Amcamin karisina cok uzuluyorum :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben bu foruma daha asla ugramam 16 yasindayim diye yaptiginiz yorumlara bak ablar aglasi felan cok ayip gercekten yardim etmeye calistiniz sagolun ama cocuk gibi de azarlamayin yani guzelce uyarabilirisniz herkese iyi geceler bu son konumdu son foruma girisimdi gorusmek uzere

haddimi bilmeyecek bir sey yaptigimi dusunmuyorum siz beni cocukmusum gibi azarlayamazsiniz ben gayet saygili oldugumu dusunuyorum ezik dediysem her lafa da susmuyorum herhalde eziklik konularim
E milleti neden stres topu gibi kullanıp azarlıyorsunuz?
Saçma sapan bir konu açıyorsunuz
İnsanlar istemediğiniz ama güzelce bir cevap veriyor
Siz tersleyip atarlanıyorsunuz.
Hiç değişmiyor bu sıra
Her konuda aynı terane
Eğer milletin yorumuna saygınız yoksa konu açmayacaksınız
Eğer açtıysanız insanları azarlamayacaksınız
Bu hadsizlik ve saygısızlık, üzgünüm.

millet duzgun mu yorum yapiyor herkes icin demiyorum bir kac kisi cete kurmus kotu kotu yorum yapiyorlar siz gayet iyi yapmişsiniz yorumunuzu ben o kisileri azarladim cunku hakettiler asil onlarin ki hadsizlik gercek hayatta birini yuzume diyemezler gelmis burda onur kirici yorum yaziyolar

Yo beni de azarlamıştınız
Tepki alınca geri çekilmiştiniz
Herkese aynı tavırdasınız
Herşeyi negatif algılıyorsunuz.
Bu arada gerçek hayatta yüzünüze söyleyenlerin annesi ablası yengesi teyzesi burada yazanlar
Onlar söyleyebiliyor da 30 yaşına gelen kadın mı söyleyemeyecek size?
İki farklı kişi gibisiniz
Bir eziğim söyle böyle diyorsunuz ama buradaki kadınlara da giydirmekten geri kalmıyorsunuz
Bence siz gözünüz görmediği için buradaki insanlara saydırıyorsunuz karşı karşıya gelseniz gıkınız çıkaramazsınız

sizden ozur diledim yeniden ozur dilerim bakin mesela sosyal medyada yazarlar yazarlar gercek hayatta karsilarsin orda yazdiklarinin birini yuzune diyemez ben 30 yasindaki kadinlada kavga ettim akrabamdi gercekte karsilastik birini diyemedi yuzume cekip gitti

Ben sizden özür beklemedim ki
Taaa ilk konunuzdan beri herkese böyle yapıyorsunuz, ister istemez insanlar da size tepkisini "ergen" diyerek koyuyor.
Aynı şekilde sizde burada yazarsınız yazarsınız buradan bir hanımla karşı karşıya gelseniz sesinizi çıkaramaz dönüp gidersiniz
Madem öyle neden kendi arkadaşlarınıza sesimizi çıkaramıyorsunuz
Kendinizden büyük insanlarla tartışmayı marifet mi sanıyorsunuz anlayamadım
21 yaşındayım, hayatımın hiçbir alanında sizin gibi davranmadım, birine ayarlanması kendimi savunmak olarak algılamadım.

hayir marifet sanmiyorum hakaret etmemisim bir sey dememisim o benle kavga ederse gercekte ben de ederim yani elim armut toplamiyor siz su anda kisilik bozuklugum oldugunu dusunuyorsunuz belki

hayir marifet sanmiyorum hakaret etmemisim bir sey dememisim o benle kavga ederse gercekte ben de ederim yani elim armut toplamiyor siz su anda kisilik bozuklugum oldugunu dusunuyorsunuz belki
Tamam da neden o zaman eziğim büzüğüm diyorsunuz? Burada da görülüyor ki gayet yerli yersiz kendinizi savunabiliyorsunuz.
Hakaret illaki küfürle edilmez, insanları azarlamak da kişiliğe bir hakarettir. Benim söylediklerimi de anlamıyorsunuz. Burada konu açıyorsanız insanların yorumlarına saygı duymalısınız, ha işinize gelmeyen yoruma daha doğrusu normal yorum yapana bile atar gider yaparsanız onlarda size ergen diyip geçer. Saygı duyuyorsanız konu açmayın, yorumlara atarlanacaksınız yine konu açmayın. Kimse sizin burada azarlayacağınız kankanız kardeşiniz değil. Çizgiyi iyi ayarlamak önemli.
Ve evet bence psikolojik sorunların var, terapiyi salakça bulduğun için de tedavin işe yaramıyor üstüne hastalığın daha da ilerliyor. Psikolojik rahatsızlıklar küçükken tedavi edilmezse çocuk büyüyüp yetişkin olduğunda hastalığının yanına bir sürü hastalık eklenir. Bunu dikkate al, iyi geceler.

terapiyi salakca bulmuyorum ilaclafi salakca buluyorum beynimi uyusturuyolar iyi geceler

terapiyi salakca bulmuyorum ilaclafi salakca buluyorum beynimi uyusturuyolar iyi geceler
İyi madem ilaçlar salakçaysa hasta olduğunda doktora gitme, kansere falan yakalanırsan da terapi al mutlaka, öyle atlatırsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Konunuzu yorumlara kapatıyorum.
Hanımlar,
kurallara uyulduğu sürece konu açma sınırlaması yok, açılan konular sizlere aşırı gelebilir, yorumlamak istemeyebilirsiniz de, siz de kendinizce haklısınızdır ama bir
BDV kuralını hatırlatmam gerekiyor.
7- Özetle ;
- Kimse sizleri yorum yapmak için zorlamıyor !

• Yorum yazmaz iseniz inanın üzülecek, arkanızdan ağlayacak kimse yok !
  • Kendinizi asla her konuya yorum yazmak gibi bir zorunluluk içinde hissetmeyin !
  • Yorumlarınızın sonuçlarına katlanın !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…