Amca kızı

Amca kızı kuzen değil mi ya? Hayır algilayamadim bi an benim kaçırdığım bişey mi var acaba diye gereksiz kıskançlık kusura bakma da kuzen abi niye illa bi fesatlık ariyorsunuz ki. İsmiyle hitap etmiş etsin bende kuzenime Engin diyorum engin bey engin kuzen engin abi mi diyim ki büyükte degil

Kıskançlığınızı yersiz buldum, umarım ileride kuzenlerimin eşleri yersiz kıskançlıklar yapmaz. Kuzenlerime ismiyle hitap ettiğim de var abi dediğim de , çok fazla yakın olduğum da.

ben de yasadım boyle bır durumu aslında ılk suc bana gore sıze amcasının kızını ıstedıklerının soylenmesidir..aynı sekılde nice sonra bana anlattı kv .ama ben anlatmadan kendım hatta annem bıle farkettı. daha nısanlıyız esım tek kalıyor evde .evine davet ettıler bızı .oturduk.kv,yengesı ,kızı .hepımız tam tesekkullu oturuyoruz.amcasının kızı kafasında sadece bone, badısı var ama ıman tahtasına kadar acık .esım benım sert mızaclıdır ama kız bızım yanımızda boyle kıkırdıyor egılıp cay doldurmaya kalkıyor hep nısanlıma dogru hamle yapıyor bana degısık tavır geldı ama amcasın kızıdır ben de amcamın cocukları ıle ıyıyımdır ama edep ıcerısınde tabı.ben hıc ses cıkarmadım tabı nısanlım da ona aynı sekılde kur yapsaydı ısın rengı degısırdı.zaman gectı annem ,yengem de aynısı hıssetmıs.Nişanlım o zaman amcasının evıne gıderdı evde ılk yıgen vardı cok da severdı 2 gunde 1 gıderdı ben de hemen kazan kaynamaya baslıyordu.gercekten kotu bır duygu.amcasının karısı da bır ıkı hamlede bulundu nısan bozulsun dıye hatta kına gecesı olay bıle cıkarttı ama bız ona pabuc vermedık .dedıgım gıbı nısanlımdan yana ona karsı kur yapılsa bu ıslerın sonu kotu olurdu.biz evlendık kızın tavırları duzeldı.yıllar gectıkten sonra kv herseyı anlattı aynen bızım hıssettıklerımız dogruymus.ama ben o zaman olayı nısanlımla kavgaya kıza yonelık hamle yapsaydım hos olmazdı bu kotu bır duruma sokardı bızı.sen esınden emın olduktan sonra evınızın kapısını kapatınca ıkınız kalmalısınız dıger herkes dısarıda .

Eeee cani kani potansiyel es olarak gorunce tabi insanlar sonuc boyle oluyor...
İnsanların düşüncelerine saygım var ama ölçülü olanlara sapkın olmayanlara. Bize küçüklükten beri kuzen kardeştir denildi aynı şekilde annemin babamlarin aileleri de bu şekilde asilamis onlara. Hayır kuzenimle evlilik neden dusuneyim ki neden yani başka adam mı kalmaDi değişik bi düşünce gerçekten

Malesef ben saygi duyamiyorum o yuzden baska yorum yazmayacagim konuya

Eskiden kuzeni eşinize yakıştırdıklarını bildiğiniz için sizde böyle bir önyargı olmuş ama aralarında bir şey olacak olsaydı çoktan olmuştu. Şimdi siz varsınız. Hayatı boş yere birbirinize zorlaştırmayın derim. Kız da eşinizin kulağına "kuzen yakıyosuuun " dememiş kii "ben de takı takayım mı" demiş. Bi de düğün deyince gürültülü çalgılı bir şey geldi aklıma, o gürültüde kulağına söylemese duyulmazdı herhalde.

E yani daha onceden birbirlerine yakistirilmis iki genc...konusurken biraz daha mesafeli olmali...kimm ne derse desin durum bu bence..

bence gerksiz degil kiskanclik sonucta ailede evlenebilecekler diye dusunuluyorsa ha bsskadi ha o. uzak durmasi lazim

Bende amcalarimin ogullariyla çok samimiyim hepsi abim gibi esleri kiskanirmi diye düşünmedim hiç neden çünkü kardeş sayılırız bu saatten sonra yengeler kiskanirmi diye dusunmemmi gerek acaba? Gereksiz yere kuruntu kıskançlık yapipta huzurunuzu bozmayın eşiniz sizinle evli baskasoyla degil

Bizde de bar böyle biri ben görüştürmüyorum evlendikten sonra. Görüşürse ne olacağını biliyor zaten. İstemem öyle şeyler. Herkes kendi yoluna baksın beni de gereksiz kıskançlığa sokmasın

Hanimlar.
Herzaman demiyormuyuz bir kadin hisseder diye ?
Eminim konu sahibinin esinin 1 tane kiz kuzeni yoktur. Neden sadece onu kiskaniyor acaba?
Kadinlar karsidakinin nasil yaklastigini hisseder. Erkeklerde hisseder. Cunku kadin kadinin nasil davrandiginda neler yapmak istedigini anlar, erkeklerde erkeklerin kafasindan gecenleri bilir hisseder. Ama sorun su ki, biz erkeklere, erkeklerde bize innamaz bu hislerimiz konusunda.

Simdi burda sen amcasinin kizini kiskandin diye kiziyorlar sana da durum amca kizini asmis sonucta es olabilir gozuyle bakilmis boyle bir durum varsa gecmuste uzak durmadi getekir sizr saygisizlik yapilmis hem o hem esiniz

Çok çirkin ya amca kızı bu. Hadi onlar kızı almayı dusunmuş ayıp etmiş sız nıye boyle seyler dusundunuz. Esımın ailesı akraba kızları cok yakın ben bundan mutluluk duyarım. Esımın guvenılır oldugunu dusunurum.
Yaptıgınız yanlış

Iyi aferin esegin aklina karpuz kabugu sokmak seninkisi. Kiskansanda belli etme, herhangi biri degilki bu kuzeni. Her zaman goreceginiz insan.

Bennce kiskanligin dogru. Ben bunun icin kavga bile yaptim.konusmuyorz amcasiyla falan hatta.......bi tukenmedi su amca kizlarida....sanki dunyada kiz kalmamis gibi burnunun dibindeki ,ayrica kan bagi olan kizi kendine gelin yapicaklar...sihirlilambacini, post: 47922070, member: 730523"]Merhaba arkadaşlar bu konuda haklımıyım haksız mıyım bilemedim. O yüzden sizden ağır olmayan yorumlar bekliyorum. eşimin amca kızı sorunumuz. Dün bir düğünde birlikteydik eşimin ablası Halasi birde amca kızı vardı çok yakın olarak. Düğünde kız takı takma merasiminde eşimin dibine kadar sokulup kulağına bişeyler fısıldadı.haliyle kızdım. ( kız bekar ve eşime ismiyle hitap ediyor. Ki daha önce bu kızı eşime almak için dusunmusler.) Yani bunda kızmam sizce normal mi? Neymiş ben takı takayim mi diye sormuş. Orda görümcem var eşimin Halasi var onlara sormuyor da geliyor ağzına giriyor.bide eşim gideceği yere bırakmak istedi.sesimi çıkarmadim.bırakınca bir sürü kavga ettik. Amcasinin kiziymis ne olmuş muş muş .benim ki gereksiz kıskançlık mi sizce??[/QUOTE]

Evet eşimin birden çok amca kızı hala kızı var gayet samimiler onlara sözüm yok mesafeli samimilik onların ki bende çok severim onları sadece buna karşı tepkiyim gözümün içine baka baka dibine girmesi soracak başka adam mi yok görümceme sorsun dimi yani. O kadar insan varken benim eşimin dibine girmesinde ben art niyet ararım. Ki sizinde dediğiniz gibi hissediyorum ya o kız da var biseyler

Valla kusura bakmayın ama ben mutluluk duymam. Digerleriyle samimi olsun bu kızla olmasın.tabiki bende eşime güvenirim lakin gözümün önünde de kimse kocamın ağzına giremez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…