- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Guzel kardesim sen belli ki sulaleyi sayip Turkiye haritasi cikaracaksin. Lutfen acil destek al.
ne destegi ya artik birilerine uzulmek te mi suc oldu cok garipsinizGuzel kardesim sen belli ki sulaleyi sayip Turkiye haritasi cikaracaksin. Lutfen acil destek al.
ya bu konuyla ne alaka tovbe yarabbim ya evet ben deliyim akillanmaz uslanmaz bir deliyim hem deAnnem beni beğenmiyor ,babam beni dövdü , diğer çocuklar daha çok seviliyor diyen üye değil misiniz ?
Ne diyeceğimi bilemedim. İnsan ilk kendi psikolojisinden başlasa keşke.
Deli olmak güzeldirya bu konuyla ne alaka tovbe yarabbim ya evet ben deliyim akillanmaz uslanmaz bir deliyim hem de
dimi ya bu kişinin kaçıncı konusu buGuzel kardesim sen belli ki sulaleyi sayip Turkiye haritasi cikaracaksin. Lutfen acil destek al.
hayir takinti degil vakti zamaninda ben de cok eziklendim uzuldum hala da ezikleniyorum ve boyle insanlar gorunce yardim etmek istiyorum benim yasadigimi yasamasin diyeDeli olmak güzeldir
Bu biraz sanki takıntı gibi bir şey mi ?
Yani sürekli olarak problem aramak.
burda 10 tane acan var siz neden tek bana oynuyorsunuz.Forumdan sonsuza dek cikiyor bir daha da gelmiyorum bu son konumdu bitti.dimi ya bu kişinin kaçıncı konusu bu
ne destegi ya artik birilerine uzulmek te mi suc oldu cok garipsiniz
tabiki acabilirsiniz de üst üste olunca bir garip oluyor keske tek konuda birlestirsenizburda 10 tane acan var siz neden tek bana oynuyorsunuz.Forumdan sonsuza dek cikiyor bir daha da gelmiyorum bu son konumdu bitti.
Senin dertlerin bize yetiyor bacım bir de yengene uzulmeyelimne destegi ya artik birilerine uzulmek te mi suc oldu cok garipsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?