- Konu Sahibi limonbanyosu
-
evet aslinda takintim var ileri derecede okb tanimim var ama ilaclarimi almiyorum cunku salakca buluyorum
Ya ne kadar tatlı yazmışsınızCanım benim küçücüksun daha sen ilaçlarını düzgün al rahat bir nefes al karışma kimseye kendi dünyanda takıl biraz kendine faydan olsun öncelikle bize de küsüp forumdan gitme
Konu sahibine göre herkes haksız hersey salakçaNesi salakça
Hastayım diyorsun ilacım var ama içmiyorum sonra da otu bku kafaya takıyorum diyorsun
Yazık değil mi sana güzel beynine
Bak 3 ay tatil iç ilacını biraz da hayatını minimalize et herşeyi takma seneye yeni bir sen olarak başla
Teşekkür ederimYa ne kadar tatlı yazmışsınız
Salakça bulduğun sürece hiçbir şekilde iyileşemezsin.evet aslinda takintim var ileri derecede okb tanimim var ama ilaclarimi almiyorum cunku salakca buluyorum
Onlar ilaca alışma sürecitesekkur ederim herkese ilaclari almiyorum cunku beni sarhos gibi yapiyor salak oluyorum her seye guluyorum dersten atiliyordum az daha guldugum icin
Öğretmenlerini bu durum hakkında bilgilendirebilirsin. Sana tolerans taniyabilirler.tesekkur ederim herkese ilaclari almiyorum cunku beni sarhos gibi yapiyor salak oluyorum her seye guluyorum dersten atiliyordum az daha guldugum icin
Bu Davos tribine ne gerek vardı şimdi?burda 10 tane acan var siz neden tek bana oynuyorsunuz.Forumdan sonsuza dek cikiyor bir daha da gelmiyorum bu son konumdu bitti.
o ne demek anlamadim anlasilir seyler yazin lutfenBu Davos tribine ne gerek vardı şimdi?
Yasindan dolayi anlamamissin cocugum , malum burasi kadinlar kulubuo ne demek anlamadim anlasilir seyler yazin lutfen
Tedaviye gidiyormus da , ilaclarini almiyormus darkcim , salakcaymis ilaclari almakAilenin her ferdine ayri ayri uzulup/kizip/dellenip konu acmak da yani
Bilemedim
Standart herkese yaptigim gibi psikolojik tedavi oneriyorum.
Davos ney kiz,konu sahibi Davosla yasit,nerden bilecek ay alemsinBu Davos tribine ne gerek vardı şimdi?
Salakca mi? HmmTedaviye gidiyormus da , ilaclarini almiyormus darkcim , salakcaymis ilaclari almak
Onun yerine bize oluyor olan burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?