Ameliyat ile Göz Rengini Değiştirmek

Öncelikle genlerinin sana verdiği göz rengi pigmentini sildirdiğinde vücudunun alışkın olduğu sınırların dışına çıkarsın. Göz en duyarlı organlardan biri olduğu için de buna vereceği tepki belli değildir. İkincisi bu "lumineyes" denen teknoloji Amerika'da bir estetik doktoru tarafından bulunmuştur,Kaliforniya'da, ama 2015 yılına kadar Amerika'da, Kaliforniya da dahil, hiç bir yerde uygulamasına geçilmeyeceği dendi. Şuan uygulamadaki ülkeler resmen insanları denek olarak kullanıyor. Ve bu hep yapılan bir şey. Bir kanser ilacı bulunur hemen denek olarak hastalar kullanılır,sonuca göre de orda kullanılır yada kullanılmaz. Bu arada "50" yıldır insan ve hayvan üzerinde uygulanamaz. Bunun için yeterli ekipmanlar 50 yıl önce yaygın değildi ve böyle kullanılmıyorlardı. Ayrıca önce hayvanlar üzerinde denenir sonra insanlar.Ama bizim renk pigmentlerimizi aynı gen dizilimi kontrol etmediği için bu da anlamsız yani insanlar üzerinde denenmeli ve sonuçları en az 75 yıllık bir hayat içerisinde incelenmeli. "your argument is invalid."

Arkadaşım tek tek bilimsel açıklamalar yapmaktan yoruldum,yakında genetik mühendisi olcam bu yorumlarım sayesinde.

Göz rengi değişince vücudun sınırlarının dışına çıkılmaz.Kafkas ırkının yüzde 15'inin göz rengi 30lu yaşlarından sonra kahverengiden maviye dönüyor ve vücutlarının sınırının dışına filan çıkmıyorlar.Göz renginin değişmesi öyle öldürücü bir şey değil.Pigment yoğunluğunun değişmesine bağlı bir şey.Güneş yüzünden de ten rengimiz değişiyor,bronzlaşıyoruz bu bizi öldürmüyor di mi?İkisi tamamen aynı olaydır yani pigment yoğunluğunun değişmesi.

Bu bahsettiğim ameliyat göze lens yerleştirilen ameliyat değildir lütfen konuyu ona çekmeyin.Ben lazer ışını tedavisinden bahsediyorum.

Ayrıca bu ameliyatlar Hitler zamanına kadar dayanıyor.Ondan bile eski olabilir ama en çok Hitler döneminde Mengele tarafından bu konuda araştırmalar yapılmasıyla gündeme geldi.O dönemden beri üzerinde çalışmalar yapılıyor son 50 yıldır sağlıklı ve olumlu sonuçlar alınıyor.

Ve tekrar söylüyorum kimseye gelin bu ameliyatı olun,çok sağlıklı çok mükemmel demedim ben.Sadece böyle bir teknoloji var artık ben gelecek yaz olcam ve bu yazdan itibaren ameliyatlar İstanbul'da uygulanacak.Amacım sadece merak eden arkadaşlara bilgi vermek.

Son düzenleme:

Ben kimseyi umutlandırmıyorum gidip şikayette bulun,hatta bulunun kimseden korkum yok.
Kendi kafamdan bir şey uydurmuyorum kimseye zorla sizde bu ameliyatı olun demiyorum.Sadece konuya merakı,isteği olan arkadaşlara bilgi veriyorum.

Merak edenlere doktorun numarasını veriyorum.Bu kişiler gidip Emrah beyle konuşmuştur ben yalan söylüyor olsaydım konuşamazlardı.Onlara sor bakalım var mıymış yok muymuş böyle bir ameliyat.

Bu ameliyata dair olumsuz düşüncelerini yazan arkadaşlara saygım var ama bundan sonra onları alıntılayıp cevap yazmıcam.Ben sayfalardır gereken her türlü açıklamada bulunuyorum.

Dediğim ameliyat FDA onayı almamış olabilir ama FDA'in zaten onay vermediği pek çok ameliyat var.Burun ameliyatı bile FDA onayı almadan 20 yıl boyunca ülkemizde uygulandı.FDA onayı çok çok iyi bir şey evet ama şu da var ki onlar 0,1 ihtimalin bile üzerinde durdukları için bu tür ameliyatlara en geç onay veren kurumdur.

Bizim sağlık bakanlığımız tarafından bu ameliyat onaylıdır.Türkiye haricinde diğer Avrupa ülkelerinde de onay almıştır.

Yine de kimseye bu ameliyatı mutlaka olun demiyorum.

Ben kendi adıma olcam,çünkü yeterince araştırdım sağlığa zararlı bir yönü yok.Araştırıp,kafasına yatan arkadaşlar benden hastanenin iletişim bilgilerini alabilirler.Buradan yazmaları yeterli.Ben elimden geldiğince herkese geri dönüyorum zaten.Mail atıyorum.

Onun haricinde kimseye cevap vermicem.

bencede melis gerekli görenler sayfaları okusunlar.

eklemek istediğim birşeyse sanki FDA onay verince kesinkes % 100 risksiz. FDA in onay verdiği bir şeydede komplikasyonlar gelişebilir. sonuçta her bünye bir değil. ben kafama yatmadıktan sonra sırf FDA onay verdi diye asla bir iş yapmam.

Aynen canım.Sanki Amerika o kadar insan sağlığını düşünüyormuş gibi FDa diye tutturuyorlar bence bu kurum sadece ABDnin iki yüzlülüğüdür.

implant mı laserlemi rengi değiştirldi canım?

nasıl yani yalanmı söylemiş yaptırdım diyen üyemiz?

canım butters a ulaşabildinmi. ayrıca deneme aşamasında olsa okadar pahalı olmazdı sanırım daha ucuz olurdu çünkü gerçekten zor bir şey değil sadece ilerde sıkıntı çıkarmı sorunu var.

google'da Newcoloriris yazıp görsellerde baktım. müthiş yapay duruyor. daha zamanı değil. rahat 10-15 senesi var. burun ameliyatları da zamanla gelişmedi mi. eskiden ne kadar yapay ve kötü burunlar yapılıyordu.

çok yararlı bilgiler veriyorsun sevgili ALBATROZ yorumuna başlarken mesleğine diyetisyenlik yazmışsın;

ama pubmed okuyan hatta varlığından haberdar kaç tane diyetisyen var acaba :)
Çift Kör Plasebo Kontrollü çalışmayı nerden bilsin diyetisyen, faz0, faz 1, faz 2 gibi faz çalışmaları diye bir kavramdan nerden haberi olsun diyetisyenin
göz tansiyonu hadi neyse de "makula ödemi, retinopati, alerjik göz, üveit" gibi komplikasyonlardan bile üstelik hiç hatasız yazarak bahseder olmuş bir diyetisyen.

sevgili diyetisyen bi ara makula ödemi ve retinopati nedir, nasıl olur, prognozu nasıldır bize bi anlatsan ya :)

yine de neticeye bakarsak güzel ve yararlı bilgiler vermişsiniz.
hatta başlıktaki en mantıklı ve bilimsel yorumlar size ait.
sitede böyle akıllı mantıklı bilimsel verilerle konuşan insanları görmek müthiş keyif verdi bana. daha çok yazın.
teşekkürler :)

Son düzenleme:

ağzınıza sağlık Albatroz.
yine çok doğru yazmışsınız.
bu ameliyatları koşa koşa olmayı düşünen herkes Albatroz'un yazdıklarını dikkatli okusunlar, hala ameliyat olmayı düşünüyorlarsa dönüp bir daha okusunlar...

google'da Newcoloriris yazıp görsellerde baktım. müthiş yapay duruyor. daha zamanı değil. rahat 10-15 senesi var. burun ameliyatları da zamanla gelişmedi mi. eskiden ne kadar yapay ve kötü burunlar yapılıyordu.

Senin baktığın şey impant ile göze lens yerleştirmektir.Lazerle göz rengi değiştirme ameliyatı yapay durmaz.

Lütfen konunun dışına çıkmayınız.Bu ameliyat ile ilgili görüş ve düşünce sormuyorum.Daha fazla açıklama yapmıcam yeterince bilimsel açıklamada bulundum.Kimseyi zorlayamam,kimseye iyidir kötüdür de demem.

Ben olcam,olmak isteyenler bana ulaşabilir.

Herkes internetten araştırsın,akıllarına yatarsa benden hastanenin iletişim bilgilerini alabilirler.

bırakın kim ne ameliyatı olursa olsun :) göz bu görme özelligini bir doktorun ellerine bırakmak çok tehlikeli

başlık "Ameliyat ile Göz Rengini Değiştirmek". burda ilk kez duyduğum ve dikkatimi çeken bir kelimeyi "Newcoloriris" gugıldan arattım dedim.
ben aslında size herhangi bir görüş, cevap vermemiştim. gereksiz yere üzerinize alınmışsınız bence.

yeterince bilimsel açıklamada bulundum demişsiniz? pardon ama başlığı incelediğim kadarıyla bu başlıkta gözün sahip olduğu anatomiye, fizyolojiye hakim, görüşlerini pubmed gibi bilimsel veri sitelerini refere göstrerek "bilimsel" yanıt veren tek üye ; ALBATROZ. başka da kimseyi görmedim.

siz sadece bir ameliyat olmayı düşündüğünüzü, kendinize göre bu ameliyatın artılarını ve bu ameliyatı olmayı düşünenlerin size ulaşmalarından bahsetmişsiniz. yazılarınızda herhangi bir bilimsellik göremedim ben.

Diğer sayfaları okursanız görürsünüz bu ameliyatın nasıl bir şey olduğundan yeterince bahsettim.

Başka verecek cevabım da yok.

oh oh degisin degisin gozrenklerinizi bi ben kalayim kahverengi gozlu ohhh cok memnunumm hangi renk makyaj yapsam uyuyoo... bana sircak olursaniz ben vallahi onermiyorum acinda izleyin nasi yapildigina anlik bi hata goz gitti yani allah korusun yaradilisi begenmeyen hesabini rabbine verecek her koyun kendi bacagindan asilir. niye degistiriosunuz ne gerek var bilmek isterim nedenlerinizi sebeplerinizi yazarsaniz

hastanenin ve doktorun iletişim bilgilerini neden ortaya yazmıyorsunuz ki. emrah bey dediğiniz kim, plastik cerrah mı, pratisyen hekim mi, göz doktoru mu? geçmişi nedir... bunları merak ediyorum açıkçası bu ameliyat ilgimi çekti ama şuan yaptırmam birkaç sene sonra rutinleşirse yaptırırım ancak bu doktoru da merak ettim. etrafta çok fazla para için hastaların sağlığını tehlikeye atan doktor var. en azından kimmiş öğrenelim araştıralım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…