Amcamin karisina cok uzuluyorum :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu yaşa kadar öyle gelmiş öyle gider aman sizde çocukları düşünmüyor siz mi düşünecksiniz bu saattrb sonra kadın diş mi gösterecek hem gösterse bile kim tınlar

Şöyle eziğim böyle eziğim diyip burda işine gelmeyen her yoruma carlıyor ya
Bir terapi yöntemi galiba bu
Hani kocasına kaynanasına ağzını açıp iki laf edemeyen ama burda kadınlara diklenen pısırık hatunlar oluyor ya
Onlardan zaar

Gencecik kızsın akrabalarınla bu kadar çok takılma bence. O uzaktaki bir akrabanı çok sahiplenip çocuğunun halasıyım dediğin, sonra evli barklı kuzeninle takıştığın konu da bana çok tuhaf gelmişti. Şimdi bu da öyle. Bayramlarda ellerini öp harçlık kap bitti gitti. Oturup akraba derdi dinlemeye kalkarsan bunların draması bitmez ve yaşın ilerledikçe fark edeceksin akraba arası muhabbetler aşağı yukarı aynıdır. Gelinler kaynanalarından şikayet eder. Kardeşler ayrımcılık yapıldığından. Aile büyükleri çocuklarından, bir numarası yok yani doldurma beynini boşuna bunlarla.

Yaşın tutmaz diye geyiği dönüyor ama Davos'un üzerinden o kadar da çok geçmedi. Aile meselelerine bu kadar odaklanmak yerine çevrende neler oluyor onları bil. Gündemi takip et, popüler kültürle ilgilen. Yarın öbür gün üniversiteye başlayınca elinde bir akraba dedikoduları kalıcak anlatacak. Kimseyle sosyalleşemeyip bunalıma gireceksin bu sefer.

Sizin yapabileceğiniz birşey yok. Kadın 50 yaşına yaklaşmış, kendini ezdirmeyeceğini öğrenmiş olması lazım. Sonuç olarak, Böyle gelmiş böyle gider.

pisirik degilimdir de olmam sadece agzinin payini veriyorum bu carlamak degildir herkes verince kadin ben verince ergenmiyim kimsenin lafinin altinda kalamam kusura bakma.

ayrica ben asla o kadinlardan olmam kocama da kaynanamada agzimi bir guzel acarim gerekirse kalpleri kirilsin umurumda degil ben bir lafin altinda kalmam yediririm o lafi kaynanama da kocama da

pisirik degilimdir de olmam sadece agzinin payini veriyorum bu carlamak degildir herkes verince kadin ben verince ergenmiyim kimsenin lafinin altinda kalamam kusura bakma.
Pısırık değilim diyorsun insanlar beni ezikliyor diye ağlanıyorsun konularında. Bi karar ver ya. Kimse burada senin stres topun görevi göremez bir haddini bil. Büyüklerine ne kadar saygısızsın, tipik ergensin işte fazlası değilsin.

haddimi bilmeyecek bir sey yaptigimi dusunmuyorum siz beni cocukmusum gibi azarlayamazsiniz ben gayet saygili oldugumu dusunuyorum ezik dediysem her lafa da susmuyorum herhalde eziklik konularim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…