yaa hala varmı böyle sapık şeyler, doğacak çocuğa yazık, akraba evliliği çok tehlikeli.
Mrb arkadaşlar kendimi çok kötü hissediyorum... Amcam beni oğluna istiyor hemde büyük bir ısrarla ama ben onu istemiyorum çünkü ona aşık değilim çocukluğumuz beraber oyunlar oynayarak geçti o nedenle duyunca şok oldum resmen o benden 4 yaş büyükhem ben okul okuyorum ve daha öncede bahsettiğim gibi aşk acısı çekiyorum.onun acısı henüz dinmemişken hayatımda başka birini asla düşünemem. Çok şükür ailem arkamda. Bu meseleyi kimsenin kalbi kırılmadan nasıl çözeceğiz lütfen yardım edin çaresizim (
canım bırak kırılsın! kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz kızmı kalmamış dünyada kardeşi kardeşe istiyor.
Gerekirse ailece iliskinizi kesin. Kuzen demek kardes gibi buyumek demek. Boyle sapik zihniyetlerden nefret ediyorum.
Babanız hiç uzatmadan hayır diyecek, sizi hiç karıştırmayacak bu işe.
Bu kadar yakın akrabalıkta böyle bir durumu uygun bulmadığını söyleyecek.
Bu açıklamadan sonra kırılmak isteyen kırılsın.
Eğer kuzen evliliğine ters bakmanızı değil de okulunuzu sürerse öne, evlilik düşünmüyor derse okul bitince aynı teklifle gelebilirler.
Gönlünüzün olmadığı söylenirse yine ısrarcı olabilirler.
Düşünceler net belirtilmeli.
Akraba evliliği istemiyoruz derse babanız noktayı koymuş olur.
Ailen arkandaysa korkma canım, baban gereken cevabı verecektir kardeşine.. Bu yüzyılda böyle şey nasıl olur diye düşünüyoruz ama o kadar çok ki, benim o kadar çok amca çocuğu, dayı oğlu, teyze kızı ile evlenen tanıdığım arkadaşım var ki.. Ne şanstır ki hiç sorunlu çocuk olduğunu görmedim bu tanıdıklarımın içinde, ama var olanlar epey fazla Türkiye'de.. Asla taviz verme canım, hem çarpık bir ilişki hem de sevmediğin kişi, asla oluru yok..
Aileniz arkanızdaysa sıkıntı yapacak bir durum yok.
Ama ben en çok şeye üzüldum artık siz amca oğlum diyerek rahatça evine gidemeyeceksiniz ileride ayrı ayrı yuvalar kurduğunuzda biraraya gelip rahatlıkla vakit geçiremeyeceksiniz.Amcanızı tebrik etmek lazım aileye gayrılık soktuğu için.
Henüz yaşınız küçük, okuyorsunuzda, üstelik babanızın amcası bile olsa akraba sonuçta, aileniz madem arkanızda, siz istemediğinizi, okumak istediğinizi ailenize söylemişsinizdir mutlaka, bırakın gerisini aileniz halletsin, siz karşı tarafla konuşup yüz göz olmayın bu konuda.
annemde aynen bunu söylüyor bana biz hallederiz sen karışma diye sanırım biraz büyüklerimin sözünü dinlemeliyim...
Aklın yolu birbüyüklerini dinle zararlı çıkmazsın, gençsin karşındakine neyi nasıl söyleyeceğini bilemeyebilirsin,durum iyice karışır. Sen okuluna git, günlük yaşamına devam et, ailen ne yapacağını bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?