Amcam beni ısrarla oğluna istiyor :(

birde utanmadan kendisi demiş gidin onu bana isteyin diye vallahi billahi ailem arkamda olmasaydı kendimi asardım heralde

ay yok böyle insanlar için asardım filan deme hiç kimseden önemli değilsin sallayın başınızdan gitsin .kızsın,küssün,kırılsın,konuşmasın insanlar hiç yerlerini bilmiyorlar nasıl zihniyettir bu ya

ama duyunca yemin ederim başımdan aşağı kaynar sular döküldü sanki. Sinirden ne yapacağımı bilemedim, utanmaz birde süslenip etrafımda dolanıp duruyor çileden çıkıyorum vallahi...!

Gerçekten bende şaşıyorum böyle işlere, aklına getirmesi bile kötüyken sanki kız kalmamış gibi ısrar ediyor bir de, ben kuzenlerimi kardeşten farklı görmedim hiç bir zaman, bir de akraba kızlarına asılan zihniyetleri kınıyorum ve sapıkça buluyorum, insan birlikte büyüdüğü birine aşık olabilir mi? aklım almıyor..

ailen arkadaysa neden dert ediyorsun ki? araba mı alacaklar kendilerine hatır gönül işi olsun bu. bunun için de kırılacaklarsa kendileri bilir. bence düşünecek bir konu değil.

evet ya benimde aklım almıyor insan beraber büyüdüğü kardeş dediği birine aşık olur mu... Birde kızkardeşi bana gelinimiz diyor anneme dedim eğer birdaha bu lafı bana söylerse yemin ederim onun saçını başını yolacağım diye, saygısız bir insanda değilim beni son noktaya onlar getiriyorlar !

kırılan kırılsın saçmalığa bak ya, bu kuzen denen şahısta baba ne yapıyorsun demiyo mu ya
tamam amcan geri kafalıda kuzende de mi ışık yok
herhalde yok çünkü öyle olsa amcan zaten cesaret edemezdi seni istemeye

hala böyle geri düşünen insanlar olması ne kadar üzücü. Akraba evliliğine şiddetle karşıyım. Yazık. Karşısındaki kişileri hiç mi düşünmezler.

çocuk dahada geri kafalı çünkü o istiyormuş zaten

Westermarck etkisi diye aratın, biyolojide bile yeri var... Beraber büyüyen insanlar arasında cinsel istek azalır. Bu genlerin sağlıklı karışması ve sağlıksız çekinik genlerin bir sonraki kuşağa geçmemesi için doğanın koyduğu bir önlemdir. Hayvanlarda da gözlemlenir. Bu yüzden beraber büyüyen insanlar birbirini kardeş gibi görür, babalar ve anneler çocuklarına yan gözle bakmaz, vs. Çin'de ve İsrail'de çocuk kamplarında beraber büyüyen çocukların kendi aralarında aşık olup evlenmediği, evlense bile yürütemediği ispatlanmıştır. Bu tarz evlilikleri doğa bile engellemişken 21. yüzyılda hala insanların ısrarla çocuklarını akraba evliliği yapmaya zorlamasını anlayamıyorum... Hele senin kuzenin nasıl yan gözle bakabilmiş sana, çok şaşırdım... Sakın kimseyi kırarım incitirim diye düşünme, gerekirse şehir değiştirin ailecek rahatsız ederlerse, hiçbir şey senin geleceğin ve mutluluğundan önemli değil, kim kırılırsa kırılsın...

evet çok haklısınız zaten istanbula taşınma gibi bir ihtimalimiz var gitsem birdaha dönmem heralde

birde utanmadan kendisi demiş gidin onu bana isteyin diye vallahi billahi ailem arkamda olmasaydı kendimi asardım heralde

Yuh! Niye asiyosun kendini? Biraz abartmamis misin? Herkesin dusuncesi anlayisi farklidir. Bize ters geliyor akraba evliligi ama amcan oyle dusunmemis istemis. Siz de olmaz demissiniz, ailen de destek olmus. Ee??? Ne var daha uzatilacak?

Yuh! Niye asiyosun kendini? Biraz abartmamis misin? Herkesin dusuncesi anlayisi farklidir. Bize ters geliyor akraba evliligi ama amcan oyle dusunmemis istemis. Siz de olmaz demissiniz, ailen de destek olmus. Ee??? Ne var daha uzatilacak?

peki ya ailem arkamda olmasaydı kardeş gibi büyüdüğüm kişiye verseydiler valla benim için düşünmesi bile kötü. Ayrıca onlar peşimi bırakmıyorlar yani ben konuyu kapatmak istiyorum onlar uzatıyor

Uzulme canim bosver ailen seni destekliyormus zaten onlar gerekli cevabi verirler zaten,merak etme kuzeninde bir sure sonra yikilip pes edecek,bende bekarim babamdan beni isteyen birisi var tam 2 yildir istiyor ve her seferinde red cevabi aliyor,babam kizim bosver kafana takma diyor nasilsa gunun birinde bikip usanacak diyor o yuzden hic kafana takma derim.

Ya oyle olmasaydi diye dusunmek biraz sacma degil mi sence de canim? Kendini uzmekten baska bi sey getirmez. Onlar da kapatir merak etme. Hic kimse vazgecilmez degildir onlar da vazgecer. Ama bence bu surecte kirmamaya calisarak aciklama falan yapma umit verdigini dusunecekler. Sert bir sekilde uyar karsina ayni seyler cikarsa. Kalp kirmadan uzaklastiramazsin.

sorma evleri tam bizim evin yanında gidip geliyorlar balkondan gözetliyorlar bıktım ben ama ya, inşallah dediğin gibi vazgeçerler...

zaten arkadaşlar işin akrabalık boyutunu söylemişler de ben en çok genç bir çocuğun "gidin onu istetin bana" lafına takıldım.. yuh be oğlum yıl olmuş 2013 hala başkalarını gönderiyor kendi işi için.. yanında yarım kilo da pirzola verelim deseymiş aileniz.. akrabalık kısmını geçtim, hiç tanımıyor bile olsanız Allah saklasın böyle tiplerden!

kendisi çekingen olduğu için ailesini göndermiş sanki etrafında başka kız yokmuş gibi. Zaten öyle çekingenlerden korkmak lazım ben bunu anladım...

sen tepkini göstermişsin madem gerisi ailene düşüyor..
uygun bi dille olmayacağını anlatırlar annen baban..
büyükler bilir aadabıyla anlatmayı arkandalarmış zaten içini ferah tut..

sen tepkini göstermişsin madem gerisi ailene düşüyor..
uygun bi dille olmayacağını anlatırlar annen baban..
büyükler bilir aadabıyla anlatmayı arkandalarmış zaten içini ferah tut..

Allahtan arkamdalar yoksa ne yapardım ben...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…