- Konu Sahibi Delikadinnn
-
Sen aldatilan kadına bence affet diye yorum yapan üye değil misin =) ne çelişkili bi insansın .Ben kıskanınca beynime oksijen gitmiyorkıskanırdım sen izin vermissin birakmasina ben onuda yapmazdım istedigi kadar kuzen olsun bi kere gıcık aldım mı tamam :)
Allah hepimizden razı olsunHay Allah razı olsun canım ya
Cocugu aldıracam diyodu ama dogursamda bakamam dedi bende bi kereligine sans ver dedim celiskili falan degilim o cocugu dusundum sadece acık ve Net !Sen aldatilan kadına bence affet diye yorum yapan üye değil misin =) ne çelişkili bi insansın .
AldatSa da affedersin zaten o kadar kriz çıkarma kendine zarar =)
Evet bende yakistirildim ve gayet te o kisilere karşı mesafeliyim. Ki birde karısının yanında asla öyle bir yakınlık söz konusu değil benim içi. Tabiki konuşsun ama mesafeli kız yılışıyor resmen.Zamanında yakıştırmışlardır ne var bunda ? Size kimseyi yakıştırmadılar mı bekarken ? İkiside istese evlenirlerdi zaten. Belki kız istemedi ? Bütün kızlar eşinizin peşinde değil,gerçekten :)
İster yamuk olsun ister dikdörtgen ama böyle bir durumda emin ol kıskanırdın burda bi arkadas yazmış ya kadınlar hisseder işte hissedince bişeyler bal gibi kıskanırsınValla kimsenin benim yamuk kocam içim olmediginin bilincinde olurdum eger mankenle filan evli degilsem.O yüzden gereksiz kıskançlık yapmazdim.
Zaten çok sesiz kaldığım söylenemezAsla gereksiz diyenler olmuş git onu al diye bagir anlasın inan erkekler böyle surundurulmek istiyorlar sakin sessiz kalma pis amca kızı seni!!
O anda öfke kontrolü sağlanamadı malesef ki canım. Bi anda kendimi tartışmanın içinde buldum.Benim nisanliminda 2. Veya 3. Dereceden bi kuzeni var. akraba olduklarini bilmeden konusmuslar hatta. Daha sonra ogrenmisler ve ikiside bacimsin gardasimsin demisler. Simdi o kiz benimkinin icine icine girip biseyler dese bende kiskanirim. Ama yapman gereken olay cikartmamak. Benim yuzumun sekli degismis ben farkinda degilim. Onlardan ayrilinca rahatsiz mi oldun dedi evet dedim bende hemen degistirdim konuyu dedi. Esin zaten anlicaktir rahatsiz oldugunu soylersen. Ama kavga edilcek bi durum degil
Boğaz mi istanbulla çok uzagim malesefUfff gidin kendinizi boğaz köprüsünden attın.
Amca kızı ya Kuzen ya Kuzen...
Fikir almak için konu acmissin herkese itiraz ediyorsun ?Boğaz mi istanbulla çok uzagim malesefarkadaşım kuzen diye ağzına girmesine gerek yok. Sonuc olarak geçmişte kuzen dinlemeyip yakistirilmislar.neden sadece bu kız birde bunu düşünmek lazım neden diğer Kuzenler değilde bu kuzen bilmem anlatabildim mi
Boğaz mi istanbulla çok uzagim malesefarkadaşım kuzen diye ağzına girmesine gerek yok. Sonuc olarak geçmişte kuzen dinlemeyip yakistirilmislar.neden sadece bu kız birde bunu düşünmek lazım neden diğer Kuzenler değilde bu kuzen bilmem anlatabildim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?