Ameliyat korkusu

Aminn çok teşekkür ederim sizinde yavrularınızı bağışlasın inşallah ❤ tek korkum narkoz kısmı orayı rahat atlatırsam diğerleride çorap söküğü gibi gelir inşallahh
Hiç bisey yok korkcak inan canim o kadar dogum yapan arkadaslar var sezeryan istersen genel anestezi ol uyuycaksin uyancaksin ve hersey bitmis olcak yaninda bebegin olcak bu guzel gunlerini boyle dusunerek mahfetme

O kadarcık ağrıya canım kurban valla. Çok geçmiş olsun sizede.
Genel anestezi çok ürkütücü geliyor bana düşünsene hiç tanımadığın insanların içinde uyuyorsun :) ölüm yok ya ucunda elbet atlatacam yav bu korkuyu da

Çok geçmiş olsun sizede. İnsanın uğraşacak bir şeyi olunca aklına diğer şeyler gelmiyor değil mi? Rabbim yavrularınızı size bağışlasın inşallah ❤

Aynı ben gibisin ya sende kız. Benimde canım bek tatlıdır. Bir iğne vurdurmaya ayılıp bayılırım. O sırada korkar kendimi kasarım bişeyyler ters gider diye korkuyorum.
Sanada büyük geçmiş olsun canım. Rabbim yavrunu bağışlasın sana inşallah ❤

Aynen. Sonuçta kötü bişey olsa doktorlar önermez. İyi düşünelim iyi olsun inşallahh

Ay gulumsettim sizi ne mutlu bana yakında ben de jinekolojik bir operasyon gecirecegim hem de lokal anestezi ile aklım çıkıyor keşke ben de spinal veya genel anestezi olsam
Evet gülümsettiniz sağolun valla geçmiş olsun neyiniz var? Umarım çok önemli değildir. Gerçi can sonuçta. Ayy jinekolojide beni bendenalıyor ya doktor isteğinize göre yapıyor mu anestezi tipini?

Hiç bisey yok korkcak inan canim o kadar dogum yapan arkadaslar var sezeryan istersen genel anestezi ol uyuycaksin uyancaksin ve hersey bitmis olcak yaninda bebegin olcak bu guzel gunlerini boyle dusunerek mahfetme
Çok doğru diyorsun canım. Şuan düşünmem gereken tek şey mide bulantım olsun :)

Haklısın ama narkoz uykusu çok tatlı. Bebek doğunca o kadar tatlı bir uykuyu 3-5 sene uyumayacaksın.

Normal dogumda dogum sancisi cekeceksiniz. Ben asıl ondan korkardim. Epidural sezaryan ile dogum yaptim. Igne acisi falan hissetmedim. Tekrar dogum yapsam yine epidurali tercih ederim.
Bunlar icin cok erken degil mi? Hamileliginizin keyfini cikarin. O kadar korkulacak birsey olsa insanlar ikinciyi, ucuncuyu dogurmaz.
Siz anne olacaksiniz. Annelik buyuk bir sorumluluk. Bir igne acitir mi diye simdiden dunyanizi karartiyorsaniz, bebeginiz hastalandiginda falan ne yapacaksiniz? Ustelik dogumdan sonra 5. gun bebegin topugundan kan aliyorlar. Sizse incecik acitmayan bir epidural ignesi icin bos yere psikolojinizi bozuyorsunuz. Ustelik bebegin de...Sizi uzdu isem ozur dilerim ama bir buyugunuz olarak bos yere kendini uzdugunu soylemek isterim.
Bu arada tebrik ederim.

Bende de tedavi edilmiş kalça cikikligi var. Hiç bir etkisi yok hayatima, yuruyusum durusum gayet normal. Sadece ayakkabılarım çabuk eskir. Benim de kullanımımdam kaynaklanıyor olabilir. Bunu doktora sormak aklıma bile gelmedi doğumum da normal oldu. İlk kez duydum böyle birşeyi :)

Geçmiş olsunn sizede. Benimde öyle yürüyüşüm falan düzgün ama doğum sırasında kalçanın tekrar çıkma ihtimali var deyince kalakaldım. Ki araştırdım başka doktorlarada sordum hepsi sezeryan önerdi.

Yok estağfurullah teşekkür ederim mesaj için. İşte bende farkındayım ama iğne fobimden dolayı böyle saçma saçma düşünüp can sıkıyorum. Birde hiç ameliyat olmadım o ortamıda bilmiyorum. Buda geriyor beni

spinal ignesinin acisindan korkuyorsun normal dogum sancisi ve dikislerinden korkmuyorsun yani.
Bi yasima daha girdim.

Benim ilki normaldi ve yine normal istiyordum ama sıkıntılı gebelikte benimki ve aniden ameliyata alındım hep çok korktum ameliyattan ağlayarak girdim ama riskim de olduğu için daha çok korktum.
İğne öyle anlatıldığı gibi asla değil bnmkini iki üç kere sokup çıkarttılar hatta :) gözünüzde büyütecek kadar değil insanlar bayılıyor bir diğerini korkutmaya. Hayırlısıyla bebişinizi kucağınıza alırsınız inş.

Merak etmeyin o gun geldiginde ne igne ne bir sey akliniza gelecek. Hele bebeginizin ilk sesini duydugunuzda bunu dunyalara degismeyeceksiniz. Herseyin bir ilki vardir. Ameliyattan falan korkmayin. Birsey hossetmeyeceksiniz. Bir buyuk olarak eger nasihat severseniz size sunu soylemek isterim. Korkmayin. Hicbirseyden... unutmayin neden korkarsaniz o basiniza gelir. Rahat olun. Sadece bebeginizi dusunun. Hersey gelip gecer. Allah saglik cersin. Hayirlisiyla saglikla bebeginizi kucaginiza almanizi dilerim.

Hayırlı olsun bebeğiniz
Bende hamileyken Doğum çok acı ve zor bir olay ama kadınlar neden ikinciyi hemen istiyor yada küçücük bebekleri varken nasıl böyle gezip dolaşıyorlar canları hiç acımıyor mu hala diye düşünüp korkardım
Şuan bir evladım var hemen ikinciyi istiyorum kusmetse
Spinal anestezi ile Doğum yaptım ilk günden ayağa kalktım ve kendim yürüdüm evladını kucağına alınca ağrın geçiyor ciddiyim bu konuda en azından bana öyle oldu 10 günde de herşeyimi yapacak kadar toparlandım korkmayın bu kadar

Çok teşekkür ederim sağolun :) evet gerçekten herkesin doğum hikayesi farklı. Kötü olanlar daha kötü anlatınca insanın gözleri fal taşı gibi açılıyor :)

Amin allah razı olsun sağolun. İnsanın doğasında korkmak var. Hepimiz irili ufaklı bişeylerden korkuyoruz sonuçta. Önemli olan o ana kadar yenmek. Sizlerin güzel mesaj ve desttekleriyle kendimi şimdi çok daha iyi hissediyorum. Çok teşekkür ederim yorumunuz için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…