Amcamin karisina cok uzuluyorum :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evet aslinda takintim var ileri derecede okb tanimim var ama ilaclarimi almiyorum cunku salakca buluyorum

Nesi salakça

Hastayım diyorsun ilacım var ama içmiyorum sonra da otu bku kafaya takıyorum diyorsun

Yazık değil mi sana güzel beynine

Bak 3 ay tatil iç ilacını biraz da hayatını minimalize et herşeyi takma seneye yeni bir sen olarak başla

Konu sahibine göre herkes haksız hersey salakça

Ya hayır gitme tabii ki.
İstediğin kadar konu açma hakkına sahipsin böyle bir kota kural yok sonuçta forumda.
Olsa adminler yasaklar.
Göz ardı et, işine yarayanı al, gerisi kim ne derse desin.

evet aslinda takintim var ileri derecede okb tanimim var ama ilaclarimi almiyorum cunku salakca buluyorum
Salakça bulduğun sürece hiçbir şekilde iyileşemezsin.
Hep böyle ezik psikolojisiyle yaşayıp kendini yersin.

tesekkur ederim herkese ilaclari almiyorum cunku beni sarhos gibi yapiyor salak oluyorum her seye guluyorum dersten atiliyordum az daha guldugum icin

tesekkur ederim herkese ilaclari almiyorum cunku beni sarhos gibi yapiyor salak oluyorum her seye guluyorum dersten atiliyordum az daha guldugum icin
Onlar ilaca alışma süreci
Alışma süresi geçtikten sonra hiçbir yan etkisi kalmıyor

Öğretmenlerini bu durum hakkında bilgilendirebilirsin. Sana tolerans taniyabilirler.
Kendi sağlığın,iyiliğin için ilaçlarına devam etmelisin.
Doktorunla neden böyle olduğunu görüştün mü? Belki ağır gelmiştir dozunu azaltır.
Ama tamamen bırakarak hata yaparsin

o ne demek anlamadim anlasilir seyler yazin lutfen
Yasindan dolayi anlamamissin cocugum , malum burasi kadinlar kulubu
İlaclarini al , dersine calis , kendini toparla , iyiles , sobra gercekten derdin oldugunda gel konu ac bizde ablalarin olarak yardim edelim sana

Daha liseli sanirim bu arkadas. Yasina verin cok ustune varmayin ablalari. Canım sende birak anayi babayi teyzeyi dayiyi halayı, kendi hayatindaki sorunlarla ilgilen

Allahın her günü ana sayfamda sizden yeni bir konu görüyorum. Amma çok derdiniz varmış bu yaşta. Acaba buralarda takılmak yerine kendi problemlerinizi çözmeye odaklansanız?

Iyi ama bence bu durumu konuşup düzeltmek ilk önce onun çocukları ve hayata ise eşine düşer,sonra aile büyüğü olan babanız iyi olan halamız be onların büyügü olanlara yani babanızın halası dayısı amcası. Bir de siz ona anc kendine güvenmeyi sesini çıkarmasını söyleyip destek olabilirsiniz. Çocukları yengenizin arkasında olduğunu belli etmeli yalnız bulmuş kadını.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…