tatlım sen kk da ilk olmalısın bu ameliyatı yaptıran,çok geçmiş olsun ve hayırlı olsunhep derlerdi türk drları çok başarılı ve yenilikçi diye,bir kez daha kanıtlanmış oldu,seninki hangi yöntem canım lasik mi yaptı dr.un,nasıl oldu resmin mail olarak atarsan çok güzel olur canım,çok sevinirim
riskli ama süper bişimiş mavi olaydı iyiydi
Galiba ilk Türk hastası ben oldum. Almanya'da yasayan birkac Turk gelip ameliyat olmus ama onlarin Turkcesi bile soyle boyle. İmplant olarak takildi. Dahili lens gibi yani. Lazer uzerinde de calisan doktorlardan biri bu doktor zaten. Mailini de yolladim bakalim begenecek misin :))))
Anatolia Goz Hastanesi'nde Dr.Ayhan Basoglu yapiyor. Istanbul Annadolu yakasinda. Sonuc guzel :) bir ay oldu, henuz tam iyilesmedim. Mesela bastirarak makyaj temizleyemiyorum aciyor. Onun disinda agri sizi yok. Sanirim fotograf da koyamiyorum henuzama isteyene email atabilirim.
Ahaha ben sordum maviyi yapmayalim araba selektor yapar gibi parliyor dedi doktor
Implant ile olan goz rengi ameliyatini Panama da (NewColorIris olan bu) yaptiranlarin cogu sorunlar yasamis ancak avrupada yapan yerler farkli bir implant kullaniyor. panamadaki kullanilan implant sorunlu diye okumustum onceden.. bundan kaynakli bircok kisi de sorunlar olmus katarakt dahil. avrupada yapilanlar da bu tarz sikayetler oldu mu bilemiorm ama ben gormemistim bir ara ilgimi cekmisti bakmistim
ben lazerle yapilani Lumineyes i merak ediyorum ama piyasaya cikar mi bilemiorm henuz testlerine devam ediorlar ciksa da en az 3-5 yili var
Butters cok cok gecmis olsun sorunsuz atlatior olmana cok sevindim :) Ben de sonucu merak ettim sana ozelden yazdim.
Bambamcım,lumineyes laser için kasım ayında bir buçuk yıl içinde abd dışında uygulanmaya başlıcak,şimdilik olumsuz birşey yok başarılı devam ediyor diye biliyorum tabi 3-5 yıl yaptıranların sonuçlarını beklemek daha mantıklı olur
Galiba ilk Türk hastası ben oldum. Almanya'da yasayan birkac Turk gelip ameliyat olmus ama onlarin Turkcesi bile soyle boyle. İmplant olarak takildi. Dahili lens gibi yani. Lazer uzerinde de calisan doktorlardan biri bu doktor zaten. Mailini de yolladim bakalim begenecek misin :)
Başlığı görüp buraya üye oldum.ben de bu ameliyatı yaptırmayı düşünüorum,bilgi edinmek istiyorum yaptıran arkadaşlardan.bana yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim
Galiba ilk Türk hastası ben oldum. Almanya'da yasayan birkac Turk gelip ameliyat olmus ama onlarin Turkcesi bile soyle boyle. İmplant olarak takildi. Dahili lens gibi yani. Lazer uzerinde de calisan doktorlardan biri bu doktor zaten. Mailini de yolladim bakalim begenecek misin :))))
zevkler ve renkler tartışma kabul etmez diye çok eski bir deyiş vardır,kimse kimsenin saçını boyatmasına,makyajına,giysisine,lensine,kendine yapmak istediklerine karışamaz yargılayamaz,ben de bazen hayatta boyatmıcağım renk tonlarında saçlar görüyorum,ama beni ilgilendirmez o onun zevki,üstelik kendine onu yakıştırıyorsa pekala da yakışıyordur,butters arkadaşıma da çook yakışmış
evet cnm bende butters a ulaşmaya çalııyorum çok mrk ediorum nasıl olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?