Ameliyat olanlar, burun sırtında düzensizlik?

Mavis Deniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2019
1.513
455
123
İyi akşamlar, burnumdan genel itibariyle memnunum fakat dılardan belli olmasa da elimi burnumda aşağı yukarı gezdirince düzensizlikler var. Yani dümdüz kaymıyor parmağım elimle hissediyorum girintili yerleri. Sizlerde de böyle bir durum var mı?

kalin ciltlimisiniz ve ne kadar oldu ameliyat olali? benim de öyle ne yazik ki. ince derili oldugum icin fark ediliyor birde..

kalin ciltlimisiniz ve ne kadar oldu ameliyat olali? benim de öyle ne yazik ki. ince derili oldugum icin fark ediliyor birde..
Hayır kalın derili değilim. İnceye yakın ama orta diyebilirim. Ne kadar oldu ameliyat olalı? mahsuru yoksa resim atar mısınuz?

Benim iki sene oldu. Bu bahsettiğiniz düzensizlikten var. Başta burun sırtı dümdüz görünüyordu. Şimdi dışarıdan da belli oluyor maalesef.

Ödemlerin yavaş yavaş inmesiyle burnumun şekli daha belirginleşti. Son zamanlarda burnuma dokunduğumda ben de böyle hissediyorum. Baştan beri mi böyleydi bilmiyorum burnuma dokunmamıştım dokunduysam da dikkatimi çekmemiştir. Görünürde belli açılardan o çıkıntıları görüyorum tek dileğim daha da artıp büyük bir kusur olmaması. 3,5 ay oldu benim de ameliyat olalı

Ödemlerin yavaş yavaş inmesiyle burnumun şekli daha belirginleşti. Son zamanlarda burnuma dokunduğumda ben de böyle hissediyorum. Baştan beri mi böyleydi bilmiyorum burnuma dokunmamıştım dokunduysam da dikkatimi çekmemiştir. Görünürde belli açılardan o çıkıntıları görüyorum tek dileğim daha da artıp büyük bir kusur olmaması. 3,5 ay oldu benim de ameliyat olalı
Benim iki sene oldu. Bu bahsettiğiniz düzensizlikten var. Başta burun sırtı dümdüz görünüyordu. Şimdi dışarıdan da belli oluyor maalesef.
Neden oluyor acaba bu durum. Çok can sıkıcı. İnşallah dediğiniz gibi belli olmaz

Neden oluyor acaba bu durum. Çok can sıkıcı. İnşallah dediğiniz gibi belli olmaz
Burun çatısı çökmesin diye destek koyuyor olabilirler mi çünkü yanakla burnun o kısmının hafif yüksek kalmasının en mantıklı açıklaması bu gibi geliyor bana 🙄

Burun çatısı çökmesin diye destek koyuyor olabilirler mi çünkü yanakla burnun o kısmının hafif yüksek kalmasının en mantıklı açıklaması bu gibi geliyor bana 🙄
Olabilir ama bu desteğin düz bir kıkırdak olması gerekmiypr mu? Bana resim atabilir misiniz?

Bu neden oluyor? Dışarıdan görünmesi estetik görünmüyor, estetik ameliyat sonucu estetik olmayan bir sonuç çıkması da doktor hatasıdır.

arkadaslar burun sirtindaki düzensizlikler belli oluyorsa bunu revizyonda nasil düzeltiyorlar acaba? kafama takiyorum su an.. :(

arkadaslar burun sirtindaki düzensizlikler belli oluyorsa bunu revizyonda nasil düzeltiyorlar acaba? kafama takiyorum su an.. :KK43:
Canim bence cok belli olmuyorsa asla bunun icin revizyon olma actirma tekrar burnunu en kötü iylesme surecin tam bitince dolgu yaparsin

Canim bence cok belli olmuyorsa asla bunun icin revizyon olma actirma tekrar burnunu en kötü iylesme surecin tam bitince dolgu yaparsin
kesinlikle öyle aslinda. oyuncak degil sonucta ac kapat.. bakalim nasil ilerleyecek iyilesme sürecim.
dolgu icin de farkli fikirler var; cok iyi olmadigi söyleniyor. bilemiyorum..

Neden öyle düşünüyorsunuz?
Yaptikca batiyor düşüncesindeyim revizyonun riskleri daha büyük bence. Ve deri doku deformasyonu iki katı oluyor iylesme süreci burun hassasiyeti vs vs. Ufak tefek gozle görülmeyecek ayrıntılara takılıp yapmak daha büyük pişmanlık doğurabilir.

Yaptikca batiyor düşüncesindeyim revizyonun riskleri daha büyük bence. Ve deri doku deformasyonu iki katı oluyor iylesme süreci burun hassasiyeti vs vs. Ufak tefek gozle görülmeyecek ayrıntılara takılıp yapmak daha büyük pişmanlık doğurabilir.
Canim merhaba bende ameliyat olali yaklasik 45 gun oldu be burnumun sag tarafinda kemer gibi bir kemik cikintisi var bugun bir doktorla gorustum cok basit bir islemle eger rahatsiz oluyorsam duzeltilebilecegini soyledi burnunu tekrar acmadan burun deliginin ic kismindan kucuk bir kesi acarak ordan torpuleme islemi yapilabiliyormus

Back
X