzgardan dagılıyor o eşarp hiç kendini toplamiyor. Sanki bak der gibi davranıyor.

Aynen sonuçta kızın niyetini bilmiyorum. Bu bayan kapalı bir bayan eşimin yanında arabanın içinde esarbi açılıyor. Rüzgardan dagılıyor o eşarp hiç kendini toplamiyor. Sanki bak der gibi davranıyor.
ya bak sımdı bu ayrıntı cok yanlıs oldu
ılla kendıne baktırmak ısteyen ınsan ıcın esarplı olsa ne olur olmasa ne olur
bu dedıgın yanlıs oldu sımdı
ıster cıplak gezsın ıster carsafla
senın takılman gereken nokta o degıl

bı rahatsızlıgın varsa esıne bunu dıllendırmene gerek yok
gorusmezsın uzak kalırsın gorusmek zorunda kaldıgında cok tavırlı resmı durursun o zaten ıkı adım gerı gıder ozaman
esını kıskanıyormus gıbı davranırsan esının aklına dusurur kadınıda heveslendırırsın eger suphende haklıysan

Haklısın yanlış oldu bu tavrım.
Ben uzak kalmaya çalıştıkca o neden beni aramiyorsunuz ben size kızgınim gibi şeyler söylüyor.ee eşimde haklı hiç arayip sormadık diyor. Zaten ben istemiyorum aramasini kendini zorla arattirmaya çalışıyor. İstesek ararız zaten.

Bence önemli bi ayrıntı bende kapalı bi bayanım öyle açılsa falan başörtüm toparlarım yani eşimde kızar zaten açılsa amcamın oğlu falan farketmez bizde akraba evliliği yok ama eşimin tarafında var o yüzden kuzenlerimden bile kıskanır dikkat etmesi lazım hiç sevmedim bu kızı niye arycakmışsınız ya eşin taviz vermesin buna bilerek yapıyo bnce inadına mutlu bi tablo çiz ona canım görsün yani eşinede tatlı bi dille söyle bn rahatsız oluyorum tavırlarından bi kadınım ve bazı şeyleri anlayabliyorum de yeterli olur heralde

Kuzenin sonuçta adıyla hitap eder amca baba yarısıdır lütfen ama hemen fesat düşünceye dalmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…