- 6 Ocak 2012
- 10.356
- 9.246
- 198
- Konu Sahibi Delikadinnn
-
Boğaz mi istanbulla çok uzagim malesefarkadaşım kuzen diye ağzına girmesine gerek yok. Sonuc olarak geçmişte kuzen dinlemeyip yakistirilmislar.neden sadece bu kız birde bunu düşünmek lazım neden diğer Kuzenler değilde bu kuzen bilmem anlatabildim mi
İtiraz değil ki böyle bir durumda gerçekten kıskanmazmisin yani eğer öyle ise tabiki görüşlerinize saygım varFikir almak için konu acmissin herkese itiraz ediyorsun ?
Kıskanmam diyorum emin ol kiskanirsin diye yorum yapıyorsunİtiraz değil ki böyle bir durumda gerçekten kıskanmazmisin yani eğer öyle ise tabiki görüşlerinize saygım var
Var canım nur topu gibi bir kızım olacak.neden zihniyetimde ne var anlayamadimAyrıca umarım çocuğunuz yoktur... zihniyetiniz çocuk yetiştirmeye müsait değil.
Peki saygı duyuyorum...Kıskanmam diyorum emin ol kiskanirsin diye yorum yapıyorsun
Tam da bundan bahsediyorum bende.göz göre göre bunu yapıyorsa art niyet ararım yani sanki inadına yapıyor.daha evime davet edecekmisim kalacakmış daha cook bekler ki gelirse de mutlaka bi tartışma çıkarBen gereksiz bulmadım kıskançlığı. Daha önce eşinle evlendirmek istenilen kız amca kızı da olsa -yani bana göre kardeştir ama onlara göre öyle değilmiş ki düşünmüşler- bir kadın. Birbirlerine yapılmaya çalışılmışlar, bir şey yaşamamış olsalar da eski sevgili gibi farzedebilirim. Muhtemelen senin daha önce olan durumu bildiğini biliyor. Evlendirilmek istenen iki insan, başkalarıyla evlendikten sonra aynı samimiyette bulunamaz bana göre. Mesafeli olmalılar. Birinin diğerinde gözü olmasa dahi amca kızının eşine samimiyet göstermesi bence senin mideni bulandırmak için yapılıyor. Eşin onun samimiyetine iyi niyet gösteriyorsa bu da mide bulandırıcı. Arada resmiyet olmalı. Ben de rahatsız olurdum ve ben de tatsızlık yaşardım.
Bende takı takayım mı nasıl bir soru oraya kadar gelmiş yanında takı varsa takmak içindir zaten. Ben de sizin gibi düşünürdüm. malum bu devirde kimseye güven olmuyor . Ama eşinizle aranızı bozmayın tartışıp . Unutmayın Hamilesiniz ve duygularınızı normal bir insana göre daha yoğun yasıyorsunuz.Merhaba arkadaşlar bu konuda haklımıyım haksız mıyım bilemedim. O yüzden sizden ağır olmayan yorumlar bekliyorum.eşimin amca kızı sorunumuz. Dün bir düğünde birlikteydik eşimin ablası Halasi birde amca kızı vardı çok yakın olarak. Düğünde kız takı takma merasiminde eşimin dibine kadar sokulup kulağına bişeyler fısıldadı.haliyle kızdım. ( kız bekar ve eşime ismiyle hitap ediyor. Ki daha önce bu kızı eşime almak için dusunmusler.) Yani bunda kızmam sizce normal mi? Neymiş ben takı takayim mi diye sormuş. Orda görümcem var eşimin Halasi var onlara sormuyor da geliyor ağzına giriyor.bide eşim gideceği yere bırakmak istedi.sesimi çıkarmadim.bırakınca bir sürü kavga ettik. Amcasinin kiziymis ne olmuş muş muş .benim ki gereksiz kıskançlık mi sizce??
Aynen duygularıma öfkeme hakim olamıyorum. Sakın karşılayamıyorum. Bende onun anlamıyorum elinde bir takı getirmissen bunu sormana ne lüzum var dimi tak yaniBende takı takayım mı nasıl bir soru oraya kadar gelmiş yanında takı varsa takmak içindir zaten. Ben de sizin gibi düşünürdüm. malum bu devirde kimseye güven olmuyor . Ama eşinizle aranızı bozmayın tartışıp . Unutmayın Hamilesiniz ve duygularınızı normal bir insana göre daha yoğun yasıyorsunuz.
Yani... Ya bir de şöyle bir durum var . Burda herkes kardeş onlar ,onlari evlendiren zihniyetlere laf etmiş . Geçen gün burada bir konu vardı yine eskiye giderseniz görürsünüz kuzeniyle evlendirilcekti kız istemediğini ama artık iyi anlastiklarini felan söylemişti yani bu tip şeyler Herkes akraba evliliği olmaz evlenme felan dedi sonra kız karşı geldi konusu kapatıldi. Kızın kafası hala boşsa ona normal geliyor abi gözüyle bakıyor olamayabilir . Bundan emin olamazsiniz mesafeyi korumakta fayda varAynen duygularıma öfkeme hakim olamıyorum. Sakın karşılayamıyorum. Bende onun anlamıyorum elinde bir takı getirmissen bunu sormana ne lüzum var dimi tak yani
Yok artıkSizdeki durum hastalık boyutunda kıskançlık bence. kim ne derse desin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?