Ameliyat korkusu:(

Ben sezaryan olacakken korkudan dizimin bağı çözüldü derler ya onu yaşadım masaya cikamadim kucaklarinda cikardilar masaya basima yastik istedim asiri kalbim sıkıştı kendimden gectim ama hersey geçti ve prensesim 6 yaşında şuan :KK37:

Ben genel anestezi istedim cokta memnunum guzel gecti . Ayik olsam belden uyusmali olsam eminim panik olurdum sizjn gbi ne oluyormuski genel anestezi olunca anlamadim bukdr karsi bazi kisiler genelden iyidir filan denilmis bilmedigim icin soruyeum

İlkinde genel anestezi oldum, ikincide belden, üçüncü için hiç bir fikrim yok,ikisinin de birbirinden farkı yoktu. İkincide sakinleştirici verdikleri için bebeğimi yine göremedim birincide en son ben gördüm uyanma olayları falan. Şöyle güzel bir doğum anım yok, ablamın üçü de belden hepsinde bilinci açık ve bebeğin ilk doğduğunda annesiyle fotoğrafları var. Bana her zaman dediği sen çok abartıyorsun. Bu tamamen yapı meselesi korkağız maalesef :(

Bu sakinlestiriciyi en baştan istesek verirlermi acaba
Tabi ki, ben en baştan istedim ,devlette durum nasıl bilmiyorum ama özelde hemen veriyorlar talep edersen. Ama şuna da dikkat etmek lazım bana nasıl bir doz verdilerse hiçbirşey görmedim sadece bebeğin sesini duydum, diğer hiçbir görüntü yok. Arkadaşım da sakinleştirici almış ama ekiple sohbet etmiş bilinci açıkmış bebeğini görmüş foto çekilmiş. Benim içimde kaldı bunlar bebeklerimin yüzünü hep son gören ben oldum.belden olmasının bi anlamı kalmadı

Tabi ki, ben en baştan istedim ,devlette durum nasıl bilmiyorum ama özelde hemen veriyorlar talep edersen. Ama şuna da dikkat etmek lazım bana nasıl bir doz verdilerse hiçbirşey görmedim sadece bebeğin sesini duydum, diğer hiçbir görüntü yok. Arkadaşım da sakinleştirici almış ama ekiple sohbet etmiş bilinci açıkmış bebeğini görmüş foto çekilmiş. Benim içimde kaldı bunlar bebeklerimin yüzünü hep son gören ben oldum.belden olmasının bi anlamı kalmadı
Bende özel de olucam insalah canım bakalım nasip doktoruma söyleyecegim ..

Back
X