Amca kızı

Eşiniz hödükmüş.
Madem "kızı daha önce ona düşünme" gibi bir durum var ortada,
eşiniz sizin konudan rahatsız olabilme ihtimalinize karşı, kendisinin uzak durması gerekirdi.
Kızlara da ben hayret ediyorum artık, akraba olsun ne olursa olsun.
Böyle bir geçmişte konusu geçmiş durum varken, ne diye huzursuz edici davranışlarda bulunurlar.

Ben kıskanınca beynime oksijen gitmiyor kıskanırdım sen izin vermissin birakmasina ben onuda yapmazdım istedigi kadar kuzen olsun bi kere gıcık aldım mı tamam :)

1.Ya bu zamanda kuzen muzen arkadaş komşu hiç kimseye guvenmem
2.kocanin belki baştan art niyeti olmayabilir ama amca kızı dibine dibine girerken adamın nefsi kayabilir
3. Bu kız edepli amca kızı olsaydı hem Cilveli Cilveli eşine yaklasmazdi bilhassa sen yanindayken biraz edep yahu
Sende çaktırmadan gözlerin üzerlerinde olsun.
Bu bdv. Bölümüne girdiğim herzaman bunun gibi konular okuyoruz aldatmalar felan hiç komşu akraba demeden aman dikkat

Valla kimsenin benim yamuk kocam içim olmediginin bilincinde olurdum eger mankenle filan evli degilsem.O yüzden gereksiz kıskançlık yapmazdim.

Ben kıskanınca beynime oksijen gitmiyor kıskanırdım sen izin vermissin birakmasina ben onuda yapmazdım istedigi kadar kuzen olsun bi kere gıcık aldım mı tamam :)
Sen aldatilan kadına bence affet diye yorum yapan üye değil misin =) ne çelişkili bi insansın .
AldatSa da affedersin zaten o kadar kriz çıkarma kendine zarar =)

ya arkadaş kızı önceden düşünmüşler... ortada bi niyetlenme olmuş... niye hala bu yakınlık anlamıyorum ben kıskanırdım sonuçta küçük bir kız değil bu yani

Hay Allah razı olsun canım ya
Allah hepimizden razı olsun
arkadaşın yorumu hoşunuza gidince hemen etmişsiniz dua
şaka bi yana kuzenden kıskanmam ama böyle mimli kuzenden bende rahatsız olabilirim
ama kıza değil eşime çok kızarım.. izin vermeyecek o kadar
benim muhattabım eşim

Zamanında yakıştırmışlardır ne var bunda ? Size kimseyi yakıştırmadılar mı bekarken ? İkiside istese evlenirlerdi zaten. Belki kız istemedi ? Bütün kızlar eşinizin peşinde değil,gerçekten :)

Sen aldatilan kadına bence affet diye yorum yapan üye değil misin =) ne çelişkili bi insansın .
AldatSa da affedersin zaten o kadar kriz çıkarma kendine zarar =)
Cocugu aldıracam diyodu ama dogursamda bakamam dedi bende bi kereligine sans ver dedim celiskili falan degilim o cocugu dusundum sadece acık ve Net !

Esınızın aklına soktugunuzu farkedın.. Sureklı amca kızı asagı amca kızı yukarı dıye dıye.. Acaba bı ılgısı mı var dıye algı olusturup, Dusunmesıne bile sebep olmayın..

Evet bende yakistirildim ve gayet te o kisilere karşı mesafeliyim. Ki birde karısının yanında asla öyle bir yakınlık söz konusu değil benim içi. Tabiki konuşsun ama mesafeli kız yılışıyor resmen.

Valla kimsenin benim yamuk kocam içim olmediginin bilincinde olurdum eger mankenle filan evli degilsem.O yüzden gereksiz kıskançlık yapmazdim.
İster yamuk olsun ister dikdörtgen ama böyle bir durumda emin ol kıskanırdın burda bi arkadas yazmış ya kadınlar hisseder işte hissedince bişeyler bal gibi kıskanırsın

Benim nisanliminda 2. Veya 3. Dereceden bi kuzeni var. akraba olduklarini bilmeden konusmuslar hatta. Daha sonra ogrenmisler ve ikiside bacimsin gardasimsin demisler. Simdi o kiz benimkinin icine icine girip biseyler dese bende kiskanirim. Ama yapman gereken olay cikartmamak. Benim yuzumun sekli degismis ben farkinda degilim. Onlardan ayrilinca rahatsiz mi oldun dedi evet dedim bende hemen degistirdim konuyu dedi. Esin zaten anlicaktir rahatsiz oldugunu soylersen. Ama kavga edilcek bi durum degil

Ufff gidin kendinizi boğaz köprüsünden attın.
Amca kızı ya Kuzen ya Kuzen...

O anda öfke kontrolü sağlanamadı malesef ki canım. Bi anda kendimi tartışmanın içinde buldum.

bence gereksiz bi kıskançlık. adam sizle evli. kız da yakın akrabası. böyle olmaları, eve bırakması vs gayet normal.

Ufff gidin kendinizi boğaz köprüsünden attın.
Amca kızı ya Kuzen ya Kuzen...
Boğaz mi istanbulla çok uzagim malesef arkadaşım kuzen diye ağzına girmesine gerek yok. Sonuc olarak geçmişte kuzen dinlemeyip yakistirilmislar.neden sadece bu kız birde bunu düşünmek lazım neden diğer Kuzenler değilde bu kuzen bilmem anlatabildim mi

Fikir almak için konu acmissin herkese itiraz ediyorsun ?

O zaman yakıştıranlarda Boğaz köprüsünden atlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…