- 15 Ağustos 2016
- 149
- 44
- 13
- Konu Sahibi Delikadinnn
-
Diyecek kelime bulamadığım dakikalar insanın fikri ve zikri diyorum yaBunun adi resmen ensestlik. Kardese ilgi duymaktan farki yok. Sapkinlik. Ne derseniz deyin kan baginiz olan birine boyle duygular besleyen herkes sapiktir.
İnsanların düşüncelerine saygım var ama ölçülü olanlara sapkın olmayanlara. Bize küçüklükten beri kuzen kardeştir denildi aynı şekilde annemin babamlarin aileleri de bu şekilde asilamis onlara. Hayır kuzenimle evlilik neden dusuneyim ki neden yani başka adam mı kalmaDi değişik bi düşünce gerçektenEeee cani kani potansiyel es olarak gorunce tabi insanlar sonuc boyle oluyor...
Malesef ben saygi duyamiyorum o yuzden baska yorum yazmayacagim konuyaİnsanların düşüncelerine saygım var ama ölçülü olanlara sapkın olmayanlara. Bize küçüklükten beri kuzen kardeştir denildi aynı şekilde annemin babamlarin aileleri de bu şekilde asilamis onlara. Hayır kuzenimle evlilik neden dusuneyim ki neden yani başka adam mı kalmaDi değişik bi düşünce gerçekten
bence gerksiz degil kiskanclik sonucta ailede evlenebilecekler diye dusunuluyorsa ha bsskadi ha o. uzak durmasi lazimMerhaba arkadaşlar bu konuda haklımıyım haksız mıyım bilemedim. O yüzden sizden ağır olmayan yorumlar bekliyorum.eşimin amca kızı sorunumuz. Dün bir düğünde birlikteydik eşimin ablası Halasi birde amca kızı vardı çok yakın olarak. Düğünde kız takı takma merasiminde eşimin dibine kadar sokulup kulağına bişeyler fısıldadı.haliyle kızdım. ( kız bekar ve eşime ismiyle hitap ediyor. Ki daha önce bu kızı eşime almak için dusunmusler.) Yani bunda kızmam sizce normal mi? Neymiş ben takı takayim mi diye sormuş. Orda görümcem var eşimin Halasi var onlara sormuyor da geliyor ağzına giriyor.bide eşim gideceği yere bırakmak istedi.sesimi çıkarmadim.bırakınca bir sürü kavga ettik. Amcasinin kiziymis ne olmuş muş muş .benim ki gereksiz kıskançlık mi sizce??
Yok Mahmut değil :) Mahmut demesin canım abi demesi yeterli sonuçta büyük dimi :))
Çok çirkin ya amca kızı bu. Hadi onlar kızı almayı dusunmuş ayıp etmiş sız nıye boyle seyler dusundunuz. Esımın ailesı akraba kızları cok yakın ben bundan mutluluk duyarım. Esımın guvenılır oldugunu dusunurum.Merhaba arkadaşlar bu konuda haklımıyım haksız mıyım bilemedim. O yüzden sizden ağır olmayan yorumlar bekliyorum.eşimin amca kızı sorunumuz. Dün bir düğünde birlikteydik eşimin ablası Halasi birde amca kızı vardı çok yakın olarak. Düğünde kız takı takma merasiminde eşimin dibine kadar sokulup kulağına bişeyler fısıldadı.haliyle kızdım. ( kız bekar ve eşime ismiyle hitap ediyor. Ki daha önce bu kızı eşime almak için dusunmusler.) Yani bunda kızmam sizce normal mi? Neymiş ben takı takayim mi diye sormuş. Orda görümcem var eşimin Halasi var onlara sormuyor da geliyor ağzına giriyor.bide eşim gideceği yere bırakmak istedi.sesimi çıkarmadim.bırakınca bir sürü kavga ettik. Amcasinin kiziymis ne olmuş muş muş .benim ki gereksiz kıskançlık mi sizce??
Evet eşimin birden çok amca kızı hala kızı var gayet samimiler onlara sözüm yok mesafeli samimilik onların ki bende çok severim onları sadece buna karşı tepkiyim gözümün içine baka baka dibine girmesi soracak başka adam mi yok görümceme sorsun dimi yani. O kadar insan varken benim eşimin dibine girmesinde ben art niyet ararım. Ki sizinde dediğiniz gibi hissediyorum ya o kız da var biseylerHanimlar.
Herzaman demiyormuyuz bir kadin hisseder diye ?
Eminim konu sahibinin esinin 1 tane kiz kuzeni yoktur. Neden sadece onu kiskaniyor acaba?
Kadinlar karsidakinin nasil yaklastigini hisseder. Erkeklerde hisseder. Cunku kadin kadinin nasil davrandiginda neler yapmak istedigini anlar, erkeklerde erkeklerin kafasindan gecenleri bilir hisseder. Ama sorun su ki, biz erkeklere, erkeklerde bize innamaz bu hislerimiz konusunda.
Valla kusura bakmayın ama ben mutluluk duymam. Digerleriyle samimi olsun bu kızla olmasın.tabiki bende eşime güvenirim lakin gözümün önünde de kimse kocamın ağzına giremez...Çok çirkin ya amca kızı bu. Hadi onlar kızı almayı dusunmuş ayıp etmiş sız nıye boyle seyler dusundunuz. Esımın ailesı akraba kızları cok yakın ben bundan mutluluk duyarım. Esımın guvenılır oldugunu dusunurum.
Yaptıgınız yanlış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?