- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.046
- 138
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Bu Davos tribine ne gerek vardı şimdi?
degildiCok hostu. ☺
Ben de bir ara antidepresan kullanıyordum. Sürekli gülüyordum.tesekkur ederim herkese ilaclari almiyorum cunku beni sarhos gibi yapiyor salak oluyorum her seye guluyorum dersten atiliyordum az daha guldugum icin
Yahu ben 16 yasindayken aklim fikrim baska seylerdeydiSalakca mi? Hmm
Bu tarzda baska bir uye daha vardi,ota çöpe kafayi takan. Gencligin de isi zor milanacagzim
Modaratöre kızmıştır o bize değilBu Davos tribine ne gerek vardı şimdi?
napalim yaniben bu internete para ödüyorum...
Tepkilerinden de belli aslında küçük olduğu. Haklısın, bilemedim.Davos ney kiz,konu sahibi Davosla yasit,nerden bilecek ay alemsin
napalim yani
pisirik degilimdir de olmam sadece agzinin payini veriyorum bu carlamak degildir herkes verince kadin ben verince ergenmiyimŞöyle eziğim böyle eziğim diyip burda işine gelmeyen her yoruma carlıyor ya
Bir terapi yöntemi galiba bu
Hani kocasına kaynanasına ağzını açıp iki laf edemeyen ama burda kadınlara diklenen pısırık hatunlar oluyor ya
Onlardan zaar
ayrica ben asla o kadinlardan olmam kocama da kaynanamada agzimi bir guzel acarim gerekirse kalpleri kirilsin umurumda degil ben bir lafin altinda kalmam yediririm o lafi kaynanama da kocama daŞöyle eziğim böyle eziğim diyip burda işine gelmeyen her yoruma carlıyor ya
Bir terapi yöntemi galiba bu
Hani kocasına kaynanasına ağzını açıp iki laf edemeyen ama burda kadınlara diklenen pısırık hatunlar oluyor ya
Onlardan zaar
Aynı eforu hayatın her alanında göstersen sorunun kalmaz bak :)pisirik degilimdir de olmam sadece agzinin payini veriyorum bu carlamak degildir herkes verince kadin ben verince ergenmiyimkimsenin lafinin altinda kalamam kusura bakma.
Pısırık değilim diyorsun insanlar beni ezikliyor diye ağlanıyorsun konularında. Bi karar ver ya. Kimse burada senin stres topun görevi göremez bir haddini bil. Büyüklerine ne kadar saygısızsın, tipik ergensin işte fazlası değilsin.pisirik degilimdir de olmam sadece agzinin payini veriyorum bu carlamak degildir herkes verince kadin ben verince ergenmiyimkimsenin lafinin altinda kalamam kusura bakma.
Yapma ablası ağlar sonraAynı eforu hayatın her alanında göstersen sorunun kalmaz bak :)
İki lafından biri eziğim de eziğim
Yapma ablası ağlar sonra
haddimi bilmeyecek bir sey yaptigimi dusunmuyorum siz beni cocukmusum gibi azarlayamazsiniz ben gayet saygili oldugumu dusunuyorum ezik dediysem her lafa da susmuyorum herhalde eziklik konularimPısırık değilim diyorsun insanlar beni ezikliyor diye ağlanıyorsun konularında. Bi karar ver ya. Kimse burada senin stres topun görevi göremez bir haddini bil. Büyüklerine ne kadar saygısızsın, tipik ergensin işte fazlası değilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?