Amcam beni ısrarla oğluna istiyor :(

Ne bu yahu?
Hangi devirde, hangi zamanda yaşıyoruz?
Madem ailen de, sen de taraftar değilsin.
Ee sorun nerde?
Siz istemediğiniz halde amcanlar gelip zorla seni alacak değiller ya?
Kaçırmasından filan mı korkuyorsun, yapma böyle...
Ailen de kestirip atsın, ne yani bu kuzeninle mi evleneceksin?
Daha neler...
Ne sapkın insanlar var...

Ne kadar sorumsuz düşüncesiz bir aileymiş böyle bunlar,hangi devirde yaşıyoruz artık..
Baban halletsin bu konuyu,sen hiç karışma,baktınız hala ısrar ediyorlar gözlerini korkutun şikayet edeceğiz diye..

yok yok kaçırma gibi bir olamaz zaten ben öyle onların bu davranışlarına çok bozuldum

birde onlar bana: kızlar bu konuya karışmaz sen karışma biz babana söyleyeceğiz diyorlar, benim düşüncelerime önem vermiyorlar, sanki beni değil babamı isteyecekler tövbe tövbe sinirimi bozuyorlar yahu...

o çok kötü bir durum.Ben de yaşadım benim kendi amcamın oğlu 16 yaşımda ilk kez gördüm farklı şehirdeler bize geldiler.İkinci seferde bakışları değişti ben de dedim yeni tanıştık ondan.sonra aramaya başladı amcam nasıl yengem nasıl falan.4 ay sonra bir gün aradı nasılsın iyimisin iyiyim dedim sen nasılsın tuğba sana bişey söyleyecem" ben senden hoşlanıyorum" ben şok oldum ben senin kuzeneninim nasıl bana o gözle bakarsın.Ben ciddiyim evlilik düşünüyorum falan.Bir daha arama dedim.Tamam dedi ama amcama da söylemiş geldi amcam söyledi kabus gibydi ben istemediğimi söyledim çok üstelemeden kapandı konu çok şükür.

birde onlar bana: kızlar bu konuya karışmaz sen karışma biz babana söyleyeceğiz diyorlar, benim düşüncelerime önem vermiyorlar, sanki beni değil babamı isteyecekler tövbe tövbe sinirimi bozuyorlar yahu...

Bak kadına verdikleri değerin en açık göstergesi bu işte,bu insanlardan ne evliliği beklenirki ileride..

oh ne güzel sen kurtulmuşsun darısı benim başıma bende bir an önce kurtulurum dillerinden inşallah...

Bak kadına verdikleri değerin en açık göstergesi bu işte,bu insanlardan ne evliliği beklenirki ileride..

evet ya ben buna tek kelimeyle cahillik diyorum. Hem kız isterler hemde kızın ne düşündüğüne önem vermezler. Zaten benim öyle insanlarla bir araya gelmem mümkün değil

oh ne güzel sen kurtulmuşsun darısı benim başıma bende bir an önce kurtulurum dillerinden inşallah...

evet canım kurtuldum o da evlendi ben de evlendim.senin işin daha zor sen karışma falan diyorlarmış.Allah yardımcın olsun akraba ile evlilik kardeş ile evlilik gibi geliyor bana.Zorla güzellik olmaz sen istemeyince zorla mı verecekler seni ona

ailem beni destekliyor çok şükür zorla verilme gibi bir durum yok

aynı konu benim kız kardeşim başındada vardı annesi babası ayılıp bayılıyod.yıllardır neden olmuyo neden olmuyo... en sonunda bacıma dedimki bak çocukla bir çay iç biraz sert takıl sinirliyim felan de.oda aynen öyle yaptı çocuk tırsmış ilaç felan kullanıyormusun demiş vs.nitekim olmadı yani bahanede hazır oldu biz anlaşamayız:)

benden soğumaları için aklıma ne geldiyse yaptım ama anlamıyorlar işte kafaları kalın...

Aman Allah korusun.

Ben de kuzenlerimi kardeşim olarak görüyorum ne demek evlilik :26:

Canım iyi ki ailen arkanda onlar uygun bir dille anlatmasını bilirler sen boşver.

Aman Allah korusun.

Ben de kuzenlerimi kardeşim olarak görüyorum ne demek evlilik :26:

Canım iyi ki ailen arkanda onlar uygun bir dille anlatmasını bilirler sen boşver.

zaten bende yatıp kalkıp Allaha şükrediyorum arkamda oldukları için. ya ailem zorla verseydi düşüncesi bile dehşete düşürüyor

zaten bende yatıp kalkıp Allaha şükrediyorum arkamda oldukları için. ya ailem zorla verseydi düşüncesi bile dehşete düşürüyor

O halde neden endişeleniyorsun ve panik halindesin canım?
İstemiyorsan istemiyorum diyeceksin, bitti.

İstedikleri kadar laftan anlamasınlar, kaçıracak halleri yok seni.

Yok değil mi:26:

O halde neden endişeleniyorsun ve panik halindesin canım?
İstemiyorsan istemiyorum diyeceksin, bitti.

İstedikleri kadar laftan anlamasınlar, kaçıracak halleri yok seni.

Yok değil mi:26:

yok yok merak etme öyle birşeye cesaret edemez. Benim anlamadığım bu ısrarları niye etrafta onu isteyen kızlarda var ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…