Amca kızı

amcakızını kıskanmam açıkcası. bana yersiz gelir akraba kıskançlıkları. kıskanmam için eskiden sevgili olmaları gerekli. Yoksa farketmem bile yakınlığı çünkü akraba.

Yani bende kapalı biriyim böyle şeylere dikkat ederim.ya o biraz dikkatsiz ya ben çok dikkatliyım bilemiyorum.bana göre yanlış. İşte bana aynı şey olsaydı oda kızardı.ama şimdi ben kızdigim için bana kızıyor.

amcakızını kıskanmam açıkcası. bana yersiz gelir akraba kıskançlıkları. kıskanmam için eskiden sevgili olmaları gerekli. Yoksa farketmem bile yakınlığı çünkü akraba.
Akrabası evet ama nikah dusmesi gerçeğini değiştirmez. Ben nasıl bazı şeylere dikkat ediyorsam karşımdaki de dikkat etmeli.

Öyle bi niyeti olmadığı için kızıyodur sende zaten kıza sinirlenip eşine patlıyosun:) bende öyleyim bazen dşüyorun bu hataya ama eşim beni tanıdığı için mesafesini koyar. Seninkide koysun ya saçma yani kızın hareketleri evli olsa kocasının yanında yapablirmiydi onları bekar sonuçta aklı kalmıştır belki pis kız

Bu kuzenler hic aradan cikmaz zaten hic. Nefret ediyorum su kiz kuzenlerden. Benim esiminde var oyle bir teyze kiz. Kv onu istiyomus onceden. Benle evlendi esim bizim dugunde almis esimi 2 saat konusuyor. Bende burnundan getirdim ama asil benim burnumdan geldi.
Neymis duugn sonrasi yemege nereye gidilecekmis.
Esimde dugun resimleri cekilirken gelmis soruyor. Kızdım bir ton. Siz karar vermissiniz bana ne soruyorsun. En bastan diyemedinmi esime bir sorayim bakayim o yemege gitmek istiyormu istemiyormu diye.

Becme sonuna akdar hakkisin. Kesinlikle taviz vermem hic bitmezler zaten bu teyze kizlari amca kizlari vs.
Adamlar evlenicne aile kizlarinca kiymete biniyorlar. burunlarinin dibine dibine girmeye merakli oluyorlar. Ama biz oldumu. Bi yazismaya bile ne yazisiyosun kimle yazisiyon olur.

amca çocuğu neden kardeş olsun yahu kulağına eğilip konuşması asla doğru değil..Siz aynı şeyi bi adama yapsanız ne hisseder

Aynen katılıyorum. Daha eve çağırmami bekliyor kal dememi bekliyor. Çok bekler milletin içinde ağzına girdi adamın daha eve çağırsam erken doğum yaparım herhalde sinirden

Aynen katılıyorum. Daha eve çağırmami bekliyor kal dememi bekliyor. Çok bekler milletin içinde ağzına girdi adamın daha eve çağırsam erken doğum yaparım herhalde sinirden
Valla ben omadar sevmiyorum ki. Esim yan yana geldiklerinini bile bana demeye cekiniyor.
Heleki biri ile yanyana geldimi cildiriyorum ama yanyana gelmekten hic cekinmiyor. Beni sinir ediyor. Komsu kizimiz var birde oyle birtane. Neden uzak duracakmis bir kotulugu olamismismis da mis mis kiymis.
Iyy nefret ediyorum

Abi diyebilir mesela....

Ayrica ne kardesi ya.. ne geliyorsa basimiza bu kardestir diyip kuzenlerden ve kanki ayagina yatan karsi cinslerden geliyor basimiza .
Aynen abi desin. Ne kardeşi ya nikah düşüyor ise kardes falan değil.ki biz kötü düşünmedikce karşıdaki bunun için elinden geleni yapiyor

Amca ne demek ?
Baba yarisi
Kuzen ne demek
Kardes yarisi ...
Normal insan kardesine yan gozle bakar mi ?
Bakarsa sapiktir bana gore ..
Dunyada hic insan kalmamis gibi akraba evliligi nedir ?
Sapkinlik..Net!
Nikah duser dusmez .
Dusse ne olur sanki
Insan akrabasiyla evlenir mi ya ?

Nikah düşerse kardeş demek değildlir bunun sınırlarını bilmek gerekir. Ben ne gördüm kuzenim kardeş gibidir deyip sonra halt yiyenler. Yok öyle bir dünya. Allah nikah düşüyor diyorsa demek ki birbirine meyyalik olabilir kimse kardeşimdir diyip saçma saçma hareketler yapmasın. Sen haklısın bence arkadaşım. Dibine düşmesin oda dikkat etsin ayağını denk alsın. Zaten yok kardeşim gibi deyip iyice yakınlaşınca sonra istenmedik sonuçlara varıyor. Benim zannımca böyleleri daha tehlikeli nihayetinde kardeş ayağı altında bir çok şey yapana şahit olmuş insanım..

Valla size curukler gelmis olabilir
Kuzen benim icin kardestir ...
Iki dunya bi araya gelse
Dunyada hic erkek kalmasa
Yine kardesimdir ..

Niye abi desin ya. Ben de öyle bariz yaş farkı yoksa abi abla demem.Herkes sizin gibi olmak zorunda değil. Fesat düşünmeye gerek yok.

Valla size curukler gelmis olabilir
Kuzen benim icin kardestir ...
Iki dunya bi araya gelse
Dunyada hic erkek kalmasa
Yine kardesimdir ..
Bak bunu sen düşünüyorsun ama herkesin kalbi bir değil. Karşındakininde öyle düşündüğünü sanırsın farklı bakar sana. Hele şu zamanımızda kendi öz kardeşine farklı bakanlar varken birde nikah düşene...
Ya benim en çok kızdığım önce kardeşim kardeşim derler sonrada hop evlenmişler birde bunu başka şekilde yakılaşanları biliyorum ben birlikte olanları..
Kardeş deyip yakınlaşıyorlar, yakınlaştıkça artık farklı boyutlara gidiyor. Ben daha tehlikeli görüyorum en azından çevremde gördüklerim şahit olduklarım için.
Ben hiç bir kuzenime kardeşim demedim ve hep mesafeli davrandım. Çünkü bu konular benim için hassas ve gördükçe çevremde iğrendiğim konular olduğu için kuzenlerime çok mesafeliyim ve şahsen sevgilim veya eşim kuzeniyle kardeş gibi yakınlaşırsa da kıskanırım. Bana kardeş deme o senin kardeşin değil derim. Şeytan işte kardeş diye başlar kim bilir neler olur sonuçta nikah düşüyor ve herkesin kalbi başka nefsi başka. Hasta kalpler var maalesef..

Hayir cokta yerinde. Ben olsam saclarini tek tek yolardim.
Gidicegi yere biraktimi yani esin? Bas basa degillerdi degilmi arabada??

Bunun adi resmen ensestlik. Kardese ilgi duymaktan farki yok. Sapkinlik. Ne derseniz deyin kan baginiz olan birine boyle duygular besleyen herkes sapiktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…