Ameliyat korkusu

Genel anestezide nasıl oluyor acaba? Yani böyle dünya kararıyor uyuyorum uyanıyorum tarzı mı?
Bu arada rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayo nasip etsin
Kararti falan görmüyorsun :) iki üç saniyede Dr la konuşurken farkında olmadan uyuyorsun yani ben öyle oldum.Aa bir uyandım uykudan uyanır gibi ne ağrı ne sancı hemen odama inmek istedim bebeklerimi gormek için :)
Ben üç kere genel anestezili sezeryan oldum.

Çok teşekkür ederim sağolun. Sizede geçmiş olsun. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah :)
Toparlanma kısmını şuan için pek düşünmüyorum tek düşüncem o ameliyat anı. Yani diyorum ya ucunda ölüm yok öyle bişey olsa binlerce kadın yaptırmazdı bunu.
Çok teşekkür ederim mesajınız için :)

Genel anestezide nasıl oluyor acaba? Yani böyle dünya kararıyor uyuyorum uyanıyorum tarzı mı?
Bu arada rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayo nasip etsin
Konuşurken uyuyakaldim.
Uyandığımda odaya goturuluyordum.
Bebeği odada gördüm.
9 da ameliyathaneye girdim, 9.15 te.bebek çıkmış, buçukta ben odadaydim.

Çok geçmiş olsun. Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın :)
Ben hep şey diye düşündüm dünya böyle kararıyor falan sonra uykuya geçiyorsun o anda ama duyuyorsun etrafı falan :) işte insanın başına gelmeyince saçma saçma şeyler düşünüyor :)

Genel anestezi alın ozaman spinal olmayın. Sanki normal doğumda acı yok öylece çıkıyor çocuk.

Amin canım Allah seninde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Korkma o gün geldi mi olaylar kendinden ilerliyor..
Sen birşey yapmiycaksin sadece uyuyacaksin:)
Gerisi Dr un işi :)

Amin canım Allah seninde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Korkma o gün geldi mi olaylar kendinden ilerliyor..
Sen birşey yapmiycaksin sadece uyuyacaksin:)
Gerisi Dr un işi :)
Aminn canımm sağol :)
O zaman tek duam allah iyi bir doktorla karşılaştırsın :)

Aminn canımm sağol :)
O zaman tek duam allah iyi bir doktorla karşılaştırsın :)
Amin canım inşallah korkma bende çok korkuyordum bide panik atak var bende düşün ama üç kere oldum .
Girmeden hep herşey çok güzel ve kolay olacak su gibi geçip gidecek dedim ve öylede oldu.
Hemşireler bile sasiyordu bana dr bey siz bu hastaya ne yaptınız hiç mi ağrısı sızısı olmaz diye..

Maşallah kuzum darısı bana inşallah. Benimde panik atağım var. Birde ölüm korkusu.. Birde ilk ameliyat olucak belkide. Ortamı bilmiyorsun,neler yapılacak bilmiyorsun. Gerginlik yapıyor insanın üstünde. Birde üstüne takıntılı bir insan olunca ohooo

Aminnnn sizinde :)
Spinal sezeryan olursan eğer kesilme anında çocuğun doğduğu anda vs hiç acı hissetmiyorsun hatta ben sabah 9 da Doğum yaptım akşam 5 e kadar hiç ağrı acı hissetmemiştim bebeğimle bol bol vakit geçirdim tabi normal Doğum nasıl bilmiyorum benim deneyimim sadece swzeryandı

Normal doğum bence biraz daha sıkıntılıdır ama işte herkesin farklı olduğu için kimininki kolay kimininki zor oluyor :) sezeryanda öyle aslında sonrası açısından toparlanması falan herkese göre değişiklik gösterir.

Maşallah sizin deneyiminiz iyi yönde olmuş inşallah darısı bizlere :)

9 cm açıkla az bır sancıyla doğuma gttım.kavun kafalı kızım kanala sıkıştığı için sezeryana alındım.ebeler ne dedıyse onu yaptım.ıkıncı gunu kalktım sureklı yurudum.nazlanmadım.canım acıyor dıye ağlamadım .ayaklanmaya çalıştım hep.3 günü az sızı ıle atlattım.ama enfeksıyon kaptım 12 gun tedavı gordum onun stresıyle sezeryanı unuttum zaten.

ıkıncı sezeryanda aynı yerden mı kesı atıyolar.bırde çok acısı oluyormu ılke gore.farkettınızmı

Ben de asıl normal dogumdan korkanlardandim ama her sey yolunda giderse normal dogum olsun diyordum. Sezeryan ihtimalini dusunmemistim bile. Son kontrolde nstde problem olunca acil sezeryana alindim. Spinal ignesi hic acimadi merak etmeyin. Hatta şöyle soyleyim. Elime serum takilirken daha cok aci hissettim.

Sonra sezeryan sirasinda ben sakin kalamadim. Korktum. Nabzim epey yukseldi sanirim. Doktorum, hemsireler sakinlestirmeye calistilar. Baktilar olmuyor bayilttilar. Hicbir sey hissetmedim.

Siz icinizi ferah tutun. Duruma gore doktorunuz karar veriyor zaten ne yapilmasi gerektigine. Basinizda bi hemsire sizi konusturuyor sakinlestirmeye calisiyor sizinle ilgileniyor. Eger durum kotuye giderse de mudahele ediyorlar zaten.

Ay insallah daha cok korkutmamisimdir. Secerek yazmaya calistim ama...

Aminnn :)
Tabiki yaş,ilk sezeryan vs bunlara etkili faktörler birde vücudunuzun kendini toplama hızı etkiliyor

Masallah size yaa , hayran kaldim, inanin bende, buna benzer bi operasyon gecirecegim icin arastirdim burasi cikti karsima korkudan olamiyirum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…