- 24 Haziran 2015
- 40.173
- 155.288
- 798
- Konu Sahibi Asetilkolin
-
Kararti falan görmüyorsun :) iki üç saniyede Dr la konuşurken farkında olmadan uyuyorsun yani ben öyle oldum.Aa bir uyandım uykudan uyanır gibi ne ağrı ne sancı hemen odama inmek istedim bebeklerimi gormek için :)Genel anestezide nasıl oluyor acaba? Yani böyle dünya kararıyor uyuyorum uyanıyorum tarzı mı?
Bu arada rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayo nasip etsin
Çok teşekkür ederim sağolun. Sizede geçmiş olsun. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah :)Hayırlı olsun bebeğiniz
Bende hamileyken Doğum çok acı ve zor bir olay ama kadınlar neden ikinciyi hemen istiyor yada küçücük bebekleri varken nasıl böyle gezip dolaşıyorlar canları hiç acımıyor mu hala diye düşünüp korkardım
Şuan bir evladım var hemen ikinciyi istiyorum kusmetse
Spinal anestezi ile Doğum yaptım ilk günden ayağa kalktım ve kendim yürüdüm evladını kucağına alınca ağrın geçiyor ciddiyim bu konuda en azından bana öyle oldu 10 günde de herşeyimi yapacak kadar toparlandım korkmayın bu kadar
Konuşurken uyuyakaldim.Genel anestezide nasıl oluyor acaba? Yani böyle dünya kararıyor uyuyorum uyanıyorum tarzı mı?
Bu arada rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayo nasip etsin
Çok geçmiş olsun. Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın :)Kararti falan görmüyorsun :) iki üç saniyede Dr la konuşurken farkında olmadan uyuyorsun yani ben öyle oldum.Aa bir uyandım uykudan uyanır gibi ne ağrı ne sancı hemen odama inmek istedim bebeklerimi gormek için :)
Ben üç kere genel anestezili sezeryan oldum.
Hay maşallah :) geçmiş olsunKonuşurken uyuyakaldim.
Uyandığımda odaya goturuluyordum.
Bebeği odada gördüm.
9 da ameliyathaneye girdim, 9.15 te.bebek çıkmış, buçukta ben odadaydim.
Amin canım Allah seninde sağlıkla kucağına almayı nasip etsinÇok geçmiş olsun. Rabbim evlatlarınızı size bağışlasın :)
Ben hep şey diye düşündüm dünya böyle kararıyor falan sonra uykuya geçiyorsun o anda ama duyuyorsun etrafı falan :) işte insanın başına gelmeyince saçma saçma şeyler düşünüyor :)
Genel anestezi alın ozaman spinal olmayın. Sanki normal doğumda acı yok öylece çıkıyor çocuk.
Aminn canımm sağol :)Amin canım Allah seninde sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Korkma o gün geldi mi olaylar kendinden ilerliyor..
Sen birşey yapmiycaksin sadece uyuyacaksin:)
Gerisi Dr un işi :)
Amin canım inşallah korkma bende çok korkuyordum bide panik atak var bende düşün ama üç kere oldum .Aminn canımm sağol :)
O zaman tek duam allah iyi bir doktorla karşılaştırsın :)
Maşallah kuzum darısı bana inşallah. Benimde panik atağım var. Birde ölüm korkusu.. Birde ilk ameliyat olucak belkide. Ortamı bilmiyorsun,neler yapılacak bilmiyorsun. Gerginlik yapıyor insanın üstünde. Birde üstüne takıntılı bir insan olunca ohoooAmin canım inşallah korkma bende çok korkuyordum bide panik atak var bende düşün ama üç kere oldum .
Girmeden hep herşey çok güzel ve kolay olacak su gibi geçip gidecek dedim ve öylede oldu.
Hemşireler bile sasiyordu bana dr bey siz bu hastaya ne yaptınız hiç mi ağrısı sızısı olmaz diye..
Aminnnn sizinde :)Çok teşekkür ederim sağolun. Sizede geçmiş olsun. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah :)
Toparlanma kısmını şuan için pek düşünmüyorum tek düşüncem o ameliyat anı. Yani diyorum ya ucunda ölüm yok öyle bişey olsa binlerce kadın yaptırmazdı bunu.
Çok teşekkür ederim mesajınız için :)
Normal doğum bence biraz daha sıkıntılıdır ama işte herkesin farklı olduğu için kimininki kolay kimininki zor oluyor :) sezeryanda öyle aslında sonrası açısından toparlanması falan herkese göre değişiklik gösterir.Aminnnn sizinde :)
Spinal sezeryan olursan eğer kesilme anında çocuğun doğduğu anda vs hiç acı hissetmiyorsun hatta ben sabah 9 da Doğum yaptım akşam 5 e kadar hiç ağrı acı hissetmemiştim bebeğimle bol bol vakit geçirdim tabi normal Doğum nasıl bilmiyorum benim deneyimim sadece swzeryandı
ıkıncı sezeryanda aynı yerden mı kesı atıyolar.bırde çok acısı oluyormu ılke gore.farkettınızmıSezeryan olmayan var mı
Benim 3. Sezeryanım olacak ilk ikisi genel oldu bu sefer spinal istiyorum. Herkesin tecrübesi farklı benim iki sezeryan arasında bile yaşadıklarım farklı. Doktorunuzla birlikte en iyisine karar verirsiniz.
Evet aynı yerden bir fark olmadı acı bakımından. İkincisi daha rahattı hatta benim içinıkıncı sezeryanda aynı yerden mı kesı atıyolar.bırde çok acısı oluyormu ılke gore.farkettınızmı
Aminnn :)Normal doğum bence biraz daha sıkıntılıdır ama işte herkesin farklı olduğu için kimininki kolay kimininki zor oluyor :) sezeryanda öyle aslında sonrası açısından toparlanması falan herkese göre değişiklik gösterir.
Maşallah sizin deneyiminiz iyi yönde olmuş inşallah darısı bizlere :)
Masallah size yaa , hayran kaldim, inanin bende, buna benzer bi operasyon gecirecegim icin arastirdim burasi cikti karsima korkudan olamiyirum amaiki sezeryan doğum yaptım spinal anestezi ile inanın doğum işin en kolay tarafı asil sonrası önemli yani bebek bakımının yaninda doğum hiçbirşey değil benim için. spinal iğnesini hissetmiyorsunuz bile. sonra da ayakların uyusuklugu geçene kadar ağrı azalmış oluyor. zaten sürekli ağrı kesici iğne yapıyorlar ilk gün. ben doğum sonrası bel ağrısı bas ağrısı falan da yasamadim çok şükür. ilk gün ayağa kalkmaya başlarsınız sürekli yatmayin. ben ilk tuvalete yanımda annemle girdim sonra hep kendim gittim. uç gün sonunda normale dönüyor insan. Ben normal doğumdan korkardim hep ondan sezeryan oldum iyi ki de olmuşum derim her zaman. Normal deki gibi saatlerce ağrıdan bağırmak doğum anında ıkınmak falan yok yani aşırı bi ağrı sancı cekilmiyor ki. Bebeği de doğum zamanı hemen görüyorsunuz harika birşey bence. ikinci gece çocuk için kendim kalktim ağladığı zaman. dördüncü gün evde canım sıkıldı markete dolaşmaya gittim düşünün yani abartılacak hiçbirşey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?