Of kadın hasta ben sabahı beklemiyecem galiba eşim bilse şimdi gelip alır benim ütü bile kadın ayda bır gelır yapar ben amcam için geldım hep derdı nıye gelmiyorsun dıye ant olsun kı bu raya ayak basmam.!!!!
Kadın temizlik hastası ben geldım dıye degıl kı bu kadın hep böyle her gün bır sürü kıyafet çıkarır yıkar bu ütü de bana bırakmiş anlaşilan benden bu kadar. Ayıp olmasın dedım ama ben de sonuç da misafirım bu ne ya foto atsam valla bıllah şok olurdunuz
Kadinin 3 cocugu varmis. Niye yatili gidiyorsunuz ki? Tatil koyumu orasi Cok kafa dagitasin varsa ver parasini cik bir tatile. Kadin senden rahatsiz oluyor belliki. Bidaha gelme diyede iş cikartmis anlayana...
Canım ben istesem en yüksek yerde tatılımı yaparım kı yaptım da sorunu anlamadın sen amcam hep yuzume vuruyor gelmedın gelmedın dıye bende burda aıle olarak sadece o var ve ben bır duşuk yaptım eşimde bıraz kafamı topluyum dıye amcan ayıp olmasın dıye geldım kadın bana özgü degıl kı herkese böyle ben de mecbur geldım kı ben eşimle dönüyordum amcam bırakmadıKadinin 3 cocugu varmis. Niye yatili gidiyorsunuz ki? Tatil koyumu orasi Cok kafa dagitasin varsa ver parasini cik bir tatile. Kadin senden rahatsiz oluyor belliki. Bidaha gelme diyede iş cikartmis anlayana...
Hele şükür anlayışlı biri var valla ben günü bırlık eşimle geldım amcam bırakmadı pazar ben senı bırakacam ısrar edınce kı yurt dışındayım dedım ve kaç yıldır aılemı goremıyorum amcam da telde isyan edınce geldım4 saatlik yol diyor, nası günübirlik gidilsin ki? kafasına göre gitmemiş amcam çağırdı diyor konu sahibi. ütüye bile yardım ettiğine göre bana çok da iş çıkaran biriymiş gibi gelmedi.
4 saatlik yol diyor, nası günübirlik gidilsin ki? kafasına göre gitmemiş amcam çağırdı diyor konu sahibi. ütüye bile yardım ettiğine göre bana çok da iş çıkaran biriymiş gibi gelmedi.
Canım ben istesem en yüksek yerde tatılımı yaparım kı yaptım da sorunu anlamadın sen amcam hep yuzume vuruyor gelmedın gelmedın dıye bende burda aıle olarak sadece o var ve ben bır duşuk yaptım eşimde bıraz kafamı topluyum dıye amcan ayıp olmasın dıye geldım kadın bana özgü degıl kı herkese böyle ben de mecbur geldım kı ben eşimle dönüyordum amcam bırakmadı
Canım ben istesem en yüksek yerde tatılımı yaparım kı yaptım da sorunu anlamadın sen amcam hep yuzume vuruyor gelmedın gelmedın dıye bende burda aıle olarak sadece o var ve ben bır duşuk yaptım eşimde bıraz kafamı topluyum dıye amcan ayıp olmasın dıye geldım kadın bana özgü degıl kı herkese böyle ben de mecbur geldım kı ben eşimle dönüyordum amcam bırakmadı
Hele şükür anlayışlı biri var valla ben günü bırlık eşimle geldım amcam bırakmadı pazar ben senı bırakacam ısrar edınce kı yurt dışındayım dedım ve kaç yıldır aılemı goremıyorum amcam da telde isyan edınce geldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?