Ameliyat korkusu:(

alonedark18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
2.921
1.694
63
2.sezeryan ameliyatımı olucam ama çok korkuyorum..çünkü ilk ameliyatta çok korktum..belden uyusmali sezeryan oldum epidural..ama doktorların yaptığı şeyleri hissettim ...hani kesik acısı falan değilde mesela o nesterin soğukluğunu hafiften hissettim soğuk bir şey sürdü gibi oldu..sonra başladılar cekistirmeye.icimden.sanki canım acıyor gibiydi ya...onlar çektikçe belim havaya kalkıyordu ve ben bunu hissediyordum migdem bulandı kötüyüm diye bağırmaya başladım sakinleştirici verdiler ve yarı baygın gibi oldum ozaman hiç bişey hissetmedim oguzeldi işte ama ne dediğimde bilmiyordum...şimdi ikinci de de aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum Ogün gelsin istemiyorum resmen :( tam bayıltma da zor oluyor diyorlar ayilma falan...

Benim ilki de ikincisi de belden oldu ikincisi daha rahat geçti. Korktuğum gibi olmadı. Bence ilkine takılmayın. Ben de çok korktum ağladım geceleri uykusuz kaldım ama bir ana gelip bitiveriyor. genel anestezi den korkuyordum. İyiki de belden uyusmali olmuşum.

Benim ilki de ikincisi de belden oldu ikincisi daha rahat geçti. Korktuğum gibi olmadı. Bence ilkine takılmayın. Ben de çok korktum ağladım geceleri uykusuz kaldım ama bir ana gelip bitiveriyor. genel anestezi den korkuyordum. İyiki de belden uyusmali olmuşum.
İkinci ameliyata daha mı kolay geçer acaba

İkinci ameliyata daha mı kolay geçer acaba
Kesinlikle. Zaten ben de yeni doğum yaptım sayılır. Hep araştırıyordum kk nin arşiv konularına bakıyordum herkese soruyordum herkes bana 2nin daha rahat ve kolay geçtiğinden bahsediyordu gerçekten de öyle oldu elhamdülillah
Ben çok üzüldüm korktum ağladım size tavsiyem yapmayın gerçekten o gün hiç korkmuyor insan siz de şu an bu stresin s si olmayacak. Dua edin yeter umarım çok kolay sağlıkla atlatırsiniz❤

2.sezeryan ameliyatımı olucam ama çok korkuyorum..çünkü ilk ameliyatta çok korktum..belden uyusmali sezeryan oldum epidural..ama doktorların yaptığı şeyleri hissettim ...hani kesik acısı falan değilde mesela o nesterin soğukluğunu hafiften hissettim soğuk bir şey sürdü gibi oldu..sonra başladılar cekistirmeye.icimden.sanki canım acıyor gibiydi ya...onlar çektikçe belim havaya kalkıyordu ve ben bunu hissediyordum migdem bulandı kötüyüm diye bağırmaya başladım sakinleştirici verdiler ve yarı baygın gibi oldum ozaman hiç bişey hissetmedim oguzeldi işte ama ne dediğimde bilmiyordum...şimdi ikinci de de aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum Ogün gelsin istemiyorum resmen :( tam bayıltma da zor oluyor diyorlar ayilma falan...
Korkmayın korktuğumuz için gözümüzde büyüyor halbuki yarım saatte olup bitiyor 7 ay önce bende 2. Epidural sezeryanla dogum yaptım gayet kolay geçti ilk doğumda başka sorunlardan ötürü 4 saat bebeğimin yanına göndermediler bu sefer yarım saat sürdü hemen odama çıktım içinizi ferah tutun herşey gönlünüzce olsun

Evet 🤭 anlattığımız herşeyi bende hissettim normali bu sonuçta bizim bedenimiz sarsılmaları dokunmaları hissediyoruz sadece acısını hissetmiyoruz
Bunu bilmiyordum bitek ben hissettim sanıyordum🤭kötü yapıyor ama beni o his...ameliyata başlamadan önce sakinlestirici vermelerini istesem verirler mi acaba

ilk sezeryanım genel anesteziydi ve ben memnundum.uyandığımda bebeğimi kucağı verdiklerinde bile ağrım yoktu daha sonra yavaş yavaş hissetmeye başladım ağrıyı.2. ise epidural oldu ve benim hiç hoşuma gitmedi sizin dediğiniz gibi çekiştirmeleri baskıyı hissettim hep .şimdiki aklım olsa geneli tercih ederdim

Bunu bilmiyordum bitek ben hissettim sanıyordum🤭kötü yapıyor ama beni o his...ameliyata başlamadan önce sakinlestirici vermelerini istesem verirler mi acaba
Aslında oda sersemletiyor
en kötüsü bence genel anestezi ben çok kötü oldum iki gün kendime gelemedim biz anestezi doktorlarıyla sohbet ediyorduk nasıl oldu anlamadım bile ikisinde de 🤭

2.sezeryan ameliyatımı olucam ama çok korkuyorum..çünkü ilk ameliyatta çok korktum..belden uyusmali sezeryan oldum epidural..ama doktorların yaptığı şeyleri hissettim ...hani kesik acısı falan değilde mesela o nesterin soğukluğunu hafiften hissettim soğuk bir şey sürdü gibi oldu..sonra başladılar cekistirmeye.icimden.sanki canım acıyor gibiydi ya...onlar çektikçe belim havaya kalkıyordu ve ben bunu hissediyordum migdem bulandı kötüyüm diye bağırmaya başladım sakinleştirici verdiler ve yarı baygın gibi oldum ozaman hiç bişey hissetmedim oguzeldi işte ama ne dediğimde bilmiyordum...şimdi ikinci de de aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum Ogün gelsin istemiyorum resmen :KK43: tam bayıltma da zor oluyor diyorlar ayilma falan...
Benimde 3. Olacak aynı şeyleri yaşadım bende benimde epiduraldi hep ilkinde midem bulandı kusmaya başladım o ara bana bise yaptilar kendimden geçtim uyudum uyandım
Ikincisinde de dediginiz gibi sarsıldığını felan hissettim acı yok ama tuhaf şeyler hissediliyor
Şimdiden düşünmeye başladım genel mi olsa diye

Sağdan soldan çekiştirmelerini, neşterin hareketlerini, soğuk bir şey sürüyor gibi olmasını vs. hepsini hissettim. Kuzenim de hissetmiş, yengem de, arkadaşım da. O kadar da olur. 🤷🏻‍♀️
Hadi yaa ...of benimgibi aşırı hassas biri dayanamıyor bunlara işte doğum öncesi bişe verseler ya sakinleştirici biseler içsek iseyararmi acaba

Benimde 3. Olacak aynı şeyleri yaşadım bende benimde epiduraldi hep ilkinde midem bulandı kusmaya başladım o ara bana bise yaptilar kendimden geçtim uyudum uyandım
Ikincisinde de dediginiz gibi sarsıldığını felan hissettim acı yok ama tuhaf şeyler hissediliyor
Şimdiden düşünmeye başladım genel mi olsa diye
Genel yinede istemiyorum sanırım ben ya atılmak süreci falan bebeğe kendimi hiç veremem diye korkuyorum ..napsak doktora ben bunu bir sorayım

Sağdan soldan çekiştirmelerini, neşterin hareketlerini, soğuk bir şey sürüyor gibi olmasını vs. hepsini hissettim. Kuzenim de hissetmiş, yengem de, arkadaşım da. O kadar da olur. 🤷🏻‍♀️
Böyle şeyleri okuyup birde üstüne ameliyat izi, kanama, pansuman dertlerini okuyunca acayip korkup normal doğum yaptım ben. İnsanlar normal doğumdan korkup sezaryen ister ben tam tersini istedim :D

Böyle şeyleri okuyup birde üstüne ameliyat izi, kanama, pansuman dertlerini okuyunca acayip korkup normal doğum yaptım ben. İnsanlar normal doğumdan korkup sezaryen ister ben tam tersini istedim :D
Uyusturulmus halde bile ah vah diye bagriyosam normal doğumu düşünemiyorum yapana helal olsun😁

Back
X